Indická armáda pohřešuje letadlo, na palubě je 29 lidí

Dillí - Indická armáda vyhlásila pátrání po vojenském letadle, které mířilo na ostrovy v Bengálském zálivu. Na palubě je 29 osob.

Podle armádního sdělení se stroj ruské výroby An-32 ztratil z radarů na cestě do hlavního města souostroví Andamany a Nikobary Port Blairu.

Na palubě byla šestičlenná posádka a personál mířící na indickou vojenskou základnu v Malacké úžině. Po stroji pátrají lodě i letadla.

Související

Naréndra Módí dorazil na návštěvu Ukrajiny. (23.8.2024)

Módí napsal historii, když přijel do Kyjeva. Zelenského vyzval k jednání s Putinem

Na Ukrajinu v pátek poprvé od začátku plnohodnotné ruské invaze do sousední země zavítal indický premiér Naréndra Módí. Setkal se s prezidentem Volodymyrem Zelenským, jehož vyzval k jednání s ruským protějškem Vladimirem Putinem. Zároveň zdůraznil, že Indie je připravena aktivně přispět k mírovému úsilí. Informovala o tom agentura Reuters. 

Více souvisejících

Indie Letecké nehody Armáda Indie

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

MANUÁL: Dnes startují krajské a senátní volby. Jak volit a kde nekroužkovat?

Dnes odpoledne začnou v Česku volby krajských zastupitelů. V některých částech republiky budou spojeny také s prvním kolem senátních voleb. Zatímco krajské volby se týkají voličů mimo hlavní město, o složení horní parlamentní komory budou rozhodovat i voliči ze čtyř senátních obvodů v Praze. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy