Amy Winehouse zabil smrtelný koktejl? Policie hledá ženu, která měla být s ní

Londýn - Britská policie pátrá po ženě, která volala záchranku pro zesnulou zpěvačku Amy Winehouse. Je možné, že s ní byla i v okamžiku smrti, uvedl v nedělí list The Sun.

Magazín People uvedl, že zemřela po koktejlu z kokainu, heroinu a dalších drog, který by sám o sobě nebyl smrtelný, kdyby ale zpěvaččino srdce nebylo zdevastované dlouholetým užíváním drog. Britská policie ovšem všechny podobné spekulace odmítá s tím, že příčinu smrti určí až pitva a toxikologické rozbory. Pitva má být provedena v pondělí, výsledky toxikologie budou známy během několika dní. Podle deníku The Sun rodiče Amy Winehouse smrt jejich dcery šokovala, i když prý dobře věděli, že "uvízla hluboko v pekle závislostí a její smrt byla otázkou času". Otce Mitche Winehouse zastihla zpráva o úmrtí dcery v New Yorku, kde byl představit své první album. "Tohle nemůže být pravda. Jsem naprosto zdrcen. Musím za Amy. Moje rodina mě potřebuje," řekl podle listu v první reakci na zprávu. Bezprostředně poté odletěl do Londýna. Zpěvaččina matka pak uvedla, že jí stále ještě nedochází, že Amy už není mezi živými. Se svou dcerou se naposledy setkala v pátek: "Když jsem odcházela z domu, Amy mi řekla: ´Mami, mám tě ráda´. Tato slova si navždy uchovám ve svém srdci." Přátelé Amy Winehouse uvedli, že v poslední době byla ve velmi špatném stavu - údajně proto, že ji opustil její přítel, režisér Reg Traviss, který se jí snažil pomáhat s bojem se závislostí na alkoholu a drogách. Traviss jejich vztah ukončil, protože zpěvačka odmítla nastoupit do léčebny. Amy Winehouse byla nalezena mrtvá ve svém bytě v sobotu odpoledne. Bylo ji jí 27 let.

Související

Britská zpěvačka Amy Winehouse

Mrtvá Amy Winehouseová vyrazí příští rok na turné

Na světovou koncertní šňůru příští rok vyrazí hologram britské zpěvačky Amy Winehouseové, která ve věku 27 let v červenci 2011 zemřela na otravu alkoholem. Na přípravě turné spolupracují správci pozůstalosti zesnulé zpěvačky s firmou BASE Hologram, pro kterou to bude už třetí počin s virtuálním interpretem. Datum prvního koncertu ještě nebylo oznámeno, časopis Rolling Stone očekává, že se uskuteční na sklonku roku 2019.
Adele ve videoklipu Hello.

Hudební ceny Brit Awards 2016 oznámily nominace

Londýn - Prestižní ceny britské populární hudby, které se každoročně konají již od roku 1977, oznámily na londýnském ceremoniálu letošní nominace. Mezi nominovanými nechybí Adele, Amy Winehouse či kapela Coldplay.

Více souvisejících

Amy Winehouse krimi

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

Filip Turek

Turek by měl Starostům poděkovat za kampaň, kterou pro něj odvedli, říká politický konzultant pro EZ

Politický konzultant a stratég Karel Komínek ze společnosti IPM Consultning a zakladatel Institutu politického marketingu v rozhovoru pro EuroZprávy.cz vysvětlil, proč ve volbách do Evropského parlamentu uspěla koalice Přísahy a Motoristů. Podle něj by měl lídr kandidátky Filip Turek poděkovat hnutí STAN za kampaň, kterou pro něj odvedl. „Tím, že na něj začali reagovat z pozice strany, která sedí ve vládě, legitimizovali pozici pana Turka coby vyzyvatele a dodali mu tolik potřebnou relevanci a dosah,“ říká.

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

včera

včera

včera

včera

včera

Dmitrij Peskov

Rusové řeší s Američany možnou výměnu Gershkoviche za jiného vězně

Rusko je v kontaktu se zástupci USA ohledně možné výměny vězňů, která by zahrnovala i zadrženého amerického novináře Evana Gershkovich, uvedl v pondělí mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov. Soud s Gershkovichem má začít příští týden. První stání je naplánováno na 26. června, případ se bude projednávat za zavřenými dveřmi.

včera

Fotbal, ilustrační fotografie.

Euro 2024: Angličané si došli pro povinnou výhru nad Srbskem. Přesto měl jejich výkon rezervy

O večerní nedělní duel fotbalového evropského šampionátu v Německu se postarali hráči Srbska a Anglie. Střetnutí začalo už před zápasem, jelikož v ulicích Gelsenkirchenu se mezi sebou střetly fanouškovské tábory obou mužstev a museli zasahovat policisté. Nebylo proto divu, že Evropská fotbalová unie UEFA označila zápas za rizikový a nebyla tak nouze o zvýšená bezpečností opatření. Během samotného duelu k žádnému excesu naštěstí nedošlo. Naopak v něm došlo k jediné brance, kterou v 13. minutě zaznamenal Bellingham. K další změně skóre už nedošlo.

včera

Jason Sudeikis (uprostřed) jako Ted Lasso.

Začalo Euro. Které fotbalové filmy a seriály jsou nejlepší?

Následující měsíc se ponese ve znamení právě započatého mistrovství Evropy ve fotbale. U této příležitosti se podíváme na rozmanitý výběr hraných filmů a seriálů z prostředí nejpopulárnějšího sportu světa. Držíme se čistě osudů ze samotných trávníků a vynecháváme tak snímky tematizující fanouškovské světy, jako například Proč?, Muži v offsidu či Hooligans.

včera

Kim Čong-un se loni setkal s Vladimirem Putinem na kosmodromu Vostočnyj.

Setkání Kima a Putina v KLDR je na spadnutí. Nadšení z toho nejsou ani v Pekingu

Setkání severokorejského vůdce Kim Čong-una a ruského prezidenta Vladimira Putina se nezadržitelně blíží. Dvě nejsilněji sankciované země zakládají spolupráci, která může mít závažné dopady na konflikt na Ukrajině i na zhoršování napětí mezi hlavními světovými mocnostmi. Nejenže s tímto sbližováním není spokojený Washington, nadšením neskáčou ani v Pekingu. 

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

TrollWall AI překročil hranice Česka a Slovenska, před škodlivým obsahem chrání stále více firem

Slovenský startup TrollWall AI na sebe v Česku poprvé upozornil v předvolební kampani prezidenta Petra Pavla, kdy svojí unikátní webovou aplikací chránil profily na sociálních sítích před škodlivým obsahem a mírnil reputační rizika. Nástroj používaný při ochraně před vulgarismy, nenávistnými projevy a spamem už používá česká policie či armáda i velké korporace. A klientů přibývá i mimo evropský kontinent.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy