Herec Aquamana hovoří o neúspěšné spolupráci s Marvelem

Herec Jason Momoa se postupně připravuje na svoji první hlavní roli ve světě DC v letošním prosincovém Aquamanovi. Ukázalo se, že v minulosti měl Momoa několik příležitostí se zapojit na stranu rivalského Marvelu.

V novém rozhorovu pro americký týdeník Entertainment Weekly herec řekl, že se setkal s režisérským duem Joem a Anthonym Russo, kteří mu nabídli roli záporáka v marvelovském světě. Bratři Russoové mají na svém kontě nové Avengers nebo druhý a třetí díl Kapitána Ameriky. O setkání s nimi hovoří jako o jednom z nejlepších, který kdy měl ve filmovém průmyslu.

„Setkal jsem se s bratry Russoovými, kteří jsou úžasní. Bylo to jedna z nejlepších schůzek, na níž jsem byl. Plánoval jsem s nimi pracovat, ale nakonec to nevyšlo,“okomentoval svoji zkušenost Momoa.

Schůzka s Russovými není poslední po čem Momoa šel. Byl také na konkurzu Strážců Galaxie, kde si měl zahrát roli Draxe ničitele. Herec blíže nepopsal jakou postavu si měl zahrát v marvelovském světě, ani o jaký film se mělo jednat.

„Měl jsem hrát záporáka. Lidé si mě často najímají jako záporáka. Také jsem zkoušel konkurs Strážců Galaxie, který byl super. Byl jsem na konkursu spolu s hercem Chrisem Pratterm, který je legendou a džentlmenem. Stejně to nevyšlo,“ rozvedl herec svoji možnou spolupráci s Marvelem.

Momoa dále řekl, že se pokoušel dostat jedinou komiksovou roli a tou měl být Batman pod taktovkou režiséra Zacka Snydera. „Skoro jsem tam nešel. Hlavu jsem měl plnou myšlenek. Říkal jsem si, že Batmana určitě hrát nebudu a pokud ano, tak to vlastně asi ani nechci. Je to jako kdyby hrál američan James Bonda,“ dodal ke svým pokusům Momoa.

„Říkal jsem si s jistotou, že budu hrát nějakého záporáka třeba Loba (záporák DC Comics) nebo někoho jiného. Když jsem viděl ty známé herce, kteří jsou na castingu Batmana, Supermana a Wonder Woman, tak jsem měl pochybnosti, koho budu vůbec hrát. V průběhu konkursu jsem zkoušel hrát Batmana, hrál jsem ho chytře a sarkasticky. Když v tom režisér Snyder řekl, že má nápad,“ dodal Momoa.

Snyder zcela okamžitě dal hercovi roli Aquamana. Obsadil jej do vedlejší role ve filmu Liga spravedlnosti a dále mu věnoval samostatný film, který natáčel James Wan. Aquaman půjde do 20. prosince.

Související

Aquaman ve svém tradičním zlatozeleném kostýmu.

Komiksový Aquaman se dočká hororového spinoffu plného podmořských příšer

Poté, co se z Aquamana stal miliardový hit, uvažuje studio Warner Brothes nad možným přídavkem z podmořského světa. Bude se jednat o hororový film zaměřený na příšery z Hlubiny, do níž byli vysláni lidé odsouzeni k smrti. Režisér Aquamana James Wan bude chystaný spin-off produkovat, a to s výrazně menším rozpočtem, než tomu bylo u nedávného DC trháku.
Aquaman ve svém tradičním zlatozeleném kostýmu.

RECENZE: Sympaťák Aquaman v poctivé popcornovce zachraňuje svět pod i nad hladinou

RECENZE – Jeho otec byl strážcem majáku. Jeho matka královnou podmořské Atlantidy… jeho revírem je oceán, jeho tempa jsou vražedná. Jeho protivníci jsou překupníci zkažených ryb, piráti a vlastní bratr. Potetovaný švihák z Ligy spravedlnosti se toulá oceánem ve dne v noci. Jeho úkolem je chránit bezpečnost obou světů a najít legendární trojzubec. (Před)poslední komiksová jízda roku velkolepostí překoná Avengers, humorem si nezadá s Ant-Manem a šmrncem se dotahuje na Deadpoola.

Více souvisejících

Jason Momoa Aquaman DC comics James Wan kultura filmy

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 7 hodinami

před 9 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

Nová bilance: V Pásmu Gazy zemřelo přes 34 500 lidí

Při izraelské vojenské ofenzivě v Pásmu Gazy od 7. října zahynulo 34.568 lidí. Ve středu to uvedlo ministerstvo zdravotnictví v Pásmu Gazy ovládaném Hamásemm informovala agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy