Pořad Partie bude od listopadu moderovat Jan Punčochář

Praha - Diskusní pořad Partie, který pravidelně každou neděli vysílá TV Prima, bude od 1. listopadu moderovat Jan Punčochář. Ve čtvrtek o tom informovala mluvčí TV Prima Jana Kocová.

"Vedení TV Prima se rozhodlo, a to i s ohledem na subjektivní názory Milana Šímy zveřejněné prostřednictvím médií, vyhovět jeho žádosti a ukončit jeho moderování diskusního pořadu Partie již nyní, přestože má smlouvu uzavřenou do konce tohoto roku," uvádí Kocová v oficiálním prohlášení.

Milan Šíma se dostal do sporu s ředitelem TV Prima Markem Singerem, kterému se nelíbilo, že si chtěl moderátor pozvat do Partie Mirka Topolánka a Miloše Zemana. Důvodem celého sporu má údajně být skutečnost, že Topolánek je předseda parlamentní strany a Zemanova strana v Parlamentu není.

Partii bude zatím moderovat Jan Punčochář, zástupce šéfredaktorky zpravodajství a publicistiky TV Prima. Punčochář má dlouholeté zkušenosti s moderováním diskusí z ČRo1 - Radiožurnálu, ČRo 6 a ČRo 2. Působí také na pozici místopředsedy Syndikátu novinářů.

Související

Na Václavském náměstí se o víkendu protestovalo proti Fialově vládě. (16.9.2023) Glosa

Události Petra Nutila: Vyhasínající Rajchl a ústavní Orel v hnízdě

Moji milí, čím začít jiným, než úplně čerstvou zprávou! Další demonstrace uspořádaná Jindřichem Rajchlem proběhla. A tak to má být, žijeme ve svobodné zemi, kde si každý může protestovat proti čemu chce. Tentokrát se už pod vedením tohoto pána neprotestovalo proti bídě, ale vládě. Asi bída už v ČR není, nebo co. Každopádně to je asi tak jediný rozdíl mezi touto demonstrací a tou předchozí. 
TV Prima

Televizní skupina Prima dnes spouští vlastní streamovací službu Prima+

Televizní skupina Prima dnes během dne postupně spustí internetovou streamovací službu Prima+. Obsah je dostupný buď s reklamami, nebo za měsíční předplatné. Do obsahu pro Prima+ skupina během tří let do roku 2025 investuje miliardu korun. Konkurentem bude zejména služba Voyo další tuzemské komerční televize Nova, ale i Netflix nebo HBO Max.

Více souvisejících

TV Prima Jan Punčochář

Aktuálně se děje

před 11 minutami

před 35 minutami

před 59 minutami

Josef Středula

Odboráři opustili jednání tripartity, potvrdil Středula. Podle vlády k tomu nebyl důvod

Odboráři předčasně opustili pondělní jednání tripartity, informovala ČT s odkazem na předsedu ČMKOS Josefa Středulu. Zástupci vlády, zaměstnavatelů a odborů řešili například aktuální situaci v zemědělství, ukotvení duálního systému vzdělávání do školského systému či vytvoření seznamu zemí, jejichž občané nebudou potřebovat k práci v Česku zvláštní povolení.

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

včera

včera

Teroristé Hamásu

Návrh dohody o příměří má tři fáze, tvrdí Hamás

Návrh dohody o příměří v pásmu Gazy, s níž souhlasilo palestinské hnutí Hamás, má tři fáze a každá trvá 42 dní. Uvedl to v pondělí vysoce postavený představitel Hamásu Chalíl Hajjá v rozhovoru pro katarskou televizi Al-Džazíra, píše agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Chřestýš

Extrémní změny počasí povedou k masové migraci. Vědci varují před rozšířením jedovatých hadů

Podle nové studie, na kterou upozornil server The Guardian, se očekává, že změna klimatu povede k masové migraci jedovatých hadů do nových oblastí a zemí, které na to nejsou připravené. To zvýší zranitelnost obyvatel vůči uštknutí hady. Vědci ve studii modelovali možné geografické rozšíření 209 druhů jedovatých hadů, které mohou ohrozit lidský život. Závěry ukazují, že největší riziko nesou lidé v nízkopříjmových zemích v jižní a jihovýchodní Asii a v částech Afriky.

včera

Ruská armáda, ilustrační foto

Rusko vyhlašuje cvičení. Použije jaderné zbraně

Ruské ministerstvo obrany v pondělí oznámilo, že uspořádá cvičení s taktickými jadernými zbraněmi. Před několika dny Kreml rozzlobeně reagoval na komentáře vysokých západních představitelů o válce na Ukrajině.

včera

včera

včera

včera

Čecha zadrželi ve Vatikánu kvůli zbraním v tašce. Šlo o faráře

Český zájezd se během uplynulého víkendu postaral o pozdvižení ve Vatikánu. Policie včera zadržela českého faráře, který měl u sebe v tašce zbraně. Ochranné službě tvrdil, že slouží k osobní obraně. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy