Na Štědrý den si nejvíc diváků vybralo pohádku Pravý rytíř

Praha - Na Štědrý den letos stejně jako loni bodovala Česká televize. Premiérovou pohádku Pravý rytíř si vybralo v průměru 2,7 milionu lidí ve věku od 15 let, měl tak víc než 64procentní podíl na sledovanosti.

ČTK to dnes sdělila mluvčí České televize Alžběta Plívová. ČT měla nejvyšší večerní i celodenní sledovanost, vyplývá z informací serveru Mediaguru.cz.

Pohádku Tři oříšky pro Popelku, kterou ČT odvysílala po 20:00 po premiérové pohádce, zhlédlo v průměru 2,56 milionu diváků, tedy 55 procent lidí u televizí.

Psali jsme: RECENZE: Pravý rytíř se snaží o originalitu, na Vánoce se ale nehodí  

Americkou komedii Sám doma na Primě si ve stejném čase vybralo 523.000 diváků a zaznamenala podíl 12 procent. Pohádku Princezna se zlatou hvězdou v televizi Nova v té době v průměru vidělo 506.000 diváků, tedy 11 procent.

U diváků od 15 let měly stanice České televize za celý den sledovanost přesahující 52 procent, kanály Novy téměř 23 procent a Primy víc než 11 procent.

Související

StarDance odhalila jména pěti mužských účastníků třinácté řady.

StarDance 2024 je kompletní. Tančit budou také herci Blažek a Hes

Jména všech deseti účastníků podzimní třinácté řady StarDance jsou známá. Česká televize ve středu na sociálních sítích odhalila jména pěti mužů, kteří se objeví na parketu. Už v pondělí prozradila, jaké slavné ženy budou usilovat o titul královny tanečního parketu. 

Více souvisejících

Česká televize Vánoce film Pravý rytíř

Aktuálně se děje

před 54 minutami

včera

včera

včera

včera

včera

Ilustrační foto

Chcete se nám mstít? ICC varoval před odvetou vůči soudu

Prokurátoři Mezinárodního trestního soudu (ICC) v Haagu v pátek varovali před jednotlivci, kteří hrozí odvetou vůči soudu nebo jeho zaměstnancům. Takové jednání může podle ICC představovat trestný čin vůči výkonu spravedlnosti, informuje agentura AFP.

včera

Viktor Orbán /Fidesz/, maďarský premiér

Evropa si v současné době hraje s ohněm, varuje Orbán

Předseda maďarské vlády Viktor Orbán v pátečním rozhovoru pro veřejnoprávní rozhlas Kossuth Radio zdůraznil, že Evropa si v současné době hraje s ohněm ve vztahu k otázce války a míru. Maďarsko podle něj odmítá být vtáhnuté do konfliktu.

včera

Dmitrij Peskov na druhém summitu Rusko Afrika 2023.

Velmi důležité, velmi nebezpečné. Kreml zareagoval na návrhy Camerona a Macrona

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov v pátek vyjádřil znepokojení nad slovy britského ministra zahraničních věcí Davida Camerona, který hovořil o právu Kyjeva útočit na ruské objekty s britskými zbraněmi. Podobně reagoval na slova francouzského prezidenta Emmanuela Macrona o možnosti vyslání vojáků na Ukrajinu, informuje agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Ministerstvo zahraničí, ilustrační fotografie.

Česko vyzývá Rusko, aby přestalo s kybernetickými útoky

Česko společně s EU, NATO a dalšími mezinárodními partnery odsuzuje aktivity ruského státního aktéra APT28, uvedlo ministerstvo zahraničí v pátek. APT28 je spojován s ruskou vojenskou rozvědkou GRU a dlouhodobě provádí kyberšpionážní kampaň v evropských zemích.

včera

včera

včera

Kuleba: Rusko bude možné zapojit do mírových jednání až po mírovém summitu

Ukrajinský ministr zahraničních věcí Dmytro Kuleba zastává názor, že Rusko bude možné zapojit do mírových jednání, ale až po mírovém summitu, který se v polovině června uskuteční ve Švýcarsku bez účasti delegace z Moskvy.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy