Učitelka se vyspala se svým studentem v letadle, pak ji vydírali jeho spolužáci

Londýn - Dnes už bývalá učitelka Eleanor Wilsonová se zapletla do románku se svým šestnáctiletým studentem. Student se ale svým zážitkem chlubil před svými spolužáky a to stálo učitelku fyziky místo.

Románek z letadla se pro učitelku fyziky stal osudným. 28letá Eleanor Wilsonová měla mít sex se svým 16letým žákem při cestě letadlem ze Svazijska. Oba aktéři se nejdřív opili vínem a následně si šli užít na toalety v letadle. 

Student se následně chlubil před svými spolužáky, že měl sex se svojí učitelkou při charitativním výletu do afrického Svazijska. Podle jeho kamarádů jim ukazoval i některé SMS zprávy, které si s učitelkou poslali. "Užíval si, když mi vyprávěl o jeho cestě do Svazijska, jak si můžete zajít do obchodu a klidně si koupit whisky," prozradil jeden z kamarádů deníku MailOnline. "Řekl, že si užíval sex při cestě do Afriky i při letu zpátky," uvedl. Mladík měl před románkem s učitelkou na účtě už patnáct žen, alespoň podle jeho kamaráda. Tomu prý student ukázal některé zprávy typu "Nemůžu teď mluvit, jsem na jednání" nebo "Jsem nervní před prezentací na shromáždění." 

 Wilsonová v souvislosti s kauzou odešla ze školství. Student, s kterým měla mít sex, pochází z Bristolu a do Svazijska se vydal v rámci dvoutýdenního charitativního výletu v červenci 2015. Chlapec měl v africké zemi pomáhat se stavbou kuchyně pro sirotky rodičů, kteří zemřeli na HIV.

 Vztah mezi oběma aktéry měl pokračovat i po návratu z výletu, i když jedna z  učitelek na škole měla pochybnosti, zda se mezi nimi něco neodehrává. Do března loňského roku se nic neprovalilo, krátce předtím byla ale učitelka vystavena vydírání. 

Jiný student po ní požadoval pohlavní styk s pohrůžkou, že pokud se s ním učitelka nevyspí, zveřejní její vztah s mladíkem z letadla. Plyne to z emailů mezi oběma aktéry, které zkoumala i policie. Podle Polly O´Malleyové vedoucí panelu, v rámci něhož se výlet pořádal, je jasné, že vztahy mezi studentem a učitelkou pokračoval dlouho dobu po výletě. Dle jejich slov šlo o vážné sexuální zneužití. 

Učitelka obvinění odmítá, její bratr pro MailOnline řekl, že si myslí, že jeho sestra byla obětí svého vzhledu. Myslí si, že celá věc byla vykonstruovaná. 

Související

První antikoncepční pilulka způsobila před 60 lety revoluci

První antikoncepční pilulka způsobila před 60 lety revoluci

Antikoncepce v různých podobách je stará jako lidstvo samo. Listy akácií, vymačkaný citron, hovězí žluč či dokonce krokodýlí trus už před mnoha sty lety používaly ženy, aby zabránily svému početí. Až začátkem 20. století se zrodila myšlenka podáním hormonů ošálit tělo ženy a zastavit tak její ovulaci. Před 60 lety, 11. května 1960, byl pak v USA schválen k prodeji první hormonální antikoncepční preparát Enovid.

Více souvisejících

sex Školství děti

Aktuálně se děje

před 57 minutami

před 59 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Ilustrační foto

Zlevňování se nekoná. Ceny spotřebitelských výrobků v Česku opět rostou

Ceny spotřebitelských výrobků v Česku v dubnu vzrostly o 2,9 procenta ve srovnání s předchozím rokem, což představuje zrychlení oproti březnovému dvouprocentnímu nárůstu. Hlavními tahouny inflace byly ceny potravin, alkoholu a pohonných hmot. Vyplývá to z údajů zveřejněných Českým statistickým úřadem (ČSÚ). V porovnání s předchozím měsícem se spotřebitelské ceny v dubnu zvýšily o 0,7 procenta.

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

Vladimír Putin na ekonomickém fóru ve Vladivostoku

Rusko se připravuje na válku s NATO? Odvolání Šojgua z funkce ministra naznačuje, co Kreml chystá, tvrdí ISW

Podle analýzy amerického Institutu pro výzkum války (ISW) navrhnutí Andreje Belousova, dosavadního prvního místopředsedy ruské vlády a ekonoma, na post ministra obrany naznačuje, že prezident Vladimir Putin podniká kroky směřující k mobilizaci ruské ekonomiky a zbrojního průmyslu pro potenciálně dlouhodobý konflikt na Ukrajině a možnou budoucí konfrontaci s NATO. 

před 5 hodinami

MS v hokeji

Navzdory bojovnému srdci Poláci nestačili na zkušenější Švédy, alpské derby nabídlo jedenáct branek

Po vyrovnané boji s Lotyši narazili Poláci ve svém druhém zápase na letošním MS na daleko těžšího soupeře a to Švédy. Přestože ani tentokrát našim severním sousedům nechybělo vedle hlasité podpory z hlediště Ostravar Areny podobě nadšení jako proti pobaltskému soupeři, kvalita v jednotlivých hokejových dovednostech byla znát. Seveřané rozhodně nehráli na plný plyn, ale i v poněkud utlumeném režimu si dokráčeli za pohodovou výhrou 5:1 a k dosavadním třem bodům si tak připsali další tři. To v Praze se favorizovaným Švýcarům nerodilo očekávané vítězství vůbec lehce. Alpské derby nabídlo jedenáct branek, přičemž tu rozhodující vstřelili Švýcaři až v poslední minutě základní hrací doby. 

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

Zemřel filmař Roger Corman, mentor mnoha největších hollywoodských hvězd

Roger Corman, přezdívaný „Král B-filmů“, zemřel ve věku 98 let. Corman byl klíčovou postavou v tvorbě nízkorozpočtových klasik jako „Malý obchod hrůz“ a „Napadení krabími monstry“ a také pomohl mnoha slavným hercům a režisérům začít svou kariéru v Hollywoodu.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy