The Horrors po předskakování Depeche Mode dorazí do Prahy s novou deskou

Praha – The Horrors nedávno předskakovali na turné Depeche Mode a nyní se chystají na vydání nové desky. Deset skladeb pátého studiového alba V představí i v Praze.

Britská kapela The Horros nedávno předskakovala na turné Depeche Mode a nyní se chystá na vydání nové desky. Páté studiové album V vyjde 22. září a deset nových skladeb poté skupina představí v pražském Futuru.

Nová deska, které předchází první singl Machine, bude překvapivě asertivní. Desítka nových skladeb je velmi rozmanitých a představuje kapelu na vrcholu v osvobozujícím pocitu tvůrčí svobody. „Je to risk,” říká Faris Badwan v tiskové zprávě. „Ale život bez riskování je nuda. Je to antiteze tvořivosti, pokud tušíte, co budete pokaždé dělat.” „Přestože jsme kdysi začínali s punkově garážovým zvukem, vždycky jsme toužili experimentovat a zkoumat hudební možnosti,” dodává basák Rhys Webb.

  Autorem obalu nového alba je talentovaný VFX umělec a režisér Erik Ferguson, který proslul svou abstraktní tvořivou vizí. Album se nahrávalo v Londýně s producentem Paulem Epworthem, který mimo jiné spolupracoval s umělci, jako je Rihanna, Florence and the Machine, Coldplay, U2 nebo Paul McCartney.

The Horrors vystoupí 29. listopadu v pražském Futurum Music Baru. Vstupenky za 690 korun + poplatky budou v předprodeji na webu futurum.music.bar.cz, na www.goout.cz a v předprodejích Ticketpro a Ticketportal od pátku 30. června od 10 hodin. Na místě v den koncertu budou za 790 korun.

Související

Více souvisejících

skupina The Horrors Futurum Music Bar Praha kultura koncerty

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

včera

včera

včera

včera

včera

Ilustrační foto

Chcete se nám mstít? ICC varoval před odvetou vůči soudu

Prokurátoři Mezinárodního trestního soudu (ICC) v Haagu v pátek varovali před jednotlivci, kteří hrozí odvetou vůči soudu nebo jeho zaměstnancům. Takové jednání může podle ICC představovat trestný čin vůči výkonu spravedlnosti, informuje agentura AFP.

včera

Viktor Orbán /Fidesz/, maďarský premiér

Evropa si v současné době hraje s ohněm, varuje Orbán

Předseda maďarské vlády Viktor Orbán v pátečním rozhovoru pro veřejnoprávní rozhlas Kossuth Radio zdůraznil, že Evropa si v současné době hraje s ohněm ve vztahu k otázce války a míru. Maďarsko podle něj odmítá být vtáhnuté do konfliktu.

včera

Dmitrij Peskov na druhém summitu Rusko Afrika 2023.

Velmi důležité, velmi nebezpečné. Kreml zareagoval na návrhy Camerona a Macrona

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov v pátek vyjádřil znepokojení nad slovy britského ministra zahraničních věcí Davida Camerona, který hovořil o právu Kyjeva útočit na ruské objekty s britskými zbraněmi. Podobně reagoval na slova francouzského prezidenta Emmanuela Macrona o možnosti vyslání vojáků na Ukrajinu, informuje agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Ministerstvo zahraničí, ilustrační fotografie.

Česko vyzývá Rusko, aby přestalo s kybernetickými útoky

Česko společně s EU, NATO a dalšími mezinárodními partnery odsuzuje aktivity ruského státního aktéra APT28, uvedlo ministerstvo zahraničí v pátek. APT28 je spojován s ruskou vojenskou rozvědkou GRU a dlouhodobě provádí kyberšpionážní kampaň v evropských zemích.

včera

včera

včera

Kuleba: Rusko bude možné zapojit do mírových jednání až po mírovém summitu

Ukrajinský ministr zahraničních věcí Dmytro Kuleba zastává názor, že Rusko bude možné zapojit do mírových jednání, ale až po mírovém summitu, který se v polovině června uskuteční ve Švýcarsku bez účasti delegace z Moskvy.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy