Pohroma se blíží, lidé se zblázní? Astroložka varuje před nebezpečím, nastane už za dva dny

Londýn/Sydney - Svět zažije už za dva dny v pořadí třetí úplněk v řadě. Tento ale může mít, na rozdíl od těch předchozích, fatální následky. Tvrdí to slavná australská astroložka a odbornice na duševní zdraví Rose Smithová.

Prosincový úplněk bude v pořadí třetím superúplňkem v řadě a astrologové se obávají jeho vlivu na lidskou povahu. Tvrdí, že se může negativně promítnout do mysli lidí, kteří nyní začívají předvánoční stre. Díky tomu prý mohou zešílet.

Ve středu se dočkáme superúplněku, který, stejně jako dva předchozí, rozzáří noční oblohu. Tentokrát bude Měsíc o 14 % větší a o 30 % jasnější oproti normálu. Podle serveru Daily Mail s sebou ale přinese řadu negativ.

"Superúplňky nejsou neobvyklé, během roku jich máme několik. Je ale neobvyklé mít tři v řadě na konci roku a na konci devítiletého cyklu," uvedla Rose Smithová.

Astroložka se obává, že úplněk, který nastane 14. prosince, ovlivní tok tekutin v těle. Ty už ale nyní ovlivňuje stres z předvánočního shonu a tento týden na nás bude mít vliv také meteorický roj.

"Bude to naprosto šílené. Za dva dny máme úplněk. Vánoce už jsou dost stresujícím obdobím samy o sobě. Lidé během nich říkají a dělají věci, které by normálně nedělali. Tyto Vánoce jsou navíc poslední v astrologickém cyklu, což ještě tlak zvýší," uvedla pro Daily Mail.

Obrovský tlak se podle ní může projevit především na lidech v obchodě. Očekává, že někteří nakupující doslova zešílí a budou se rvát o zboží, což by normálně nedělali. Z nákupů se tak podle ní může stát bojiště. 

Související

Více souvisejících

vesmír, Měsíc astrologie

Aktuálně se děje

před 50 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

Anthony Blinken a Yoav Gallant

USA nadále odrazují Izrael od postupu do Rafáhu. Z OSN zní hlasy o hladomoru

Washington nadále odrazuje Izrael od útoku na Rafáh na jihu Pásma Gazy. Podle amerického ministra zahraničí Antonyho Blinkena by způsobil nepřijatelné škody, uvedly světové agentury. Izrael podle USA zatím nepředstavil plán ochrany obyvatel, přičemž je známo, že ve městě se tísní až půldruhého milionu lidí, včetně uprchlíků z jiných částí Pásma Gazy. 

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

Ilustrační fotografie.

Ruská škola kritizovala válku na Ukrajině. Konec byl nevyhnutelný

Ruské úřady zatočily se soukromou školou Novokolledž v Novosibirsku, která se jako jedna z mála veřejně vyslovila proti válce na Ukrajině. Dočkala se za to prověrek, pokut a neudělení akreditace. Zakladatel zařízení Sergej Černyšov pak byl označen za tzv. zahraničního agenta, informovala ruská mutace BBC. Škola přestane existovat na konci školního roku. 

před 5 hodinami

včera

včera

včera

včera

včera

Ilustrační foto

Chcete se nám mstít? ICC varoval před odvetou vůči soudu

Prokurátoři Mezinárodního trestního soudu (ICC) v Haagu v pátek varovali před jednotlivci, kteří hrozí odvetou vůči soudu nebo jeho zaměstnancům. Takové jednání může podle ICC představovat trestný čin vůči výkonu spravedlnosti, informuje agentura AFP.

včera

Viktor Orbán /Fidesz/, maďarský premiér

Evropa si v současné době hraje s ohněm, varuje Orbán

Předseda maďarské vlády Viktor Orbán v pátečním rozhovoru pro veřejnoprávní rozhlas Kossuth Radio zdůraznil, že Evropa si v současné době hraje s ohněm ve vztahu k otázce války a míru. Maďarsko podle něj odmítá být vtáhnuté do konfliktu.

včera

Dmitrij Peskov na druhém summitu Rusko Afrika 2023.

Velmi důležité, velmi nebezpečné. Kreml zareagoval na návrhy Camerona a Macrona

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov v pátek vyjádřil znepokojení nad slovy britského ministra zahraničních věcí Davida Camerona, který hovořil o právu Kyjeva útočit na ruské objekty s britskými zbraněmi. Podobně reagoval na slova francouzského prezidenta Emmanuela Macrona o možnosti vyslání vojáků na Ukrajinu, informuje agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Ruská armáda dobyla na Ukrajině území o rozloze 547 kilometrů čtverečních, oznámil Šojgu

Podle ruského ministra obrany Sergeje Šojgua letos ruská armáda dobyla na Ukrajině území o rozloze 547 kilometrů čtverečních. Tvrdí také, že ukrajinské jednotky ustupují po celé délce fronty. Tato prohlášení ale nelze ověřit.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy