Eva a Vašek se modlí: Hlavně ať neprší!

Praha - Duo Eva a Vašek (36 a 56) se připravuje na svůj velký koncert pod Řípem, který se bude konat již zítra (30. 5.). A protože se odehraje pod širým nebem, oba interpreti se teď modlí k svatému Petru, aby v den koncertu nepršelo.

"Modlíme se, aby bylo příjemné počasí, protože si přejeme, aby lidé odcházeli z našeho koncertu v pohodě, obohaceni novým zážitkem," přiznávají Korzu králové hudebního teleshoppingu. Jinak mají ve svém pracovním diáři připraveny koncerty na dva roky dopředu.

"Rok 2009 a 2010 jsou už zcela uzavřené a rok 2011 dolaďujeme. Musíme dlouhodobě plánovat, protože kromě domácích vystoupení jezdíme po světě za krajany," říká Vašek a Eva dodává: "Naše Evička půjde letos v září do školy. I když se o ni starají především babičky, tu její první třídu bych si nechtěla nechat ujít. Už jsme vlastně šestý rok pořád na cestách, nebo točíme ve studiu."

Manželé jsme, ponorku ale nemáme! O Evě a Vaškovi se pořád spekulovalo, zda jsou manželé. Neradi o tom mluví, ale je tomu tak. Už dvacet let spolu vystupují a prý dosud neměli ponorkovou nemoc. "Ponorku nemáme, nehádáme se, spíš řešíme jenom pracovní věci. Těch máme tolik! Od přípravy videa až po nejrůznější audio programy. A když je nedorozumění, musí se rychle vyřídit. Nemáme čas na hádky, pořád vlastně pracujeme," tvrdí oba svorně.

A kdy chtějí se zpíváním skončit? "Dokud budou na naše koncerty lidé chodit a budou chtít naše písničky poslouchat, nemůžeme přestat. Jedině, že by se objevili muzikanti, kteří by se věnovali stejné hudbě jako my, že už by nás nebylo potřeba. Ale zatím to tak není," prohlašují. Na dotaz, jestli oba drží dietu, aby dobře vypadali, Eva tvrdí, že diety je míjejí: "My žádnou dietu nepotřebujeme držet. Vždycky před koncertem jím, protože mám hlad. A když už ho mám i po koncertě, najím se taky. Nikdy nezpívám s prázdným žaludkem."

Související

Duo Eva a Vašek spolu po 24 letech končí!

Duo Eva a Vašek spolu po 24 letech končí!

Praha - Slavná pěvecká dvojice Eva a Vašek letos slaví čtyřiadvacáté výročí. Zdá se však, že pro své fanoušky chystají velké zklamání, oblíbené duo se totiž brzy rozpadne.

Více souvisejících

Eva a Vašek

Aktuálně se děje

před 25 minutami

Dva členové ochranky měli atentát ukrajinského prezidenta do detailů naplánovaný.

Nejen Zelenského měli zabít. Toto je plán členů ochranky

Podle prohlášení ukrajinské tajné služby SBU byl zmařen pokus o atentát na prezidenta Ukrajiny Volodymyra Zelenského. Mezi zadrženými by měli být dva členové jeho vlastní ochranky. Údajně měla být v plánu i likvidace politických a vojenských špiček Ukrajiny.

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

Hokej, ilustrační fotografie.

Rulík a spol. nemůžou počítat s Hertlem. Vedení Vegas českého útočníka na domácí MS nepustí

V úterý se česká hokejová reprezentace sešla na ledě O2 Areny, aby zde absolvovala svůj trénink před blížícím se domácím světovým šampionátem, který začne už v pátek. Ještě před začátkem tohoto tréninku generální manažer národního týmu Petr Nedvěd novinářům sdělil, že se bude realizační tým v čele s koučem Radimem Rulíkem muset obejít na domácím MS bez jedné z českých hvězd v NHL, útočníka Tomáše Hertla. Vedení jeho klubu Las Vegas ho totiž do Prahy nepustí.

Aktualizováno před 2 hodinami

Izraelská armáda

Izrael nadále operuje v okolí Rafáhu. Pozastavení pomoci z USA popírá

Izraelská armáda pokračuje v pozemní operaci do Rafáhu, kterou zahájila v tomto týdnu. Už v úterý potvrdila obsazení přechodu na hranici s Egyptem. Do obydlených čtvrtí města zatím nepostupuje. Armádní mluvčí zároveň bagatelizoval nepotvrzenou informaci, že USA pozastavily dodávku některých zbraní kvůli nynější ofenzivě. 

před 2 hodinami

Susan Bucknerová (vpravo) ve snímku Pomáda (1978).

Zemřela hvězda filmu Pomáda, Susan Bucknerová

Do světa hollywoodských snímků a hereckých svět zasáhla velmi smutná zpráva. Herečka Susan Bucknerová, známá především díky své roli roztleskávačky Patty Simcox ve slavném muzikálovém snímku "Pomáda!", nás opustila ve věku 72 let.

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 10 hodinami

před 10 hodinami

před 11 hodinami

před 11 hodinami

Polsko vnímá nové riziko z Ruska. Upozornil na něj prestižní deník

Polské bezpečnostní služby jsou v plné pohotovosti kvůli hrozbě bombových útoků a záškodnických akcí ze strany Ruska na území Evropy, řekl polský ministr obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz v úterý. Reagoval tak na článek deníku Financial Times, že Moskva plánuje násilné sabotáže v zahraničí. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy