Klus, Wohnout, UDG, Horkýže Slíže. České hudební nebe se opět schází v Kofole

Legendární Kofola Music Klub v Krnově chystá opět velmi zajímavě hudebně nabité jaro. Do tohoto klubu s neopakovatelnou atmosférou se totiž opět sjedou zajímavý čeští interpreti. Jména jako Tomáš Klus, Wohnout, UDG, Horkýže Slíže a mnohé jiné hovoří za vše.

Už prvního března se můžou posluchači těšit na kapelu Wohnout, která do Krnova přijede se svým turné, které nese vskutku originální název Máme na míň tour. V rámci tohoto turné projede kapela nejen celou Českou republiku, ale chystá i dva velikonoční speciály.

Dvacáté narozeniny oslaví v Kofole kapela UDG. Speciálně pro toto turné kapela připravila nejen vychytanou show, novou scénu, ale také nové písně. Turné zahájí v domovském Ústí nad Labem a speciálním hostem turné bude Jakub Děkan s kapelou.

Již poněkolikáté se do Krnova vrací zpěvák Michal Hrůza. Na svém Klubovém turné představí několik písní z připravovaného alba. Nebudou chybět ale ani osvědčené hity jako písně Pro Emu nebo Zakázané uvolnění. Do svého playlistu navíc kapela zařadí i starší hity, které na koncertě zatím nedostaly prostor.Asi žádný ze skalních fanoušků si  tento koncert nenechá ujít, je to totiž příležitost užít si ojedinělý koncert Michala Hrůzy v komorní atmosféře ještě předtím, než se kapela na půl roku zavře do studia.

Hned dva koncerty odehraje kapela Horkýže Slíže. Ta se do Krnova vrací po roce, kdy bylo turné již dlouho dopředu vyprodané. Stejný úspěch bude mít tato slovenská rocková kapela jistě i letos.

Stále oblíbenější jsou dvojkoncerty. S jedním takovým přijede do Krnova Emma Smetana a její slovenská jmenovkyně Emma Drobná. Představí vám společně své "Československé turné". Turné mělo na podzim obrovský úspěch, a tak na jaře dále pokračuje. Pro Emmu Drobnou, výherkyni čtvrté řady Československé Superstar, to je první turné v Česku.

A teď z jiného soudku.

V dubnu zavítá do Kofoly kapela Škwor se svým "unplugged tour". Po vyprodané O2 aréně se tak kapela vrací do menších klubů se speciálním akustickým koncertem. V Kofole zahraje samozřejmě hned dvakrát.

Se svým novým albem Spolu přijede dokonce zpěvák Tomáš Klus a jeho Cílová skupina. SPOLU je stylově rozmanité album a jeho hlavním poselstvím je poznání, že mluvit spolu a milovat jsou nejcennější okamžiky v životě. Nové písně mohli fanoušci slyšet na podzimní turné, na jaře navazuje dalšími koncerty. O netradiční  a originální vizuál turné se postaral bubeník Matyáš Vorda.

Do Kofola music klubu se vrací již tak nějak pravidelně  kapela Monkey Business. Turné má podtitul Maximum Power. Kapela na něm představí písně z nového alba Bad Time for Gentlemen. Na turné zvou neotřelým způsobem : „Silné písně,silné výpovědi,silné emoce.Silné hlasy,silné struny,silné paličky,silné a šikovné prsty tancující po klávesách.Silná světla,silné zesilovače,silné reprobedny. Přijedeme k vám po silnici v silných autech.„

Oblíbený hudební klub mnoha kapel a interpretů má zkrátka opět co nabídnout!

Související

Michael Žantovský

Žantovský zahájil kampaň za návrat do Senátu. Chce oživit odkaz Václava Havla

Symbolicky v den výročí okupace Československa vojsky Varšavské smlouvy dnes zahájil kampaň za návrat do Senátu diplomat, překladatel a ředitel Knihovny Václava Havla Michael Žantovský. V Praze 5, kde po 18 letech znovu kandiduje, uctil minutou ticha památku obětí invaze vojsk někdejšího sovětského bloku, která v roce 1968 překazila demokratizační proces známý jako pražské jaro.

Více souvisejících

Tomáš Klus skupina Wohnout Skupina Horkýže Slíže

Aktuálně se děje

před 46 minutami

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 v Praze

MS v ledním hokeji: Česko - Kanada 3:4. Velký návrat, pak prohra v prodloužení

Česko v závěrečném zápase skupinové fáze domácího mistrovství světa proti Kanadě hrálo o první místo ve skupině A. Za národní tým poprvé na šampionátu nastoupil nejlepší český hráč současnosti David Pastrňák. I on byl na ledě, když národní tým v předposlední minutě dokonal návrat z dvoubrankové ztráty. V prodloužení ale rozhodl o vítězství zámořského týmu Cozens.

před 1 hodinou

Ruská armáda, ilustrační foto

V Rusku začaly manévry s nestrategickými jadernými zbraněmi

Ruská armáda v úterý zahájila úvodní fázi manévrů s nestrategickými jadernými zbraněmi, uvedla agentura Interfax s odvoláním na ministerstvo obrany. Cvičení probíhá v Jižním vojenském okruhu, pod který spadají i okupované části ukrajinského území. 

před 1 hodinou

před 2 hodinami

Aktualizováno před 2 hodinami

před 3 hodinami

Teroristé Hamásu

Nepřijatelné a absurdní. Itálie se vyjádřila k zatykači na Netanjahua

Porovnávání Izraele a palestinského militantního hnutí Hamás je nepřijatelné a absurdní. Prohlásil to v úterý italský ministr zahraničí Antonio Tajani poté, co hlavní prokurátor Mezinárodního trestního soudu (ICC) Karim Khan požádal o vydání zatykačů na představitele Izraele i Hamásu. Uvedla to agentura AFP.

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

Andrzej Duda

Duda čelí kritice za kondolenci k úmrtí íránského prezidenta

Polský prezident Andrzej Duda čelí kritice za to, že přirovnal smrt íránského prezidenta Ebráhima Raísího ke smrti polského prezidenta Lecha Kaczyńského při letecké nehodě před 14 lety. Íránský prezident zahynul v neděli při nehodě vrtulníku. O incidentu informovala agentura DPA.

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 10 hodinami

před 10 hodinami

Neapol zasáhlo nejsilnější zemětřesení za 40 let. Itálie upravuje plány evakuace

Italskou Neapol v pondělí večer zasáhlo zemětřesení o síle 4,4 stupně. Podle italských médií šlo o nejsilnější otřesy v oblasti za posledních 40 letech. Způsobily mírné škody v Neapoli i v epicentru, jímž bylo město Pozzuoli. Evidovány jsou praskliny ve zdech či spadlé římsy, uvedl mluvčí hasičů pro CNN. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy