Apokalips Charity Day 2015: Roztočte to pro dobrou věc

Olomouc - Již 3. října otevře taneční akademie Apokalips Pole Dance studio své brány zájemcům o výuku netradičních tanečních disciplín. V rámci druhého ročníku akce s názvem Apokalips Charity Day předvedou lektorky studia jedinečné spojení akrobacie a síly na vertikální tyči nebo na závěsné síti. Celodenní program nabitý řadou novinek potěší nejen samotné návštěvníky, ale překvapí i svým charitativním záměrem. Výtěžek z akce bude totiž věnován na podporu Centra Amelie Olomouc, které pomáhá onkologicky nemocným a jejich blízkým.

Apokalips Pole Dance studio, které vzniklo v roce 2012, se zaměřuje především na výuku pole dance a pole fitness. Cílem olomouckého pole dance studia s nejdelší historií je zvýšit povědomí o této moderní taneční disciplíně a najít cestu ke zdravějšímu způsobu života. Pole dance i další druhy vzdušné akrobacie jsou navíc vhodné pro všechny věkové kategorie a překvapivě nejsou pouze doménou žen. „Pole dance představuje spojení tance, akrobacie a síly na vertikální tyči, které láká čím dál více zájemců. Pro jeho dokonalé zvládnutí nabízíme i cviky zvyšující flexibilitu nebo originální posilovací a taneční lekce. Jako jediní zde také vyučujeme speciální lekce vzdušné akrobacie na závěsných sítích nebo kruzích," upřesnila majitelka studia Michaela Koudelková.A na co se mohou návštěvníci těšit v rámci akce Apokalips Charity Day 2015? Program bude probíhat v obou sálech studia. V Pole dance sále si bude možné vyzkoušet lekce pro úplné začátečníky, mezi které bude patřit tanec při energickém Pole Twerku nebo při smyslném Exoticu na podpatcích, či posilovací lekce Pole Fitness vhodné i pro muže. V Aerial sále budou na zájemce čekat lekce v sítích z leteckého hedvábí Ay Fly pro úplné začátečníky a Akrobat pro pokročilé. Nebudou chybět ani akrobatická cvičení v závěsné obruči nebo protahovací lekce zaměřené odděleně na nohy, záda a ramena.Druhý ročník této akce opět slibuje nabitý program a nezapomíná ani na podporu potřebných ve své komunitě. Již od vzniku studia se Apokalips tým snaží pomáhat ve svém okolí nejrůznějšími charitativními projekty i účastí na nich. „Máme za sebou charitativní bazary, sbírky a pole dance vystoupení na nejrůznějších dobročinných akcích. Z Apokalips Charity Day bychom rádi vytvořili tradiční akci s dobročinným účelem. Celý výtěžek z letošního ročníku bude věnován Centru Amelie Olomouc, které jako jediná nezisková organizace v Olomouckém kraji poskytuje bezplatně psychosociální pomoc onkologicky nemocným a jejich blízkým. A právě takové projekty si zaslouží naši pozornost," dodala Michaela Koudelková. Vstupné na lekci je pouhých 50 Kč a zájemci se mohou hlásit na email info@apokalips.cz. Více informací a kompletní program akce lze nalézt na www.apokalips.cz.

Související

Plakát k Apokalips Charity Day 2016

Apokalips Charity Day opět láká na netradiční taneční zážitky

Olomouc – Již dnes se uskuteční třetí ročník benefičního cvičení s názvem Apokalips Charity Day 2016, který pořádá známá olomoucká taneční akademie Apokalips Pole Dance studio. Návštěvníky bude stejně jako v předešlých ročnících čekat celodenní program ve znamení jedinečného spojení akrobacie a síly na vertikální tyči. Celý výtěžek z akce bude navíc opět věnován na podporu Centra Amelie Olomouc, které pomáhá onkologicky nemocným a jejich blízkým.
Apokalips studio oslaví světový den pole dance i druhé výročí otevření

Den otevřených dveří v pole dance studiu láká na netradiční zážitek

Olomouc – Pro všechny zájemce, kteří by si rádi na vlastní kůži vyzkoušeli, co obnáší výuka moderní taneční disciplíny zvané pole dance, připravila v pátek 10. října olomoucká akademie Apokalips Pole Dance Studio speciální Den otevřených dveří. V rámci této akce se studio připojí k oslavám světového dne pole dance a zároveň pro své návštěvníky připraví celodenní program nabitý ochutnávkou ze svých nejlepších lekcí. Veškerý výtěžek z akce bude navíc věnován na podporu Centra Amelie Olomouc, které se věnuje pomoci onkologicky nemocným.

Více souvisejících

Apokalips Pole Dance Studio

Aktuálně se děje

před 15 minutami

před 51 minutami

Aktualizováno před 59 minutami

Aktualizováno před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Robert Fico

Atentátník na Fica se sám stal terčem útoku

Údajný útočník, který ve středu střílel na slovenského premiéra Roberta Fica, se v roce 2016 stal sám terčem útoku. Juraj Cintula tehdy pracoval jako ochranka obchodního domu ve městě Levice.

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

Aktualizováno před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

Vlastimil Harapes

Zemřel známý baletní mistr Vlastimil Harapes

Česko zasáhla ve středu smutná zpráva. Ve věku 77 let zemřel tanečník a herec Vlastimil Harapes. O jeho úmrtí informovalo Národní divadlo. Harapes v poslední době bojoval s vážnými zdravotními problémy. 

před 5 hodinami

Aktualizováno před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

Ministerstvo kultury navrhlo od příštího roku zvýšení koncesionářských poplatků

Česká televize získá příští rok díky zvýšení koncesionářských poplatků navíc 865 milionů korun a Český rozhlas si polepší o 331 milionů korun. Ministerstvo kultury navrhuje od roku 2025 zvýšit televizní poplatek o 15 Kč na 150 Kč měsíčně a rozhlasový poplatek o 10 Kč na 55 Kč měsíčně, jak uvedl ministr kultury Martin Baxa (ODS) na dnešní tiskové konferenci. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy