Chlípník dopaden. Zveřejnil videa zpod sukní stovek žen a dívek

Španělská policie zadržela v Madridu muže, který je podezřelý, že natáčel videozáběry nahlížející pod sukně více než 550 žen a nahrávky zveřejňoval na internetu. Informoval o tom server BBC, podle něhož mu hrozí vězení.

Třiapadesátiletý Kolumbijec údajně pořizoval videa na mobil schovaný v batohu. Podle policie zveřejnil na pornografických serverech dohromady 283 snímků, které měly miliony zhlédnutí.

Na mnoho z celkových 555 obětí, z nichž některé byly nezletilé, si muž podle policistů počíhal v madridském metru. Vyhledával je ale i v supermarketech a někdy je také sám oslovoval ve snaze pořídit lepší záběry. Činnost údajně prováděl téměř každý den od loňského léta, kdy začal videa umísťovat na internet.

Policisté muže chytili při činu v metru. Při domovní prohlídce pak nyšli laptop a externí disky se stovkami videí. Kolumbijcova webová stránka měla 3519 odběratelů.

Na twitteru policie označila zadrženého za "jednoho z největších predátorů ženského soukromí". Nyní je ve vazbě a hrozí mu trest vězení, neboť ve Španělsku je nahlížení ženám pod sukni považováno za sexuální zneužívání.

Související

raketový systém Patriot

Ukrajina dostane od Španělska rakety Patriot

Španělsko pošle na Ukrajinu rakety Patriot. Na videokonferenci mezinárodní Kontaktní skupiny pro podporu Ukrajiny to dnes oznámila španělská ministryně obrany Margarita Roblesová. Informoval španělsky list El País v reakci na tlak spojenců z EU a NATO.

Více souvisejících

Španělsko sexuální zneužívání Madrid ženy

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

Ilustrační foto

Všechny vodní elektrárny na Ukrajině jsou vážně poškozeny

Při středečních útocích ruských sil na Ukrajinu byly vážně poškozeny dvě vodní elektrárny a jsou mimo provoz. Podle agentury Reuters to ve čtvrtek uvedla státní energetická společnost Ukrhydroenerho, nekonkretizovala však, o které elektrárny se jedná.  

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

Polsko-běloruská hranice

Polsko posiluje kovovou bariéru na hranici s Běloruskem

Polsko posiluje kovovou bariéru na své hranici s Běloruskem, aby zabránilo nelegální migraci. Připravuje také plány na zvýšení ochrany hranice s Ruskem, uvedl ve čtvrtek polský ministr obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz podle agentury AP.

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

Valerij Zalužnyj

Změny ve vedení Ukrajiny: Zalužnyj míří do Británie, Kubrakov skončil

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj ve čtvrtek dekretem oficiálně jmenoval bývalého vrchního velitele ozbrojených sil Valerije Zalužného mimořádným a zplnomocněným velvyslancem Ukrajiny v Británii. Ukrajinský parlament také dnes odvolal Olexandra Kubrakova z funkce místopředsedy vlády pro obnovu Ukrajiny.

Aktualizováno před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 10 hodinami

před 10 hodinami

před 11 hodinami

Izrael, ilustrační foto

Izrael se vyjádřil k hrozbě Bidena o zákazu dodávek zbraní

Za "velké zklamání" označil ve čtvrtek izraelský velvyslanec při OSN Gilad Erdan vyjádření amerického prezidenta Joea Bidena, který pohrozil zastavením některých dodávek zbraní Izraeli v případě, že zaútočí na město Rafah na jihu Pásma Gazy. 

před 12 hodinami

před 12 hodinami

před 13 hodinami

Počasí o víkendu: Meteorologové očekávají typické jaro

Česko si užilo den volna uprostřed týdne, po kterém přicházejí dva pracovní dny. Víkend pak přinese typické jarní počasí s teplotami kolem dvacítky, vyplývá z předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ). 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy