VIDEO: DJ Krush bude mít v Praze hned trojitý support

Praha - Společně s legendárním DJ Krushem vystoupí ve čtvrtek 3. března v pražském Lucerna Music Baru hned trojice česko-slovenských DJs a producentů: DJ Friky, Philip T.B.C. a Tentato. DJ Krush přijede v rámci turné k novému albu Butterfly Effect, které vydal po dlouhých 11 letech.

„Připravuji set, který se bude točit kolem nového alba, jež jsem vydal v říjnu. V Praze budete mít šanci vyhrát podepsané CD a plakáty," láká ve video pozvánce natočené speciálně pro pražský koncert DJ Krush. Jeho novinka je mixem Krushova současného pohledu na svět a poctivého devadesátkového zvuku. Deska obsahuje celkem 11 tracků – 6 ve spolupráci s hosty a 5 Krushových instrumentálek. Na albu se podíleli libanonská zpěvačka Yasmine Hamdan, brooklynský hudebník Divine Styler, kalifornský hudebník a beat maker Free the Robots, Jihoafričan Crosby „Cross" Bolani, japonský rapper tha Boss a pianista Takashi Niigaki. DJ Krush proslul především svým osobitým a nenapodobitelným stylem, ve kterém míchá hip hop, atmosférické zvuky, exotické nástroje a jazzové samply.

Video pozvánka od DJ Krushe:

DJ Friky (Trouble Team)DJ Friky se prohrál díky svojí píli, talentu a tvrdé práci až mezi DJskou špičku. Jeho první deskou byl vinyl Def Jef a zásadně ho ovlivnilo to, že mohl zblízka sledovat dění kolem DMC final US 2003, nejslavnější DJské soutěže vůbec. V letech 2010, 2011, 2012 a 2013 reprezentoval ČR ve světovém finále DMC Championship v Londýně. Společně se svým parťákem DJem Fluxem hrají pod jménem TROUBLE TEAM a šíří nejen po česko-slovenských luzích a hájích slávu a umění pravého DJingu a turntablismu. Za svou dvanáctiletou karieru hrál na rozličných místech od Washingtonu D.C. přes Kosovo, londýnskou O2 Indigo Arenu, až po Kino Kyjev v Krakowě.

Philip T.B.C.Philip T.B.C. zahraje před DJ Krushem speciální autorský set složený pouze z vlastní produkce. Zazní tracky od Philip T.B.C., Filip Foreigner nebo Slippery Jack. Philip T.B.C. je DJ a producent s těmi nejlepšími DJ skills a skvělým citem pro selekci. Za sebou má spolupráci se jmény jako BTK, Chris Su, Forbidden Society nebo Elsa Esmeralda. Jeho djské a producentské umění bylo oceněno hned několika cenami: 1. místo producent roku v anketě Czech DNB Awards 2009, album Audible Thoughts - 1. místo v anketě Dance Music Awards album roku, skladba Galactic (BTK remix) 1. místo skladba roku v Czech DNB Awards 2014. Několik jeho skladeb se hrálo i na britském rádiu BBC Radio 1 včetně skladeb side projektu Slippery Jack. V roce 2016 začal vydávat house/techhouse/techno tracky s novým projektem Filip Foreigner.

TentatoTentato je skvělý DJ a producent, který patří pod křídla pražského nezávislého labelu Medvede. Debutové EP Tresky-Plesky, které obsahuje čtyři tracky, vyšlo v listopadu 2014. Nejnovější EP pojmenované EPNATO spatřilo světlo světa v prosinci loňského roku.

Vstupenky v předprodeji jsou za 420 Kč + poplatky. Předprodej běží na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatku), na webu Lucerna Music Baru a v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal a Eventim.

Večer je součástí koncertní série Conference.

DJ Krush Lucerna Music Bar

Aktuálně se děje

před 29 minutami

Česko na hokejovém MS

Po Finech a Norech si Češi poradili i s dalším severským soupeřem. Kousající Dány přehráli 7:4

Čeští hokejisté si spravili chuť po posledním zápase, ve kterém museli skousnout první prohru, když nestačili na Švýcary až na nájezdy a tentokrát v základní hrací době si došli pro tři body v zápase s Dánskem. Jednalo se tak o třetího severského soupeře ve skupině A po Finsku a Norsku a podobně jako v těchto obou předešlých případech i tentokrát Češi vyhráli. První dvě třetiny sice bylo znát, že Dánsko není poslední léta nejoblíbenější soupeř českého národního týmu a i v tomto zápase nepříjemně dotahovalo a až do stavu 3:3 se hrál vyrovnaný duel. Ve třetí třetině se ale rozvolnila stavidla natolik, že umožnila Čechům vstřelit další čtyři branky, zatímco Dánové se do konce zápasu zmohli už jen na jednu trefu. 

před 46 minutami

před 1 hodinou

Aktualizováno před 1 hodinou

Aktualizováno před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

Robert Fico

Atentátník na Fica se sám stal terčem útoku

Údajný útočník, který ve středu střílel na slovenského premiéra Roberta Fica, se v roce 2016 stal sám terčem útoku. Juraj Cintula tehdy pracoval jako ochranka obchodního domu ve městě Levice.

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

Aktualizováno před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

Vlastimil Harapes

Zemřel známý baletní mistr Vlastimil Harapes

Česko zasáhla ve středu smutná zpráva. Ve věku 77 let zemřel tanečník a herec Vlastimil Harapes. O jeho úmrtí informovalo Národní divadlo. Harapes v poslední době bojoval s vážnými zdravotními problémy. 

před 6 hodinami

Aktualizováno před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

Izraelská armáda oznámila, že zabila vysoce postaveného velitele Hizballáhu

Izraelská armáda ve středu oznámila, že při úterním útoku na jihu Libanonu zabila vysoce postaveného velitele libanonského šíitského hnutí Hizballáh. Uvedla to agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy