Libor Petrů vydal novou desku. Na křest jel rovnou z nemocnice

Praha – Herec a muzikant Libor Petrů pokřtil své nové album s názvem Někoho mít, na němž si zazpíval duet s několika známými herečkami a zpěvačkami. Deska navíc vznikla na podporu kočičího útulku na Vysočině. Křest se ale málem nekonal, zpěvák měl totiž těsně předtím havárii v autě.

Pětašedesátiletý herec, imitátor, zpěváka a muzikant Libor Petrů vydal nové album s názvem Někoho mít. Křest desky se ale téměř nekonal, zpěvák měl totiž těsně předtím havárii a na křest dojel rovnou z nemocnice.

„Už jsme jeli s přítelkyní do restaurace, kde se křest konal a měli jsme havárii. Seděl jsem na místě spolujezdce a mladý kluk nám nedal přednost zprava. Nabourali jsme a já se pořádně praštil. Byla to strašná rána, nejdříve mě bolelo koleno, takže jsem kulhal, a poté jsem ucítil, jak mi roste na hlavě velká boule,“ vzpomíná na dramatické chvíle Libor Petrů.

Záchranka zpěváka převezla do nemocnice na CT hlavy. Tam se naštěstí zjistilo, že se nejedná o krvácení do mozku a Petrů mohl odjet na křest, kam ho rovnou z nemocnice odvezl kamarád. Na akci sice dorazil o hodinu později, hosté však trpělivě čekali a zpěvák úspěšně pokřtil svůj nový hudební počin.

Petrů si na křtu zazpíval několik duetů, stále ho však trápila bolest hlavy a lehká zmatenost. Duet s Heidi Janků proto popletl a zapomněl text. „Když jsem se dozvěděla, co se Liborovi stalo, úplně ve mně hrklo. Sama trávím v autě hrozně moc času, a tak vím, že řidiči jsou bezohlední, a stát se účastníkem nehody, byť nezaviněné, je záležitostí vteřiny. A následky jsou mnohdy tragické. Takhle to naštěstí odnesl jen boulí na hlavě a věřím, že se brzy zahojí,“ řekla na křtu Heidi Janků.

Libor Petrů natočil před pár lety s Heidi Janků duet Vločka sněhová, který Janků pravidelně zpívá na svých vánočních koncertech. Dvojice zpěváků spolu také má zájezdový pořad s názvem Račetická divadelní kavárna aneb Na kus drbu u kávy, s nímž jezdí po republice. V nejbližší době se chystají například do Chotěboře, kde se k nim přidá i herec Pavel Nový.

„Album Někoho mít je takový průřez mé tvorby a v podstatě se jedná o vánoční duety se zpěvačkami a herečkami. Většinu songů jsem si napsal sám, jak hudbu, tak i text. Je tam i jedna československá koleda se slovenskou zpěvačkou, která si říká Beego Shea. S Evou Hurychovou, tam mám píseň, podle které se celá deska jmenuje – Někoho mít, tu mi otextoval Pepa Mladý, který také celý křest moderoval,“ vysvětlil Libor Petrů.

Mezi kmotry nové desky se zařadili například hokejisti Tomáš Vlasák a Martin Procházka. Večírku se zúčastnila také herečka Michaela Kuklová, s níž Petrů nazpíval duet Kout, nebo zpěvačka Petra Zámečníková. Mezi další zpěvačky, které si s Liborem Petrů na albu Někoho mít zazpívaly, patří Petra Janů, Eva Pilarová, Miluška Voborníková nebo Karolína Gudasová.

Libor Petrů (herec zpěvák) Janků. Heidi Michaela Kuklová

Aktuálně se děje

před 28 minutami

před 37 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 6 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Evropou prošly prvomájové demonstrace. V Německu a Francii zasahovala policie

Prvomájové demonstrace v Paříži a německých městech byly provázeny napětím a incidenty. V Paříži došlo k rozbíjení nejméně dvou výloh obchodů radikály, zatímco ve Stuttgartu se střetly protestující s policií, jak informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy