Plzeň se opět promění v město humoru

Plzeň – V Plzni se letos bude opět konat divadelní festival Komedy fest. Na čtvrtý ročník největší přehlídky tradičního i novodobého humoru přijedou populární osobnosti one man shows, improvizací, talk shows a stand-up vystoupení.

Západočeská Plzeň se letos opět promění v město humoru. V červnu se zde totiž uskuteční již čtvrtý ročník festivalu humoru Komedy fest. Na naši největší přehlídku tradičního i novodobého humoru se sjedou největší hvězdy one man/woman show, improvizací, talk shows, hudebních a stand-up vystoupení. V programu se objeví také komedie profesionálních činoherních divadelních souborů.

„Letošní již 4. ročník festivalu zásadním způsobem inovuje svojí stávající strukturu, kterou se rozroste jak o počet představení, účinkujících, míst konání, tak i o celkovou kapacitou diváků. Spojením tradiční verze festivalu pořádané v Měšťanské besedě s novou letní open air edicí, dojde k souvislé platformě,” říká producent a hlavní organizátor Komedy Festu, Jiří Turek.

V rámci slavnostního zahájení budou předány ceny za dlouhodobý přínos českému humoru a následovat bude bohatý celodenní program pro veřejnost, který bude dostupný zdarma. V Amfiteátru OC Plzeň Plaza se poté uskuteční atraktivní Open air program.

Mezi potvzrnými hosty jsou největší hvězdy českého humoru. Přijede Lukáš Pavlásek, Jiří Lábus, Oldřich Kaiser, Jakub Kohák, Ester Kočičková, Anna Polívková, Jiří Schmitzer, Těžkej Pokondr, Zdeněk Izer, Tomáš Matonoha, Vladimír Polívka, Eva Holubová, Bohouš Klepl, Tomáš Měcháček, Karel Hynek, Vojtěch Záveský a mnoho  dalších. Kromě účinkujících se festivalu zúčastní i další V.I.P. osobnosti ze světa českého šoubyznysu. Konkrétní jména však zatím organizátoři nezveřejnili.

Komedy Fest 2017 se koná 30. května až 2. června v Měšťanské Besedě v 3. června v Amfieátru OC Plzeň Plaza v Plzni. Slavnostní zahájení se uskuteční 28. května na nádvoří pivovaru Plzeňský prazdroj, vstup je zdarma. Vstupenky a podrobný program festivalu na www.komedyfest.cz.

Komedy fest Plzeň Divadla Lukáš Pavlásek Jiří Lábus Oldřich Kaiser Jakub Kohák Anna Polívková Jiří Schmitzer Vladimír Polívka Eva Holubová Bohumil Klepl Karel Hynek

Aktuálně se děje

před 22 minutami

před 31 minutami

před 54 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 6 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Evropou prošly prvomájové demonstrace. V Německu a Francii zasahovala policie

Prvomájové demonstrace v Paříži a německých městech byly provázeny napětím a incidenty. V Paříži došlo k rozbíjení nejméně dvou výloh obchodů radikály, zatímco ve Stuttgartu se střetly protestující s policií, jak informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy