Nejen filmový profesionál, ale i rocker Tim Robbins uchvátil karlovarské publikum

Karlovy Vary - Poslední červnový den dnes ve Varech jednoznačně patří nejslavnějšímu hollywoodskému aktivistovi, režisérovi, herci a také zpěvákovi Timu Robbinsovi. Svým přátelským přístupem a profesionalitou si již dnes získal srdce českého filmového diváka.

Dnešní den tady ve Varech patří Timu Robbinsovi! Režisér, scénárista, herc, ale i zpěvák či někdejší partner herečky Susan Sarandon. Kolem poledne ve Velké sále hotelu Thermal uvedl svůj první autorský snímek Bob Roberts (1992), který, jak sám vtipně poznamenal, neviděl téměř dvacet let. Sám si k němu napsal scénář, zrežíroval, s bratrem Davidem k němu napsal hudbu a ztvárnil hlavní roli Boba, kde si i zazpíval. Právě při uvedení filmu dnes diváky pozval na svůj koncert, kdy vystoupí nejen s kytarou, ale i s kapelou The Rogues Gallery Band v karlovarském Městské divadle a to ve středu 4.7. ve 21,30 h. "Budeme tady v Karlových Varech zkoušet s kapelou v pondělí a úterý, hrajeme ve středu. Takže přijďte, bude to legrace, budeme tančit a zpívat, prostě párty!"

Během úvodní vsuvky před filmem si moderátor neodpustil malou glosu a připodobnění s naší politickou scénou a zmínka, že takového kandidáta, který zakáže definitivně prodávat červené trenýrky, bychom potřebovali jako sůl, rozvášnila publikum v sále a sklidila obrovský potlesk. Ten si ale zasloužil sám Tim, který byl velmi vtipný, vstřícný a pokorný k publiku.Odpoledne vystoupil na tradičním KVIFF Talku a půl jedenácté dnes v Letním kině ještě uvede Vykoupení z věznice Shawshank, legendární film natočený podle předlohy Stephena Kinga a který získal neuvěřitelných sedm Oscarů.

Zkrátka dnešní den ještě zdaleka nekončí, ale, jak jsme již předeslali, opět je vše v úspěšné režii Dne D. A tak, jak kdysi generál Dwight David Eisenhower se svým štábem  přesně naplánoval celou invazi, i dnes je jeden z dalších kroků úspěšný a jde za svým cílem. Zatím nelze než zatleskat prezidentu festivalu Jiřímu Bartoškovi. Toho jsme měli dnes možnost potkat na soukromé párty společnosti Moët, kde působil velmi přátelsky, otevřeně a zdálo se, že je zatím s prvními dny festivalu spokojen.

Související

Více souvisejících

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary (MFF KV) Tim Robbins

Aktuálně se děje

před 25 minutami

před 38 minutami

před 54 minutami

Hokej, ilustrační fotografie.

Rulík a spol. nemůžou počítat s Hertlem. Vedení Vegas českého útočníka na domácí MS nepustí

V úterý se česká hokejová reprezentace sešla na ledě O2 Areny, aby zde absolvovala svůj trénink před blížícím se domácím světovým šampionátem, který začne už v pátek. Ještě před začátkem tohoto tréninku generální manažer národního týmu Petr Nedvěd novinářům sdělil, že se bude realizační tým v čele s koučem Radimem Rulíkem muset obejít na domácím MS bez jedné z českých hvězd v NHL, útočníka Tomáše Hertla. Vedení jeho klubu Las Vegas ho totiž do Prahy nepustí.

Aktualizováno před 1 hodinou

Izraelská armáda

Izrael nadále operuje v okolí Rafáhu. Pozastavení pomoci z USA popírá

Izraelská armáda pokračuje v pozemní operaci do Rafáhu, kterou zahájila v tomto týdnu. Už v úterý potvrdila obsazení přechodu na hranici s Egyptem. Do obydlených čtvrtí města zatím nepostupuje. Armádní mluvčí zároveň bagatelizoval nepotvrzenou informaci, že USA pozastavily dodávku některých zbraní kvůli nynější ofenzivě. 

před 1 hodinou

Susan Bucknerová (vpravo) ve snímku Pomáda (1978).

Zemřela hvězda filmu Pomáda, Susan Bucknerová

Do světa hollywoodských snímků a hereckých svět zasáhla velmi smutná zpráva. Herečka Susan Bucknerová, známá především díky své roli roztleskávačky Patty Simcox ve slavném muzikálovém snímku "Pomáda!", nás opustila ve věku 72 let.

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

před 10 hodinami

před 11 hodinami

Wladyslaw Kosiniak-Kamysz

Polsko vnímá nové riziko z Ruska. Upozornil na něj prestižní deník

Polské bezpečnostní služby jsou v plné pohotovosti kvůli hrozbě bombových útoků a záškodnických akcí ze strany Ruska na území Evropy, řekl polský ministr obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz v úterý. Reagoval tak na článek deníku Financial Times, že Moskva plánuje násilné sabotáže v zahraničí. 

před 12 hodinami

Trumpův úspěch. Soud v kauze tajných dokumentů se odkládá na neurčito

Začátek procesu s americkým exprezidentem Donaldem Trumpem v kauze nakládání s tajnými dokumenty byl odložen na neurčito, informovaly světové agentury. První stání bylo původně naplánováno na 20. května. Floridská soudkyně Aileen Cannonová jej zrušila a nový termín nestanovila. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy