Apokalips Charity Day opět láká na netradiční taneční zážitky

Olomouc – Již dnes se uskuteční třetí ročník benefičního cvičení s názvem Apokalips Charity Day 2016, který pořádá známá olomoucká taneční akademie Apokalips Pole Dance studio. Návštěvníky bude stejně jako v předešlých ročnících čekat celodenní program ve znamení jedinečného spojení akrobacie a síly na vertikální tyči. Celý výtěžek z akce bude navíc opět věnován na podporu Centra Amelie Olomouc, které pomáhá onkologicky nemocným a jejich blízkým.

Apokalips Pole Dance studio, které vzniklo v roce 2012, se zaměřuje především na výuku pole dance a pole fitness. Pole dance představuje spojení tance, akrobacie a síly na vertikální tyči, které láká čím dál více zájemců. Mezi jednu z oblíbených akcí olomouckého pole dance studia patří i benefiční cvičení, které přibližuje svoji nabídku novým zájemcům a zároveň se snaží podpořit potřebné ve svém okolí. „Z Apokalips Charity Day se nám podařilo vytvořit tradiční pole dance akci, která představuje návštěvníkům vše přes cviky zvyšující flexibilitu až po originální posilovací a taneční lekce. Celý výtěžek jsme se i letos rozhodli věnovat Centru Amelie Olomouc, které jako jediné poskytuje bezplatně psychosociální pomoc onkologicky nemocným a jejich blízkým v našem kraji," upřesňuje majitelka studia Michaela Koudelková.Celodenní program letošního ročníku Apokalips Charity Day bude nabitý žhavou taneční choreografií i lekcemi pro úplné pole dance začátečníky, které potěší například tanec při energickém Pole Twerku nebo při smyslném Exoticu na podpatcích. Chybět však nebudou ani posilovací a protahovací lekce určené i mužům. Největší novinkou letošního program bude lekce s názvem Ready for Pole určená především těm, kteří váhají, zda mají na cviky na tyči dostatečnou sílu nebo se chtějí po delší pauze k pole dance vrátit.Na otázku k dalšímu aktuálnímu dění v Apokalips Pole Dance studiu Michaela Koudelková říká: „Čekáme na vyhlášení výsledků semifinálového předkola Mistrovství v Pole art ČR 2016, kde máme zastoupení v kategoriích Amatérů i Profesionálů. Vedle naší lektorky Jany Bednářové, která je úřadující vicemistryní Mistrovství ČR v pole sport v kategorii Profesionálové, se za naše barvy na tyči poprvé objeví i sólista baletu Moravského divadla Olomouc Ivo Jambor. Více informací a kompletní program akce lze nalézt na www.apokalips.cz.

Související

Z Apokalips Charity Day 2014, foto: Daniel Schulz

Apokalips Charity Day 2015: Roztočte to pro dobrou věc

Olomouc - Již 3. října otevře taneční akademie Apokalips Pole Dance studio své brány zájemcům o výuku netradičních tanečních disciplín. V rámci druhého ročníku akce s názvem Apokalips Charity Day předvedou lektorky studia jedinečné spojení akrobacie a síly na vertikální tyči nebo na závěsné síti. Celodenní program nabitý řadou novinek potěší nejen samotné návštěvníky, ale překvapí i svým charitativním záměrem. Výtěžek z akce bude totiž věnován na podporu Centra Amelie Olomouc, které pomáhá onkologicky nemocným a jejich blízkým.
Apokalips studio oslaví světový den pole dance i druhé výročí otevření

Den otevřených dveří v pole dance studiu láká na netradiční zážitek

Olomouc – Pro všechny zájemce, kteří by si rádi na vlastní kůži vyzkoušeli, co obnáší výuka moderní taneční disciplíny zvané pole dance, připravila v pátek 10. října olomoucká akademie Apokalips Pole Dance Studio speciální Den otevřených dveří. V rámci této akce se studio připojí k oslavám světového dne pole dance a zároveň pro své návštěvníky připraví celodenní program nabitý ochutnávkou ze svých nejlepších lekcí. Veškerý výtěžek z akce bude navíc věnován na podporu Centra Amelie Olomouc, které se věnuje pomoci onkologicky nemocným.

Více souvisejících

Apokalips Pole Dance Studio

Aktuálně se děje

před 58 minutami

Česko na hokejovém MS

Po Finech a Norech si Češi poradili i s dalším severským soupeřem. Kousající Dány přehráli 7:4

Čeští hokejisté si spravili chuť po posledním zápase, ve kterém museli skousnout první prohru, když nestačili na Švýcary až na nájezdy a tentokrát v základní hrací době si došli pro tři body v zápase s Dánskem. Jednalo se tak o třetího severského soupeře ve skupině A po Finsku a Norsku a podobně jako v těchto obou předešlých případech i tentokrát Češi vyhráli. První dvě třetiny sice bylo znát, že Dánsko není poslední léta nejoblíbenější soupeř českého národního týmu a i v tomto zápase nepříjemně dotahovalo a až do stavu 3:3 se hrál vyrovnaný duel. Ve třetí třetině se ale rozvolnila stavidla natolik, že umožnila Čechům vstřelit další čtyři branky, zatímco Dánové se do konce zápasu zmohli už jen na jednu trefu. 

před 1 hodinou

před 1 hodinou

Aktualizováno před 1 hodinou

Aktualizováno před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

Robert Fico

Atentátník na Fica se sám stal terčem útoku

Údajný útočník, který ve středu střílel na slovenského premiéra Roberta Fica, se v roce 2016 stal sám terčem útoku. Juraj Cintula tehdy pracoval jako ochranka obchodního domu ve městě Levice.

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

Aktualizováno před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

Vlastimil Harapes

Zemřel známý baletní mistr Vlastimil Harapes

Česko zasáhla ve středu smutná zpráva. Ve věku 77 let zemřel tanečník a herec Vlastimil Harapes. O jeho úmrtí informovalo Národní divadlo. Harapes v poslední době bojoval s vážnými zdravotními problémy. 

před 6 hodinami

Aktualizováno před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

Izraelská armáda oznámila, že zabila vysoce postaveného velitele Hizballáhu

Izraelská armáda ve středu oznámila, že při úterním útoku na jihu Libanonu zabila vysoce postaveného velitele libanonského šíitského hnutí Hizballáh. Uvedla to agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy