Sex a...? Unikátní důvody, proč se stát členkou Svobodných

Praha - Strana svobodných občanů má smysl pro humor a neskrývá ho ani na vysokých postech. Místopředsedkyně pražského sdružení Svobodných Ester Kaplánková zveřejnila 15 důvodů, proč se stát členkou Svobodných, a ty se díky svému nadhledu a vtipu okamžitě začaly šířit po internetu.

"Stala jsem se členkou Strany svobodných občanů, protože už mi nestačilo pasivně jít jednou za čas k volbám, a pak se 4 roky jen dívat, co ten člověk dělá a jestli vůbec něco dělá. Tedy v tom lepším případě, v horším vůbec zvolen nebyl. Hlavní důvod byl začít budovat lepší zemi pro sebe a hlavně pro svoji rodinu. Nakonec jsem zjistila, že těch důvodů je tu mnohem víc a můžou být i docela příjemné," píše úvodem Kaplánková a přidává 15 důvodů, které by měly přimět každou ženu, aby se stala členkou strany:

Máte možnost být svobodná, i když jste zadaná a ještě při tom udělat něco pro tuto zemi. Opravdu vás to přiměje se začít zajímat o veřejné dění.
Seznámíte se se spoustou mužů. Seznámíte se se spoustou atraktivních mužů.
Poprvé v životě zažijete pocit, že vám muži naslouchají. Nikde jinde neuslyšíte na svoji adresu tolik lichotek a milých poklon, jako ve straně, kde je žen jen 10 %, a to i když si zrovna připadáte jako úplná obluda.
Už nikdy si nebudete muset sama oblékat kabát nebo otvírat dveře. Libertariáni jsou neskutečně dobří v posteli. Na Svobodných akcích nebudete muset stát frontu na toaletu, budete tam jediná žena a získáte na celý večer své vlastní WC. Nikde neobdržíte tolik milých pozvání kamkoliv jako ve Svobodných.
Dost často nebudete muset zaplatit svoji útratu a občas dokonce ani taxi. Upevníte vztah se svým manželem, protože budete mít výčitky svědomí ze zanedbávání domácnosti a s úsměvem odvezete auto do servisu bez komentáře, že ženy se nevdávají, aby jezdily do servisu.
Po půl roce ve Svobodných se ihned můžete nechat zvolit krajskou místopředsedkyní a ke své kandidatuře uslyšíte spousty slov podpory. Při kampani se podíváte do nejvzdálenějších koutů vašeho kraje a potkáte tam lidi, co vám rozumí.
Poznáte Petra Macha a to je ten nejlepší důvod!

Co vy na to? Zaujal vás některý z důvodů?

Související

Češi hlasují v komunálních volbách

Kampaň před eurovolbami? Až na výjimky je netransparentní

Kampaň před nadcházejícími volbami do Evropského parlamentu je až na výjimky netransparentní, většina politických stran zveřejňuje údaje o finančních a personálních otázkách laxně a zákonnou povinnost vést transparentní volební účty splnila jen formálně. Nevládní organizace Transparency International ČR (TI ČR) to dnes uvedla v tiskové zprávě na základě monitoringu 11 kandidujících uskupení. Otevřeně se k voličům podle ní staví jen Piráti, KDU-ČSL a Spojenci pro Evropu, kterou tvoří TOP 09 a STAN. Zcela netransparentně si podle autorů studie počínalo hnutí SPD - Tomio Okamura, které odmítalo sdělit informace i o celkovém rozpočtu své kampaně.
Ilustrační foto

Svobodní kritizují Evropskou Unii, pro Česko je prý nevýhodná

Účastníci asi padesátičlenného průvodu příznivců Svobodných dnes v Praze kritizovali Evropskou unii. Strana hovoří vystoupení ČR z EU, Česko podle ní na členství prodělává. Zástupci strany při průvodu z náměstí Republiky k Pražskému hradu rozdávali lidem improvizované účtenky, podle nichž je Česko kvůli členství v EU ve ztrátě 1,7 bilionu korun. Podle údajů ministerstva financí naopak republika do konce loňského roku získala z rozpočtu EU zhruba 1,31 bilionu korun, zatímco do rozpočtu unie poslala 565 miliard korun. Celkem tak ČR získala z EU o 741,3 miliardy korun víc, než zaplatila, uvedlo ministerstvo.

Více souvisejících

strana svobodných občanů svobodní

Aktuálně se děje

před 37 minutami

před 40 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

Ministerstvo zahraničí, ilustrační fotografie.

Česko vyzývá Rusko, aby přestalo s kybernetickými útoky

Česko společně s EU, NATO a dalšími mezinárodními partnery odsuzuje aktivity ruského státního aktéra APT28, uvedlo ministerstvo zahraničí v pátek. APT28 je spojován s ruskou vojenskou rozvědkou GRU a dlouhodobě provádí kyberšpionážní kampaň v evropských zemích.

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

Turecko, ilustrační foto

Turecko definitivně zastavilo veškerý obchod s Izraelem

Dva anonymní turečtí úředníci informovali agenturu Bloomberg, že Turecko úplně zastavilo veškerý obchod s Izraelem. Tím chce Ankara vyjádřit svůj nesouhlas s Izraelem kvůli jeho jednání v Pásmu Gazy, což ostře kritizuje turecký prezident Recep Tayyip Erdogan.

před 5 hodinami

před 6 hodinami

raketový systém Patriot

„Rusové se učí a upravují taktiku,“ říkají ukrajinští energetici. Firmám dochází peníze, žádají o Patrioty

Ukrajinští energetici se snaží opravit škody způsobené rostoucími ruskými vzdušnými útoky, které mají za cíl zničit ukrajinskou energetickou infrastrukturu, poškodit ekonomiku a podlomit morálku společnosti. Obávají se, že nedokáží zemi připravit na zimu, pokud spojenci Kyjevu neposkytnou systémy protivzdušné obrany, jako jsou americké Patrioty, které by pomohly zastavit další útoky Rusů na již poškozené elektrárny.

před 6 hodinami

před 6 hodinami

Vlak odjel bez strojvedoucího a vykolejil. (2.5.2024) Prohlédněte si galerii

FOTO: Vykolejený vlak skončil na dva kusy mimo trať. Jel přes 100 km/h

Drážní inspekce vyšetřuje čtvrteční nehodu vlaku, který bez strojvedoucího odjel ze stanice a po několika kilometrech jízdy vykolejil. Ze zveřejněných fotografií je zřejmé, že souprava skončila mimo trať a na dva kusy. Škoda činí několik milionů korun. 

před 6 hodinami

před 8 hodinami

včera

včera

Ryan Gosling jako Kaskadér.

RECENZE: Kaskadér v čele s křehkým Goslingem je ideální letní zábavou z idealizovaného filmařského zákulisí

Ryan Gosling a Emily Blunt byli loni vedlejšími tvářemi letního fenoménu Barbenheimer, oba byli za své role nominováni na Oscara. Teď se před kamerou, a ve filmu i za kamerou, potkávají u dalšího projektu s blockbusterovými ambicemi. Kaskadér je v tom nejlepším slova smyslu pohodovou zábavou, jež nepostrádá hravost, důmyslnost a zbytečně se nepáře s logikou.

včera

včera

V ZOO Praha se narodil orangutan. Mládě se má čile k světu

V ZOO Praha se ve čtvrtek krátce po poledni narodil orangutan sumaterský. Jde o první mládě jedenáctileté samice Diri, která přišla na svět rovněž v pražské zoologické zahradě. Otcem je dvaadvacetiletý samec Pagy.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy