Seriál o Batwoman? Bude o první superhrdince, která je jiné sexuální orientace

Herečka Ruby Rose bude hrát v nově chystané televizní show Batwoman, půjde o první seriál, kde hlavní postavou bude hrdinka homosexuální orientace. Postava Kate Kane, známá též jako Batwoman, byla v roce 2006 DC Comics pozměněna na lesbičku židovského původu.

Postava Kate Kaneová alias Batwoman byla poprvé představena v DC světě v padesátých letech jako objekt lásky Batmana. Nicméně v roce 2006 byla Kaneová znovuuvedena jako lesbička židovského původu.

Roseová, která se objevila v seriálu Orange Is The New Black, Pitch Perfect 3 nebo novince MEG: Monstrum z hlubin, byla potvrzena jako hlavní role. Bude mít svůj debut na každoročním setkání kanálu CW v prosinci předtím, než se objeví v samotném seriálu, na kterém se momentálně pracuje.

„Je to pro mě životní změna. Zjistila jsem to hodinu po tom, co jsem byla na premiéře filmu MEG. Byla jsem hrozně nervozní na červeném koberci, takže jsem se vyhýbyla skoro všem, protože jsem spontánně plakala. Důvod, proč jsem byla tak plná emocí je ten, že jsem vyrůstala při sledování televize a neviděla jsem nikoho, s kým bych se mohla ztotožnit, být sama superhrdinou,“ řekla Roseová o získání roli Batwoman ve včerejším rozhovoru v The Late Show With Jimmy Fallon.

„Odkud na světě může přijít něco takového: „Ruby není lesbička, proto nemůže být Batwoman“ – je to asi nejvtipnější věc, co jsem kdy četla. Se svojí sexuální orientací jsem přišla ve 12 letech a posledních 5 let jsem se musela vypořádat s tím, že jsem „příliš homosexuální". Nezměnila jsem se. Kéž bychom se všichni podporovali navzájem na našich cestách,“ napsala Ruby v reakci na sérii nelichotivých tweetů na Twitteru.

„Těším se na to, že dostanu více než 4 hodiny spánku a dám si pauzu od Twitteru. Budu se tak více soustředit na všechny mé další projekty. Pokud mě budete potřebovat, budu na mém Bat mobilu,“ dodala Roseová ve svém prohlášení.

Batwoman bude vysílána na televizním kanálu CW, který je zároveň domovem všech seriálů z dílny DC včetně Arrowa, The Flash a dalších. V popisu show je Batwoman popsána jako žena, která je vybavena vášní pro společenský řád a chutí mluvit otevřeně o tom, co si myslí.

Ve městě, které zoufale potřebuje zachránce, musí Kate překonat své vlastní démony, než přijme výzvu k tomu, aby byla symbolem naděje Gothamu.

Ruby Rose Batwoman DC comics

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 7 hodinami

před 9 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

Nová bilance: V Pásmu Gazy zemřelo přes 34 500 lidí

Při izraelské vojenské ofenzivě v Pásmu Gazy od 7. října zahynulo 34.568 lidí. Ve středu to uvedlo ministerstvo zdravotnictví v Pásmu Gazy ovládaném Hamásemm informovala agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy