Dovolená na moři je díky Boataround dostupná pro každého

Kam máte namířeno, kdy se chystáte vyrazit a jaký typ plavidla preferujete? Stačí naklikat odpovědi na pouhé tři otázky a zobrazí se vám všechny dostupné lodi v dané destinaci. Pak už si jen vybrat tu správnou a stejně jednoduše provést rezervaci. (PR článek)

Tak intuitivní je pronájem jachty díky československému projektu Boataround.com. Pokud jste vždy snili o dovolené na moři, ale bránily vám omezené finanční prostředky nebo nedůvěryhodné informace, přidejte se ke spokojeným zákazníkům z více než 36 zemí světa. Nebudete litovat!

Založit projekt typu Boataround vyžaduje spoustu zkušeností a zápal pro věc. Nic z toho zakladatelům Pavlu Pribišovi a Janě Escher nechybělo. Oba pracovali v Booking.com a oba jsou nadšení jachtaři. Povedl se jim majstrštyk – pod jejich vedením vznikla největší globální databáze lodí. Nikde jinde na webu se vám příležitost, listovat mezi více než 11 000 jachtami napříč více než 600 destinacemi po celém světě, nenaskytne.

Ale proč se československé duo do budování komplexního systému pustilo? Pribišovi a Esher rozhodně nešlo pouze o to, aby zájemcům o dovolenou na moři zajistili nejrozsáhlejší nabídku dostupných lodí. Rozhodli se proces rezervace zpříjemnit, urychlit a zjednodušit. A mimo to zpřístupnit finančně – portál využívá unikátní algoritmus, který nepřetržitě porovnává data a kromě automatického dorovnávání cen uživatelům servíruje speciální nabídky. Co na tom, že hlavní stan sídlí v srdci Evropy, daleko od moře – přesto umožňuje vyhledání pronájmu lodi odkudkoliv a bez ohledu na cílovou destinaci.

Pronajměte si loď, o které víte vše

Kamenem úrazu drtivé většiny rezervačních portálů jsou neúplné a v horším případě zavádějící informace o nabízených lodích. V tomto směru jde Boataround naproti každému, kdo nehodlá platit za zajíce v pytli. Do databáze putují pouze jachty, které tým prověří osobně a ujistí se, že jsou v dobrém stavu a jejich vybavení odpovídá skutečnosti. Díky virtuální prohlídce a množství fotografií získáte ucelenou představu o tom, jak plavidlo vypadá. A nechybí ani recenze reálných uživatelů z Trustpilot.

Zákaznická podpora vás nenechá na holičkách

Portál Boataround.com byl koncipován tak, aby si na své přišel opravdu každý. Tedy včetně mořeplavbou nepolíbených lidí, kteří ocení nepřetržitou zákaznickou podporu mnohem více než zkušenější jachtaři. Linka komunikuje ve dvanácti jazycích, je dostupná non-stop a klienti ji samozřejmě mohou využívat i během plavby.

Délku plavby určujete vy

Nevyhovuje vám tradiční termín od pátku do soboty? Nevadí, na Boataround si můžete rezervovat kratší nebo naopak delší pronájem. Vhod vám může přijít také možnost volby některé z více než deseti světových měn a množství nativních platebních systémů.

Vždy nejlevnější nabídka a nízký rezervační poplatek

Boataround vám dokáže, že pronájem jachty nemusí být předražený. Sytém upravuje nabídky s ohledem na nejnižší cenu – pokud u konkurence přeci jen najdete lepší nabídku, společnost vám ji automaticky dorovná. Jistě vás potěší i velmi nízká prvotní zálohová platba ve výši 20 % z celkové částky. Neméně působivý je fakt, že se na Boataround nachází i množství lodí, které nenajdete na žádném jiném rezervačním portálu.

A co když vás okolnosti přimějí rezervaci zrušit? Boataround opět exceluje – jako jediná služba svého druhu umožňuje bezplatné storno včetně vrácení zálohy. Logicky za předpokladu dodržení posledního storno data.

Pokud vás něco od pronájmu lodi odrazovalo, nyní již nemusí. Na Boataround.com najdete správnou jachtu velmi rychle, za skvělou cenu a s garancemi jako nikde nikde.

Související

Dovolená v Chorvatsku? Pro Čechy stále jasná volba

Dovolená v Chorvatsku? Pro Čechy stále jasná volba

Ani zavedení eura neodradilo řadu českých turistů od návštěvy oblíbeného Jadranu. Chorvatsko je zkrátka ideální prázdninovou destinací, kde panuje příjemné klima a moře je díky pozvolnému vstupu a malým vlnám vhodné pro každého. Kde se ale při návštěvě ubytovat a co dalšího je na Chorvatsku tak lákavé?
bankomaty

Dovolená v zahraničí: Je výhodné platit kartou a vybírat hotovost v cizině?

Pro financování zahraniční dovolené už není nutné se zatěžovat velkým množstvím hotovosti. Zejména v rámci Evropské unie je možné spoléhat na bezproblémové platby kartou nebo výběry hotovosti ve měně dané země. Avšak je třeba si dávat pozor na potenciální poplatky a specifika související se směnou měnových kurzů, a to jak před odjezdem, tak i během pobytu na dovolené. Je rozumné, aby spotřebitelé nepodceňovali ani rizika spojená s výběrem konkrétního bankomatu a zvolenou transakční metodou, sdělil naši redakci dTest.

Více souvisejících

dovolená Moře pr článek lodě, jachty, plavidla

Aktuálně se děje

před 13 minutami

Mychajlo Podoljak, poradce z kanceláře ukrajinského prezidenta

Rusové se připravují na nekonečnou válku, tvrdí Zelenského poradce

Změny v ruském vedení po opětovné inauguraci Vladimira Putina svědčí zejména o totální militarizaci ruské ekonomiky a restrukturalizaci armádních zásobovacích systémů, konstatoval poradce ukrajinského prezidenta Mychajlo Podoljak. Změny podle něj mají zajistit, aby Moskva měla zdroje na "nekonečnou válku".

před 20 minutami

Ukrajinská armáda ve válce s Ruskem

Rusové odhalili hlavní problém ukrajinské armády

Rusové i mnozí analytici si uvědomují, že hlavním nedostatkem, který teď Ukrajinu sužuje, jsou lidské zdroje. Moskevské síly dobyly nejméně devět vesnic a osad poblíž Charkova v náporu, který má podle analytiků roztáhnout ukrajinské jednotky a odvrátit je od bojů jinde.

před 1 hodinou

Slide

RECENZE: Anifilm prořízl podvratný (anti)western Slide od animátorské legendy Billa Plymptona

Minulý týden v Liberci proběhl největší festival animovaného filmu u nás. Vedle výherního filmu Kuře pro Lindu uvedl v hlavní soutěži celovečerních filmů novinku nezávislého amerického tvůrce Billa Plymptona, jenž na jednom z minulých ročníků festivalu zasedal v porotě a uvedl svou retrospektivu. Jeho westernově laděný Slide nepřestává okouzlovat svérázným stylem animace i žánrovou subverzí.

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

Ilustrační foto

Zlevňování se nekoná. Ceny spotřebitelských výrobků v Česku opět rostou

Ceny spotřebitelských výrobků v Česku v dubnu vzrostly o 2,9 procenta ve srovnání s předchozím rokem, což představuje zrychlení oproti březnovému dvouprocentnímu nárůstu. Hlavními tahouny inflace byly ceny potravin, alkoholu a pohonných hmot. Vyplývá to z údajů zveřejněných Českým statistickým úřadem (ČSÚ). V porovnání s předchozím měsícem se spotřebitelské ceny v dubnu zvýšily o 0,7 procenta.

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

Suché počasí může působit potíže. Hrozí požáry, varuje ČHMÚ

Meteorologové varují před nebezpečím požárů v souvislosti s nárazy větru o rychlosti přes 50 kilometrů za hodinu a suchem, které aktuálně panuje v Česku. Výstraha Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) se týká většiny území. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy