Politici na dovolené? Podívejte se, jak tráví volné dny Dolejš, Kalousek nebo Ovčáček

Praha - Prodlouženého víkendu využila řada Čechů, kteří odjeli na dovolenou, Dny volna si ale užívají i politici. Poslanec KSČM Jiří Dolejš se pochlubil fotkou ze Slapů, mluvčí Hradu Jiří Ovčáček se také toulá po Česku.

"Na Slapech je dusno, že padají mouchy v letu." komentoval svou fotku Dolejš. 

Na Slapech je dusno, ze padaji mouchy v letu ? pic.twitter.com/EWDK7LKzWl

— Jiri Dolejs (@DolejsJiri) 4. července 2018

V dáli staroslavná hora Říp. Dovolená pokračuje. Zdravím všechny lidi dobré vůle! pic.twitter.com/KYjACjsGqJ

— Jiří Ovčáček (@PREZIDENTmluvci) 4. července 2018

"V dáli staroslavná hora Říp. Dovolená pokračuje. Zdravím všechny lidi dobré vůle!" přidal na twitter fotky z dovolené Ovčáček. 

Srdečný pozdrav z výletu, přátelé! pic.twitter.com/9gKi1OKu8s

— Jiří Ovčáček (@PREZIDENTmluvci) 3. července 2018

Důležité je jít tou správnou cestou! pic.twitter.com/4X6gz0z1Gm

— Jiří Ovčáček (@PREZIDENTmluvci) 5. července 2018

"Důležité je jít tou správnou cestou!" vzkázal Ovčáček. 

Státní svátek na Velehradě je vždy mimořádný zážitek. Letos byl obohacen přítomností lebky svaté Ludmily, první české křesťanské kněžny, která byla na Velehradě pokřtěna. pic.twitter.com/rTVcimi9iu

— Miroslav Kalousek (@kalousekm) 5. července 2018

To šéf poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek ve sváteční den zamířil na Velehrad. "Státní svátek na Velehradě je vždy mimořádný zážitek. Letos byl obohacen přítomností lebky svaté Ludmily, první české křesťanské kněžny, která byla na Velehradě pokřtěna," uvedl na sociálních sítích. 

Související

Jiří Dolejš (KSČM)

KSČM bude muset po konci ve Sněmovně šetřit, myslí si Dolejš

Komunisté po volbách, které je poslaly po 30 letech ze Sněmovny, budou muset šetřit, ekonomicky se ale tato zásadní změna unést dá. ČTK to dnes řekl končící poslanec Jiří Dolejš. KSČM by podle něj měla za volební výsledek dostat státní příspěvek 19 milionů, celkem za čtyři roky pak 40 milionů korun. Zbavovat nemovitostí se komunisté nemusejí, myslí si.

Více souvisejících

Jiří Dolejš Jiří Ovčáček Miroslav Kalousek Cyril a Metoděj

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 7 hodinami

před 9 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

Nová bilance: V Pásmu Gazy zemřelo přes 34 500 lidí

Při izraelské vojenské ofenzivě v Pásmu Gazy od 7. října zahynulo 34.568 lidí. Ve středu to uvedlo ministerstvo zdravotnictví v Pásmu Gazy ovládaném Hamásemm informovala agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy