Kingsman 2: Gentlemani v novém traileru spojí síly s hvězdně obsazenými kovboji

Hollywood – První díl před dvěma lety uchvátil i vzbudil kontroverzi. Značně parodická pocta klasickým bondovkám se řadí mezi nejpodceňovanější filmy posledních let. Letos se rozverný a extrémně zábavný akčňák ze světa špionážních služeb vrací s druhým dílem.

Když se minulý týden na internetu objevil zrychlený půlminutový teaser na pokračování úspěšného snímku Matthewa Vaughna (druhé video), mnoho lidí netušilo, co si o něm má myslet. Je to snad vše, co k filmu dostaneme? Odpověď na tuto otázku je samozřejmě záporná, jednička sice vydělala úctyhodných 414 milionů dollarů (přes 10 miliard Kč), davy by mdlým leskem svého jména přilákala jen těžko.

Ve dvojce, nesoucí název Kingsman: Zlatý kruh, se britští gentlemani budou muset bránit útoku zaměřenému přímo na jejich organizaci. Stojí-li za útokem nějaký vnitřní nepřítel, nám trailery samozřejmě neprozradí, z nějaký ten pátek staré oficiální synopse ale víme, že se nové superpadoušky ujme držitelka Oscara Julianne Mooreová. Aby ji porazili, budou muset Eggsy (Taron Egerton) a spol. spojit síly se svými zámořskými kolegy z organizace Statesman. Agenti Tequilla (Channing Tatum) a Champagne (držitel Oscara Jeff Bridges) slibují ironický pohled britského režiséra na americkou kulturu kovbojů už jen svými jmény.

Hvězdné obsazení doplní další oscarová herečka Halle Berryová, charismatický Mark Strong, který si zopakuje roli Merlina, a dočkáme se také jednoho (jak jinak než oscarového) zmrtvýchvstání! A aby toho nebylo málo, menší roli si nestřihne nikdo jiný než sir Elton John!

Druhý díl série inspirované nepříliš známou komiksovou předlohou bude mít světovou premiéru 22. 9. 2017, u nás se ho trochu nelogicky dočkáme až o dva týdny později, tedy 5. října.

Související

film Kingsman: Tajná služba

Nový Kingsman? Jeho režisér má velké plány

Úspěšná špionážní frančíza Kingsman se příští rok vrátí do kin, aby uzavřela původní trilogii o agentech britské přísně tajné služby. Režisér Matthew Vaughn bude natáčet třetí díl spolu prequelem s názvem The Great Game. Zároveň Vaughn chce, aby Kingsman měl své vlastní univerzum, které by se mohlo časem rozrůst.

Více souvisejících

film Kingsman: Zlatý kruh Matthew Vaughn komiksy film Kingsman: Tajná služba komedie studio 20th Century Fox

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

Ilustrační foto

Chcete se nám mstít? ICC varoval před odvetou vůči soudu

Prokurátoři Mezinárodního trestního soudu (ICC) v Haagu v pátek varovali před jednotlivci, kteří hrozí odvetou vůči soudu nebo jeho zaměstnancům. Takové jednání může podle ICC představovat trestný čin vůči výkonu spravedlnosti, informuje agentura AFP.

včera

Viktor Orbán /Fidesz/, maďarský premiér

Evropa si v současné době hraje s ohněm, varuje Orbán

Předseda maďarské vlády Viktor Orbán v pátečním rozhovoru pro veřejnoprávní rozhlas Kossuth Radio zdůraznil, že Evropa si v současné době hraje s ohněm ve vztahu k otázce války a míru. Maďarsko podle něj odmítá být vtáhnuté do konfliktu.

včera

Dmitrij Peskov na druhém summitu Rusko Afrika 2023.

Velmi důležité, velmi nebezpečné. Kreml zareagoval na návrhy Camerona a Macrona

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov v pátek vyjádřil znepokojení nad slovy britského ministra zahraničních věcí Davida Camerona, který hovořil o právu Kyjeva útočit na ruské objekty s britskými zbraněmi. Podobně reagoval na slova francouzského prezidenta Emmanuela Macrona o možnosti vyslání vojáků na Ukrajinu, informuje agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Ministerstvo zahraničí, ilustrační fotografie.

Česko vyzývá Rusko, aby přestalo s kybernetickými útoky

Česko společně s EU, NATO a dalšími mezinárodními partnery odsuzuje aktivity ruského státního aktéra APT28, uvedlo ministerstvo zahraničí v pátek. APT28 je spojován s ruskou vojenskou rozvědkou GRU a dlouhodobě provádí kyberšpionážní kampaň v evropských zemích.

včera

včera

včera

včera

Napětí v Nigeru: Ruští vojáci vstoupili na základnu, kde sídlí americká armáda

Podle vysokého představitele obrany USA vstoupil ruský vojenský personál na leteckou základnu v Nigeru, kde jsou umístěny americké jednotky. Tento krok následuje po rozhodnutí nigerské junty zbavit se americké síly.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy