Dokonalé dárky pro muže: Vsaďte na praktické kousky, které se dají každodenně využít

PR článek (Toto je reklamní sdělení. EuroZprávy.cz nejsou jeho autorem a neovlivňují jeho obsah). Slaví letos váš partner, otec, syn, bratr nebo jiný blízký muž životní jubileum? Určitě mu chcete koupit nějaký dárek, který si bude pamatovat, ale také jej bude moci využít ve svém každodenním životě. Muži totiž nejsou zrovna příznivci darů, které jen někde bez užitku leží – preferují, pokud mají smysl a dají se využít. Jenže co jim koupit? To je těžká otázka – to, co potřebují, si většinou zajistí sami, a ten zbytek už pro ně není příliš zajímavý. Každého muže ale můžete něčím překvapit. My vám poradíme, jak na to.

Milovník aut

Možná i ten váš miluje své auto a baví jej opečovávat jej a vylepšovat. Pokud si troufnete, není nic snazšího než mu pořídit nějaký doplněk k vozu, který mu udělá radost. Klasikou může být třeba poukaz do myčky nebo na leštění karoserie, ale radost udělá určitě i něco konkrétního. Zajímavou možností může být nechat instalovat deflektory oken, které poměrně výrazně změní vzhled vozu a dodají mu moderní charakter a styl. Podobně můžete vsadit i na vnitřní vylepšení. Koupit můžete nové potahy, opěrky nebo třeba stínítka.

Nadšenec do outdooru

Pokud obdarovaný rád tráví čas v přírodě a na cestách, určitě se najde řada vychytávek, které ještě nemá a ocení je. Oblíbeným dárkem je například kvalitní nůž. Můžete zvolit Morakniv nože, které se pyšní prvotřídní kvalitou a zpracováním a jsou oblíbené pro svou odolnost a spolehlivost. Skvělým dárkem může být i nový stan nebo kempinkové vybavení. Pro skutečně nadšené dobrodruhy můžete pořídit nepromokavou celtu. Dá se koupit již hotová nebo si můžete vybrat metráž látek a nechat si vyrobit rozměry dle vašeho přání na míru obdarovanému. Možností je celá řada, ale vždy záleží na tom, jak konkrétně chcete dárek využít.

Sportovec

Většina mužů má nějaký svůj oblíbený sport. Někteří běhají, jiní plavou, další zase hrají fotbal či volejbal. Zkuste je v tomto koníčku také podpořit například koupí vhodného oblečení. Radost udělá prodyšné tričko, můžete pořídit koupací kraťasy nebo koupit kvalitní spodní prádlo. Hodit se může i nové vybavení či doplňky, které při sportování zajistí větší bezpečí i komfort. Zajímavou volbou může být i pořízení poukazu na kurz, který mu umožní zlepšit se ve svých dovednost nebo dokonce zkusit něco úplně nového. Muži se většinou rádi pouštějí do nových a adrenalinových zážitků, takže se není třeba obávat vyzkoušet něco netradičního a méně okoukaného.

Pro podnikání

Jestliže váš muž podniká, možná mu udělá radost drobné vylepšení či usnadnění práce. V poslední době se například ukazuje, že může být dobrou volbou začít vyrábět reklamní předměty samostatně. Ušetříte na nákladech a můžete dát prostor své fantazii. Pro tento účel můžete koupit termolis. S jeho pomocí můžete snadno tisknout na oblečení, tašky, hrnky, klíčenky a mnohé jiné a vytvářet jedinečné personalizované dárkové předměty. Cena takového přístroje se pohybuje v rámci tisíců korun, takže může být dostupný i pro menší podnikatele. Před nákupem se ale poraďte s odborníkem, ne každý přístroj se hodí pro osobní použití. Ideální je takový, který nabízí většinu funkcí v plně automatizované verzi.

Za odpočinkem

Konečně není třeba být za každou cenu originální. Někdy udělá radost i úplně obyčejná věc, o které ale víte, že ji muž ocení. Může se jednat třeba o jakoukoliv aktivitu, u které víte, že si dokáže odpočinout a načerpat síly. Může to být například víkendový pobyt ve wellness, dovolená u moře nebo třeba posezení v dobré restauraci či degustace jeho oblíbených nápojů nebo jídel. Někdy není třeba vymýšlet něco složitého, ale i úplně běžné věci udělají radost a dají obdarovanému pocítit, že na něj myslíte a dobře jej znáte.

Související

Ilustrační foto

Dovolená se blíží. Kde na ni vzít, když nejsou peníze?

Letní sezóna se blíží a s ní se zvyšuje i touha po odpočinku a dobrodružství. Mnoho lidí si ale dovolenou nemůže kvůli nedostatku financí dovolit. Naštěstí existuje hodně možností, jak si užít volno naplno i s nízkým rozpočtem a jak nemilou situaci vyřešit.
Ilustrační foto

4 podivuhodné evropské stavby, které v průvodcích nenajdete

Turistické brožury a příručky jsou skvělými pomocníky, když jste v novém městě poprvé. Pokud se ale na místo vracíte opakovaně, často Vám již novou inspiraci pro zajímavou procházku nenabídnou. Pojďme se společně podívat na místa neprávem opomíjená.

Více souvisejících

pr článek Muži dárky

Aktuálně se děje

před 17 minutami

před 42 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 3 hodinami

před 5 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Počasí narušilo lodní dopravu v Panamském průplavu, zjistili vědci. Region postihlo rekordní sucho

Klimatický fenomén známý jako El Niňo byl klíčovou příčinou nízkých srážek a rekordního sucha, které loni narušily lodní dopravu v Panamském průplavu. Ve středu to uvedli vědci, informuje agentura AP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy