Mexičan s nejdelším penisem je lhář, tvrdí lékaři. Zjistili, co skutečně ukrývá pod obvazy

Mexičan Roberto Esquivel Cabrera už několik let tvrdí, že má nejdelší penis na světě. Opakovaně odmítal podstoupit jakýkoliv lékařský zákrok, který by zredukoval velikost jeho chlouby – a to i přesto, že kvůli ní skončil v invalidním důchodu. Jak se teď ukázalo, Cabrera oklamal celý svět.

Cabrera už v minulosti přiznal, že mu obrovské přirození způsobilo zdravotní problémy. Jeho penis prý potřebuje vlastní polštář, aby se jeho majitel mohl v noci pohodlně vyspat. O pohlavní styk se ženou se prý pokusil jen dvakrát. První partnerku ale vyděsila jeho velikost a pro druhou to bylo příliš bolestivé. Média uváděla, že jeho penis má neuvěřitelných 48 centimetrů a váží téměř jeden kilogram.

Lékařští experti už v minulosti provedli důkladné vyšetření Cabrerova penisu a zjistili, že má skutečně velmi velkou předkožku. Doktoři proto věří, že by mohl mít normální sexuální život, kdyby se nechal pořádně obřezat. To ale muž odmítá.

O tom, jak je to ve skutečnosti s délkou Robertova mužství, se přitom dlouho spekulovalo. Jasnou odpověď přineslo až poslední lékařské vyšetření, píše britský web Metro. I když si Mexičan odmítl sundat obvazy, kterými si své přirození omotává, a lékař si ho proto nemohl prohlédnout na vlastní oči, rentgen pravdu odhalil.

Mužův penis sám o sobě měří jen mezi 16 a 18 centimetry, zbytek tvoří předkožka, která mu sahá až po kolena. Jde tedy jen o velké množství kůže. Robertův penis tedy není hříčka přírody, muž si to udělal sám. Už od puberty si na penis věšel závaží, aby si ho prodloužil. Dosáhl jediného – kůže se mu natáhla do abnormální délky.

Jeho rival, Newyorčan Jonah Falcon už v minulosti opakovaně poukazoval na to, že Cabrera lže a podvádí. Sám Falcon se také označuje za muže s největším penisem, jeho nádobíčko měří 33 centimetrů.

Související

Více souvisejících

Roberto Esquivel Cabrera Muži

Aktuálně se děje

Aktualizováno včera

včera

včera

Londýnský starosta Sadiq Khan

Londýn beze změny. Starostou metropole bude nadále Sadiq Khan

V čele Londýna bude nadále labourista Sadiq Khan, který byl v sobotu zvolen na rekordní třetí po sobě jdoucí funkční období. Podle agentur je jeho aktuální vítězství nad konzervativci o to důležitější, že Velkou Británii čekají za několik měsíců všeobecné volby. Labouristé v nich budou favority. 

Aktualizováno včera

včera

včera

Kim Čong-un

VIDEO: Diktátor Kim Čong-un se stal hvězdou TikToku s propagandistickou písní „Přátelský otec“

Severokorejská propagandistická píseň "Friendly Father" (Přátelský otec) oslavující Kim Čong-una zaznamenala obrovský úspěch na sociální platformě TikTok, kde získala miliony zhlédnutí. Tato píseň, která chválí komunistického diktátora Severní Koreje, si získala oblibu zejména mezi mladou generací Z, která ji sdílela a komentovala s obrovským nadšením. Jeden uživatel ji označil jako "to, co jsem potřeboval dneska slyšet", zatímco další se dokonce zeptal, zda je k dispozici na hudební platformě Spotify.

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Hasiči, ilustrační fotografie.

Požár v Tlumačově zaměstnal hasiče. Dva se zranili

Hasiči v sobotu zasahovali u požáru na autovrakovišti v Tlumačově na Zlínsku. Dva z nich se při zásahu, během kterého byl vyhlášen třetí stupeň poplachu, zranili. Zasahovalo celkem třináct hasičských jednotek, příčina je předmětem vyšetřování. 

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

Ústav pro studium totalitních režimů.

Kudrnův ÚSTR: Nákladné soudy, odborná ostrakizace, matení veřejnosti

Od nástupu Ladislava Kudrny do funkce ředitele Ústavu pro studium totalitních režimů (ÚSTR) uplynuly dva roky. Letmé ohlédnutí za jeho dosavadním působením v čele uvedené instituce neskýtá příliš povzbudivý pohled. Pro politickou reprezentaci, která o směřování ústavu naneštěstí fakticky rozhoduje, by mělo jít o příležitost zamyslet se nad tím, zda je ve veřejném zájmu nadále podporovat management, který se krom banálních proklamací na adresu nedávné historie může pochlubit především sérií prohraných soudních sporů s ředitelovými kritiky a současnými i bývalými zaměstnanci.

včera

včera

Pekarová Adamová ocenila Tulejovu reakci. Fiala čeká na další návrh TOP 09

Předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová (TOP 09) ocenila rozhodnutí Pavla Tuleji, který se v pátek vzdal nominace na ministra pro vědu, výzkum a inovace. Ve vládě měl nahradit končící ministryni Helenu Langšádlovou. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy