Legendární Rambo je zpět. Budoucnost filmu začíná dostávat směr

Los Angeles - Po desetiletém mlčení to vypadá, že se Sylvester Stallone vrátí popáté na scénu v roli Ramba. Od posledního dílu Rambo: Do pekla a zpět uplynula nějaká doba. Po letech plných spekulací dostávají věci konkrétní směr. Natáčení by mělo začít už letos na podzim.

V roce 2016 herec Sylvester Stallone označil v rozhovoru pro Variety, že se na natáčení filmu Rambo 5. už necítí. Podle jeho slov byl herec spokojený s tím, jak minulý díl Ramba dopadnul. Přitom ještě v roce 2014 herec hovořil o možném pokračování Ramba jako o poslední epizodě legendárního filmu z roku 1982. Nedávno však herec oznámil, že pátá část nakonec bude, dostane název Poslední krev a bude se odehrávat za americko-mexickou hranicí.

„Srdce by chtělo, ale mé tělo mi říká “Zůstaň doma”. Veřejnost se ptala na to, jestli bude pátý díl. Říkal jsem si, že pokud bude lepší než předchozí, tak jdu do toho, ale on přece lepší už nemůže být,“ komentoval pátý díl Stallone v roce 2014. Dnes ale sedmdesátijednaletý herec se zase chystá na svůj comeback. Samotné natáčení započne v září a bude se odehrávat na místech jako Londýn, Bulharsko nebo Kanárské ostrovy. 

I když se teprve píše scénář, už je odhalena základní kostra děje. Veterán z Vietnamu, John Rambo, se tentokrát pokusí zachránit unesenou dceru jednoho z přátel. Rambo, který mezitím vypomáhá na ranči v Arizoně, tak bude muset překročit americko-mexickou hranici a postavit se čelem jednomu z nejnásilnějších mexických kartelů. Na cestě spojí síly s novinářem, jehož nevlastní sestra byla též unesena. Jejich cílem bude zachránit dívky a sundat zlého kriminálníka.

Stallone momentálně pracuje na pokračování “rockovského” filmu Creed, který zavítá do kin 21. listopadu. Herecká legenda má dále na programu čtvrtý díl Postradatelných nebo druhý a třetí díl Plánu útěku. Po natáčení a celkové postprodukci to vypadá, že film bude nejdřív na podzim 2019. Na scénáři se bude podílet Matt Cirulnick, jenž má na svém kontě třeba film Zákon gangu nebo seriál Absentia. Jméno režiséra zatím zůstává neodhaleno.

Pokračování slavného Rambo budou moci diváci i na televizní obrazovce. Americká televizní síť Fox chystá seriál, který se bude točit kolem syna legendárního Johna Ramba. Sám Stallone se v seriálu neobjeví.

Související

Místo, kde se natáčel první Rambo dříve a dnes

Město, které proslavil Rambo. Takhle dnes vypadá dějiště legendárního filmu

Městečko Hope (v překladu Naděje) je na první pohled ničím nezajímavé horské město ležící na jihozápadě Kanady v provincii Britská Kolumbie. Každoročně se sem ale sjíždí tisíce lidí, aby se na vlastní oči prošli po místech, na nichž se natáčel jeden z nejslavnějších filmů všech dob. Snímek Rambo: První krev.

Více souvisejících

Rambo Sylvester Stallone

Aktuálně se děje

před 58 minutami

včera

včera

včera

včera

včera

Ilustrační foto

Chcete se nám mstít? ICC varoval před odvetou vůči soudu

Prokurátoři Mezinárodního trestního soudu (ICC) v Haagu v pátek varovali před jednotlivci, kteří hrozí odvetou vůči soudu nebo jeho zaměstnancům. Takové jednání může podle ICC představovat trestný čin vůči výkonu spravedlnosti, informuje agentura AFP.

včera

Viktor Orbán /Fidesz/, maďarský premiér

Evropa si v současné době hraje s ohněm, varuje Orbán

Předseda maďarské vlády Viktor Orbán v pátečním rozhovoru pro veřejnoprávní rozhlas Kossuth Radio zdůraznil, že Evropa si v současné době hraje s ohněm ve vztahu k otázce války a míru. Maďarsko podle něj odmítá být vtáhnuté do konfliktu.

včera

Dmitrij Peskov na druhém summitu Rusko Afrika 2023.

Velmi důležité, velmi nebezpečné. Kreml zareagoval na návrhy Camerona a Macrona

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov v pátek vyjádřil znepokojení nad slovy britského ministra zahraničních věcí Davida Camerona, který hovořil o právu Kyjeva útočit na ruské objekty s britskými zbraněmi. Podobně reagoval na slova francouzského prezidenta Emmanuela Macrona o možnosti vyslání vojáků na Ukrajinu, informuje agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Ministerstvo zahraničí, ilustrační fotografie.

Česko vyzývá Rusko, aby přestalo s kybernetickými útoky

Česko společně s EU, NATO a dalšími mezinárodními partnery odsuzuje aktivity ruského státního aktéra APT28, uvedlo ministerstvo zahraničí v pátek. APT28 je spojován s ruskou vojenskou rozvědkou GRU a dlouhodobě provádí kyberšpionážní kampaň v evropských zemích.

včera

včera

včera

Kuleba: Rusko bude možné zapojit do mírových jednání až po mírovém summitu

Ukrajinský ministr zahraničních věcí Dmytro Kuleba zastává názor, že Rusko bude možné zapojit do mírových jednání, ale až po mírovém summitu, který se v polovině června uskuteční ve Švýcarsku bez účasti delegace z Moskvy.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy