SuperStar: Ben Cristovao skončil!

Bratislava / Praha - Z hudební reality show Česko Slovenská SuperStar byl po čtvrtém finálovém večeru překvapivě vyřazen Ben Cristovao z Prahy. Přímý přenos z bratislavské Incheba arény vysílala v pondělí od 20 hodin televize Nova.

Při pondělním vyřazovacím kole vypadl ze soutěže Ben Cristovao z Prahy. "Děkuji lidem, kteří mi drželi palce a dostali mě takhle daleko," řekl na rozloučenou Cristovao a zazpíval píseň od zpěvačky Pink Family Portrait.

Ani porota se ve svých odhadech tentokrát netrefila. Zatímco česká část poroty, Ondřej Hejma a Marta Jandová by se rozloučila s Denisem Lacho, Dara Rolins a Pavol Habera by dál nepustili Moniku Bagárovou.

Do pátého finále tak postoupili Dominika Stará ze Šamorína, Jan Bendig z Hradce Králové, Monika Bagárová z Brna, Martin Chodúr z Ostravy, Denis Lacho z Bratislavy a Miroslav Šmajda z Košic. Tohoto kola se také účastní český zpěvák Karel Gott, protože finalisté budou zpívat právě jeho písně. Navíc se ještě zbylých šest finalistů představí po dvojicích v duetech. Diváci tak celkem uslyší devět písní, na základě kterých se rozhodnou, komu svým hlasováním pomohou do dalšího kola.

O postupu soutěžících rozhodují televizní diváci svými sms hlasy a výkony všech finalistů hodnotí i čtyřčlenná porota, ve které usedli slovenská sólová zpěvačka Dara Rolins, zpěvačka a frontmanka skupiny Die Happy Marta Jandová z Česka, zpěvák Pavol Habera ze Slovenska, který hraje se skupinou Team, a český muzikant a člen skupiny Žlutý pes Ondřej Hejma. Moderátory hudební show jsou Leoš Mareš a Adela Banášová.

Do castingů na první Česko Slovenskou SuperStar se přihlásilo celkem 11 575 soutěžících. Vítěz této reality show bude vyhlášen 20. prosince a kromě titulu první Česko Slovenské SuperStar získá i exkluzivní nahrávací smlouvu a kontrakt na 100 tisíc eur.

Související

Češi a Slováci opět našli talent. A za pár měsíců jdou hledat zas. Jak dlouho to bude ještě zábavné? Komentář

Česko bude podvacáté hledat talent. Další vlna trapných soutěží, jejíž vítězové nikoho nezajímají

Komentář - Na domácích obrazovkách v sobotu skončil další díl talentové soutěže Česko Slovensko má talent. Pomineme-li, že soutěž vyhrála dívka, která už tento týden přestane veřejnost zajímat, krásné na živém finálovém přenosu bylo lákání moderátorů na další ročník, který se bude konat už za rok. A aby toho nebylo málo, opět se vrací soutěž Hlas. Kde ale skončily všechny předešlé soutěže? A kde jsou jejich vítězové?
Emma Drobná

Čtvrtou Česko Slovenskou SuperStar se stala Emma Drobná

Praha - Čtvrtý ročník Česko Slovenské SuperStar vyhrála Emma Drobná. V dnešním superfinále této pěvecké soutěže získala více hlasů než Štěpán Urban a Pavol Kovalíček. Jednadvacetileté dívce z Nového Města nad Váhom vítězství vedle příslibu profesionální pěvecké kariéry přineslo prémii 75.000 eur (asi dva miliony korun).

Více souvisejících

Superstar Ben Cristovao

Aktuálně se děje

před 29 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

Ilustrační foto

Chcete se nám mstít? ICC varoval před odvetou vůči soudu

Prokurátoři Mezinárodního trestního soudu (ICC) v Haagu v pátek varovali před jednotlivci, kteří hrozí odvetou vůči soudu nebo jeho zaměstnancům. Takové jednání může podle ICC představovat trestný čin vůči výkonu spravedlnosti, informuje agentura AFP.

před 4 hodinami

Viktor Orbán /Fidesz/, maďarský premiér

Evropa si v současné době hraje s ohněm, varuje Orbán

Předseda maďarské vlády Viktor Orbán v pátečním rozhovoru pro veřejnoprávní rozhlas Kossuth Radio zdůraznil, že Evropa si v současné době hraje s ohněm ve vztahu k otázce války a míru. Maďarsko podle něj odmítá být vtáhnuté do konfliktu.

před 4 hodinami

Dmitrij Peskov na druhém summitu Rusko Afrika 2023.

Velmi důležité, velmi nebezpečné. Kreml zareagoval na návrhy Camerona a Macrona

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov v pátek vyjádřil znepokojení nad slovy britského ministra zahraničních věcí Davida Camerona, který hovořil o právu Kyjeva útočit na ruské objekty s britskými zbraněmi. Podobně reagoval na slova francouzského prezidenta Emmanuela Macrona o možnosti vyslání vojáků na Ukrajinu, informuje agentura Reuters.

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

Ministerstvo zahraničí, ilustrační fotografie.

Česko vyzývá Rusko, aby přestalo s kybernetickými útoky

Česko společně s EU, NATO a dalšími mezinárodními partnery odsuzuje aktivity ruského státního aktéra APT28, uvedlo ministerstvo zahraničí v pátek. APT28 je spojován s ruskou vojenskou rozvědkou GRU a dlouhodobě provádí kyberšpionážní kampaň v evropských zemích.

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 10 hodinami

před 10 hodinami

před 11 hodinami

Turecko definitivně zastavilo veškerý obchod s Izraelem

Dva anonymní turečtí úředníci informovali agenturu Bloomberg, že Turecko úplně zastavilo veškerý obchod s Izraelem. Tím chce Ankara vyjádřit svůj nesouhlas s Izraelem kvůli jeho jednání v Pásmu Gazy, což ostře kritizuje turecký prezident Recep Tayyip Erdogan.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy