Všichni Svatí vyráží s kapelou No Name na společné turné

Praha - Kapela, která se poslední dvě sezóny dostává do povědomí českého publika, vyráží na společné turné se skupinou No Name. Všichni Svatí odehrají na jaře spolu s jednou z nejpopulárnějších slovenských skupin, 12 koncertů po celé České republice a části Slovenska.

Koncertní turné bude navazovat na vydání jejich druhé studiové desky, která vyjde v půli března roku 2016. „Na výber sme mali viacero kapiel,  pozreli sme si klipy a hudbu Všichni Svatí. Sú to sympaťáci a vedia hrať!!! Navyše my sme veriaci a oni svatí, podľa mňa vybavené," žertuje Igor Timko, frontman a zpěvák skupiny No Name.

Deska vznikala ve spolupráci s producentem Gerrym Leonardem (producent Suzanne Vega, David Bowie nebo Čechomor) a Kevinem Killenem (Shakira, U2, Peter Gabriel) v holandském studii Wisseloord. " Jsem rád, že jsem mohl spolupracovat s tak světoznámými producenty, kteří obohatili můj přístup k hudební tvorbě a to v jednom z nejkvalitnějších hudebních studií v Evropě", říká Jan Dvořák, frontman a textař kapely Všichni Svatí. Nové album se bude skládat ze setu autorských písní, při čemž jedna z nich, je přímo z hudební dílny Gerry Leonarda.

Skupinu Všichni Svatí doprovodili ve studiu kromě Gerry Leonarda také (Karel Holas, housle a vokál, Jeroen Derijk - perkusse, Erica Yong, vokál a Iva Marešová, vokál).

Související

Aneta Langerová

Sázava přivítá nový hudební festival Slunovrat

Sázava – Po více než deseti letech se do města Sázava mohou vypravit fanoušci hudebních festivalů. V červnu se totiž v areálu vodáckého kempu Sázavský ostrov bude konal zbrusu nová přehlídka hudebníků s názvem Slunovrat. Pozvání přijali písničkáři a populární interpreti, jejichž písně si lidé zpívají nejen u táboráků.
Kapela Všichni svatí. Nový vítr na české hudební scéně.

Všichni Svatí pokřtili svou novou desku a vyrážejí na turné s kapelou No Name

Praha - Kapela Všichni Svatí, projekt zkušených muzikantů a objev české hudební scény z posledních let, vydala ve středu 9. března 2016 novou desku s názvem Všichni Svatí. Producentem desky se stal Gerry Leonard, kapelník a kytarista Davida Bowieho nebo také Suzanne Vega. V pražském Buddha baru proběhl tento týden křest autorského alba, kam se také Gerry osobně dostavil.

Více souvisejících

skupina Všichni svatí

Aktuálně se děje

před 14 minutami

Hokej, ilustrační fotografie.

Rulík a spol. nemůžou počítat s Hertlem. Vedení Vegas českého útočníka na domácí MS nepustí

V úterý se česká hokejová reprezentace sešla na ledě O2 Areny, aby zde absolvovala svůj trénink před blížícím se domácím světovým šampionátem, který začne už v pátek. Ještě před začátkem tohoto tréninku generální manažer národního týmu Petr Nedvěd novinářům sdělil, že se bude realizační tým v čele s koučem Radimem Rulíkem muset obejít na domácím MS bez jedné z českých hvězd v NHL, útočníka Tomáše Hertla. Vedení jeho klubu Las Vegas ho totiž do Prahy nepustí.

Aktualizováno před 57 minutami

Izraelská armáda

Izrael nadále operuje v okolí Rafáhu. Pozastavení pomoci z USA popírá

Izraelská armáda pokračuje v pozemní operaci do Rafáhu, kterou zahájila v tomto týdnu. Už v úterý potvrdila obsazení přechodu na hranici s Egyptem. Do obydlených čtvrtí města zatím nepostupuje. Armádní mluvčí zároveň bagatelizoval nepotvrzenou informaci, že USA pozastavily dodávku některých zbraní kvůli nynější ofenzivě. 

před 59 minutami

Susan Bucknerová (vpravo) ve snímku Pomáda (1978).

Zemřela hvězda filmu Pomáda, Susan Bucknerová

Do světa hollywoodských snímků a hereckých svět zasáhla velmi smutná zpráva. Herečka Susan Bucknerová, známá především díky své roli roztleskávačky Patty Simcox ve slavném muzikálovém snímku "Pomáda!", nás opustila ve věku 72 let.

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 10 hodinami

před 10 hodinami

Wladyslaw Kosiniak-Kamysz

Polsko vnímá nové riziko z Ruska. Upozornil na něj prestižní deník

Polské bezpečnostní služby jsou v plné pohotovosti kvůli hrozbě bombových útoků a záškodnických akcí ze strany Ruska na území Evropy, řekl polský ministr obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz v úterý. Reagoval tak na článek deníku Financial Times, že Moskva plánuje násilné sabotáže v zahraničí. 

před 11 hodinami

před 11 hodinami

včera

Vláda schválila novelu atomového zákona, pomůže urychlit výstavbu nových bloků

Rychlejší výstavba nových jaderných bloků a také snazší povolovací procesy při zavádění malých modulárních reaktorů jsou hlavními body novely atomového zákona, jejíž návrh schválila vláda na úterním jednání. Odsouhlasila i návrhy novel zákonů o rozpočtovém určení daní, o sociálních službách nebo o nemocenském pojištění a také znění úplně nového zákona o Národní rozpočtové bance. A věnovala se i pomoci mrazy postiženým ovocnářům a dalšímu antibyrokratickému balíčku.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy