REPORTÁŽ: Diváky potěšil zpěvák roku Tomáš Klus, roztančili Mydy Rabycad a rozezpívali "speciální" No Name

Plzeň - 24. ročník prestižních cen ankety Žebřík, která se konala 11. března v plzeňském DEPU2015 už zná své vítěze. Triumfovali Kryštof, ceny si odnesli i Tomáš Klus, No Name, Ewa Farna a další.

Plzeň, 11. 03. 2016DEPO2015Krátce po půl osmé diváky do celé ankety přivítala, a následně celým večerem provázela usměvavá dvojice - Barbora Poláková a Tomáš Hanák, která rozhodně nešetřila svým smyslem pro humor.

Než bychom řekli "Žebřík", byla na pódiu první z účinkujících - Kateřina Marie Tichá, která se následně vyměnila s Mydy Rabycad v čele se sympatickou a věčně usměvavou Žofií Dařbujánovou. Dále nechyběli ani No Name, Barbora Poláková, Marpo, Tata Bojs a Jelen. Pojďme ale nyní k jednotlivým kategoriím a jejich vítězům.

Na Žebříku triumfovali Kryštof, kteří si odnesli cenu v kategorii Skupina roku, Album roku, Skladba, Zpěvák a Akce roku. Za nejlepší videoklip označili čtenáři iReportu "poblázněný" klip od Barbory Polákové k tracku Nafrněná, a skladbu roku si obhájila skupina Slza s trackem Katarze. Objevem roku se pak stal mladý a sympatický písničkář Thom Artway. Zpěvačkou roku se stala Aneta Langerová, a v kategorii Zpěvák roku si své místo obhájil a nejen fanoušky svou účastí potěšil Tomáš Klus.

I No Name se zastavili na pódiu vícekrát. Kromě toho, že v rámci hudebních cen Žebřík 2015 odehráli první koncert a zahájili tak své "S láskou tour 2015" se pak na pódium vrátili i podruhé, a to pro cenu v kategorii Speciální cena magazínu iReport.

Mezi dalšími oceněnými se píší i Chinaski, Ewa Farna, Klára Vytisková, Cocotte Minute, Mydy Rabycad, Support Lesbiens, Jelen či Imodium. V nehudebních kategoriích Film se umístili filmy Padesátka a Ztraceni v Mnichově. Další kategorie pak byla Festivaly, kde se na první místě objevila svou rodinnou amotsférou oblíbená série festivalů od Hrady.cz a rockerský ráj - Rock for People.

O výsledcích celé ankety rozhodovali fanoušci umělců a čtenáři iReportu. Za celý večer bylo pak rozdáno 28 sošek a kromě Anety Langerové, Kryštofů a Kláry Vytiskové si pro ceny přišli všichni nominovaní.

"Finále v DEPU2015 bylo letos zase o něco delší než minule - v tomhle ohledu Žebřík nemá mezi jinými anketami obdoby, a tak jsme s napětím očekávali, jestli už to přece jen není moc. Nabitý program, super výkony účinkujících a skvělá atmosféra nás ale přesvědčili o tom, že tahle specifická kombinace slavnostního ceremoniálu, indoor festivalu a celonoční párty funguje," okomentoval akci ředitel cen Jarda Hudec.

SKUPINA1. Kryštof2. Mandrage3. Chinaski

ALBUM1. Srdcebeat - Kryštof2. Rockfield - Chinaski3. Rituál, kmen a srdce a kmen - Cocotte Minute

SKLADBA1. Katarze - Slza2. Ty a já - Kryštof3. Nafrněná - Barbora Poláková

VIDEOKLIP1. Nafrněná – Barbora Poláková2. Katarze - Slza3. K.I.D. - Support Lesbiens

ZPĚVÁK1. Tomáš Klus2. Richard Krajčo3. Michal Malátný

ZPĚVAČKA1. Aneta Langerová2. Ewa Farna3. Klára Vytisková

OBJEV1. Thom Artway2. Mydy Rabycad3. Jelen

AKCE1. Hrady.cz2. Srdcebeat tour – Kryštof3. Rock for people

FILM1. Padesátka2. Ztraceni v Mnichově3. Autentik - Imodium

PRŮSER1. Ortel2. Superstar3. Český slavík

iReport Žebřík Music Award Tomáš Klus

Aktuálně se děje

před 51 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 5 hodinami

před 7 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Diskuse, koncerty i výstavy. Česko slaví 20 let v EU, odstartuje Týden Evropy

Česko oslavuje 20 let členství v EU prostřednictvím různých akcí po celé republice. V Praze se dnes konají diskuse, koncerty, výstavy a divadelní představení. Večer otevře prezident Petr Pavel takzvaný Týden Evropy.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy