Známe kompletní line-up festivalu Sziget. Nechybí Rihanna, Sia, Bastille nebo The Lumineers

Liberec - Festival Sziget neustále obohacuje svůj program a představuje devět jmen. Na festivalu konající se 10. - 17. srpna 2016 v Budapešti uvidíte také koncerty Manu Choa La Ventura, Hardwell, Kaiser Chiefs a mnoho dalších.

Letošní line-up se jmény jako jsou Rihanna, Muse, Sia, Noel Gallagher táhne víc, než kdy předtím. Ačkoliv jsou pětidenní pernamentky vyprodány stejně tak, jako řada kempů, zbývají tak už jen jednodenní vstupenky a sedmidenní pernamentky.

Festival Sziget i letos poctivě pracuje na svém barvitém hudebním programu napříč všemi žánry a THE LUMINEERS, CHVRCHES, RIHANNA, SIA, MUSE, DAVID GUETTA, BASTILLE  je jen zlomek jmen, která zdobí letošní program. 

Poslední vystoupení na hlavní stage si zabírá HARDWELL, jehož produkce doprovodí závěrečnou show obohacenou ohňostrojem. Do tanečních rytmů návštěvníky zasvětí MANU CHAO LA VENTURA. Devítku jmen dále tvoří KAISER CHIEFS, FIDLAR, BOYS NOIZE, DILLON FRANCIS, MOVITS!, VINAI, DJE SLIINK.

Ale i zástupci české hudební scény mají v tomto ročníku svého zástupce. Na Szigetu letos předvede svouji show EN.DRU, kteří vyhráli soutěž "Jednou ranou na Sziget". Druhým zástucem může být kapela Piano, která se pokusí zvítězit ve finále soutěže JEDNOU RANOU NA SZIGET, které se koná 6.5. v Rock Café.

JIŽ OZNÁMENÁ JMÉNA (V ABECEDNÍM POŘADÍ):AuroraBastilleBloc PartyBoys NoizeBring Me The HorizonBullet For My ValentineCrystal CastlesCHVRCHESDatsikDavid GuettaDillon FrancisDyroEn.druExcisionFIDLARJAINJake BuggJess GlynneJohn NewmanHardwellKaiser ChiefsK.I.Z.KodalineKovacsM83Manu Chao La VenturaMØMolotovMovits!MuseNaughty BoyNicky RomeroNoel GallagherOscar and the WolfParkway DriveParov StelarQueen JaneRico & SticksRóisín MurphySIASigur RósDJ SliinkSum 41The Last Shadow PuppetsThe LumineersThe NeighbourhoodTouristTravis ScottUnkle (live)VinaiWilkinson (live)Years & Years

Související

Sziget 2015

Osm důvodů, proč dorazit na festival Sziget

Budapešť - Na letošní ročník festivalu Sziget jsou permanentky z 90% vyprodány. Jedním z důvodů jsou hvězdy jako Rihanna, Muse, Sia, Manu Chao, David Guetta, Die Antwoord, Bastille, Noel Gallagher, Sigur Rós, John Newman a další kapely letošního programu. A protože na Szigetu je toho k vidění mnohem víc, tak tady je pár dalších důvodů, proč neváhat s nákupem na vyrazit na sedmidenní festival Sziget. Festival se koná od 10. do 17. srpna 2016.

Více souvisejících

festival Sziget Rihanna The Lumineers

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

Ilustrační foto

Chcete se nám mstít? ICC varoval před odvetou vůči soudu

Prokurátoři Mezinárodního trestního soudu (ICC) v Haagu v pátek varovali před jednotlivci, kteří hrozí odvetou vůči soudu nebo jeho zaměstnancům. Takové jednání může podle ICC představovat trestný čin vůči výkonu spravedlnosti, informuje agentura AFP.

včera

Viktor Orbán /Fidesz/, maďarský premiér

Evropa si v současné době hraje s ohněm, varuje Orbán

Předseda maďarské vlády Viktor Orbán v pátečním rozhovoru pro veřejnoprávní rozhlas Kossuth Radio zdůraznil, že Evropa si v současné době hraje s ohněm ve vztahu k otázce války a míru. Maďarsko podle něj odmítá být vtáhnuté do konfliktu.

včera

Dmitrij Peskov na druhém summitu Rusko Afrika 2023.

Velmi důležité, velmi nebezpečné. Kreml zareagoval na návrhy Camerona a Macrona

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov v pátek vyjádřil znepokojení nad slovy britského ministra zahraničních věcí Davida Camerona, který hovořil o právu Kyjeva útočit na ruské objekty s britskými zbraněmi. Podobně reagoval na slova francouzského prezidenta Emmanuela Macrona o možnosti vyslání vojáků na Ukrajinu, informuje agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Ministerstvo zahraničí, ilustrační fotografie.

Česko vyzývá Rusko, aby přestalo s kybernetickými útoky

Česko společně s EU, NATO a dalšími mezinárodními partnery odsuzuje aktivity ruského státního aktéra APT28, uvedlo ministerstvo zahraničí v pátek. APT28 je spojován s ruskou vojenskou rozvědkou GRU a dlouhodobě provádí kyberšpionážní kampaň v evropských zemích.

včera

včera

včera

včera

Napětí v Nigeru: Ruští vojáci vstoupili na základnu, kde sídlí americká armáda

Podle vysokého představitele obrany USA vstoupil ruský vojenský personál na leteckou základnu v Nigeru, kde jsou umístěny americké jednotky. Tento krok následuje po rozhodnutí nigerské junty zbavit se americké síly.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy