Nejnovější trailer na Pobřežní hlídku stručně nastiňuje zápletku a přilévá další vlnu vtipů

Hollywood – Pokud vám náhodou uniklo, že se Hollywood rozhodl oživit příběhy Mitche Buchanana a jeho sexy plavčické skvadry, asi si teď říkáte, že v zámoří někomu přeskočilo… Inu ano i ne. Nová Pobřežní hlídka totiž volí cestu parodie.

Zatímco předchozích ochutnávkách (u nás se objevil pouze jediný trailer, ale USA je novými upoutávkami bombardováno snad co měsíc) byl divákům spolu s představením hlavních hrdinů nastíněn sebeuvědoměle-parodický tón nového filmu, nejnovější trailer láká také na bollywoodskou superstar Priyanku Chopru. Tato indická kráska, která se postupně dobývá také do srdcí diváků na Západě, bude mít v nové Pobřežní hlídce roli hlavní záporačky Victorie Leedsové. Její mafiánka na úrovni má prsty v obchodu s drogami, podezřelých úmrtích a pravděpodobně ve všem, co se na pláži v poslední době událo.

Kromě toho se trailer snaží diváky namlsat na další porci vtipů a komických situací, do nichž se Dwayne „The Rock“ Johnson, Zac Efron, Alexandra Dadariová a jejich kolegové dostanou. Při sledování více jak dvouminutového videa tak vyvstává otázka, co si tvůrci nechávají v záloze – jestli vůbec něco. U komedií totiž poslední dobou bývá pravidlem, že všechny povedené vtipy vystřílí už v upoutávkách a divák se pak v kině dívá na hodinu a půl vaty.

Naději, že se nebude jednat o fiasko (které dost reálně hrozí) tak uchovávají hlavně tři věci: slušné herecké obsazení (The Rock je sympaťák od kosti, z kdysi muzikálového ucha Zaca Efrona se stává komediální hvězda současnosti a Sašenku Dadariovou milují muži po celém světě již od dob Temného případu), odhodlání vysmát se sobě i svému stupidnímu předchůdci z 90. let a eRkový rating. Pokud totiž nezůstane jen u samoúčelného klení, mohla by si mládeži nepřístupná Pobřežní hlídka dovolit hned několik nevybíravých scének.

Film Baywatch má světovou premiéru naplánovanou na 19. 5. 2017, do našich vod ale podle všeho dopluje s měsíčním zpožděním, tedy 15. 6. 2017.

film Pobřežní hlídka (2017) trailer komedie parodie Dwayne Johnson Zac Efron

Aktuálně se děje

před 2 minutami

Aktualizováno před 9 minutami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

před 25 minutami

Aktualizováno před 41 minutami

před 41 minutami

před 2 hodinami

Čerpací stanice, ilustrační fotografie.

Pohonné hmoty mají zlevnit. Navzdory začátku motoristické sezóny

Cena benzinu překročila 40 korun za litr, nafta je o více než korunu levnější. Navzdory zahájení motoristické sezóny se čeká první letošní výraznější zlevňování pohonných hmot. Důvodem je znatelný pokles cen ropy, která se minulý týden prodávala za cenu kolem 90 dolarů za barel. Nyní stojí méně než 84 dolarů. 

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

Medvěd na Slovensku opět zaútočil na člověka. Šlo o houbaře

Útoků medvědů na lidi na sousedním Slovensku nadále přibývá. Na prvního máje došlo k napadení houbaře v okrese Banská Bystrica. Muž dokázal prchnout do bezpečí, po ošetření byl propuštěn do domácího léčení. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy