SuperStar: O vítěze se utkají Sabina Křováková a Štefan Pčelár

Praha - Nikdo to nečekal, nikdo to netipoval, ale Adam Kukačka a jeho sametový chraplák opouštějí SuperStar těsně před velkým finále. O vítězství se za týden utkají Sabina Křováková a Štefan Pčelár.

Soutěžící dnes měli za úkol v přímém přenosu televize Nova přednést sólově tři letní hity. Na úvod večera společně zazpívali hit Summer Nights z muzikálu Pomáda. Jejich výkony komentovala porota, do níž kromě Pavola Habery a Ondřeje Soukupa známých z předešlých ročníků nově usedla mladá zpěvačka Ewa Farna. O postupujících do finále však rozhodlo pouze hlasování diváků. Jako host pořadu vystoupil Richard Müller.Všichni porotci Adama Kukačku označili za jasného finalistu, v 10. finálovém večeru předvedl nejlepší výkon, přesto končí. Adam Kukačka vypadl těsně před posledním krokem a SuperStar bude mít letos nečekaného vítěze.

Kukačka zazpíval ve finále Summer of 69 od Bryana Adamse, Lazy song od Bruna Marse a Summer in the city od Joe Cockera. Všechny tří písně skvěle a téměř bezchybně, nicméně sms hlasů dostal méně než jeho soupeři. I když podle slov moderátorů Romana Juraška a Zorky Kepkové to bylo hodně těsné.

"Ty vole, čumím jako puk," pronesla Veronika Stýblová. V zákulisí všichni mysleli, že vypadne Štefan Pčelár.

"Myslela jsem, že vypadnu já," prozradila Sabina Křováková. Ale jinak to viděl Štefan Pčelár: "Adam vypadl na úkor mě."Úspěšní soutěžící budou mít šanci bojovat v pěvecké reality show o první cenu v hodnotě 100.000 eur (2,5 milionu Kč) a možnost natočit album.

Související

Češi a Slováci opět našli talent. A za pár měsíců jdou hledat zas. Jak dlouho to bude ještě zábavné? Komentář

Česko bude podvacáté hledat talent. Další vlna trapných soutěží, jejíž vítězové nikoho nezajímají

Komentář - Na domácích obrazovkách v sobotu skončil další díl talentové soutěže Česko Slovensko má talent. Pomineme-li, že soutěž vyhrála dívka, která už tento týden přestane veřejnost zajímat, krásné na živém finálovém přenosu bylo lákání moderátorů na další ročník, který se bude konat už za rok. A aby toho nebylo málo, opět se vrací soutěž Hlas. Kde ale skončily všechny předešlé soutěže? A kde jsou jejich vítězové?
Emma Drobná

Čtvrtou Česko Slovenskou SuperStar se stala Emma Drobná

Praha - Čtvrtý ročník Česko Slovenské SuperStar vyhrála Emma Drobná. V dnešním superfinále této pěvecké soutěže získala více hlasů než Štěpán Urban a Pavol Kovalíček. Jednadvacetileté dívce z Nového Města nad Váhom vítězství vedle příslibu profesionální pěvecké kariéry přineslo prémii 75.000 eur (asi dva miliony korun).

Více souvisejících

Superstar Adam Kukačka

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

Adrian Newey

Génius Newey končí v Red Bullu. Zamíří k Ferrari?

Dlouho se o tom spekulovalo, a nyní je to oficiální. Adrian Newey, technický ředitel Red Bull Racing, ukončí svou práci u rakouské stáje po skončení této sezóny. Potvrzení této zprávy přišlo od samotného týmu v jeho oficiálním prohlášení. Po 19 letech skončí Neweyho dlouholetá éra v týmu.

včera

Zahraniční vojáci se stali válečnými zajatci (POW) poté, co byli zajati Ukrajinou jako bojovníci v rámci ruských ozbrojených sil, účastní se tiskové konference organizované ukrajinskými představiteli v Kyjevě 15. března 2024.

Žoldáci z Nepálu ve velkém dezertují z ruské armády na Ukrajině

Podle informací serveru RBK-Ukrajina, který se odvolává na tiskovou zprávu Hlavního ředitelství zpravodajství, žoldáci z Nepálu, kteří přišli bojovat proti Ukrajině v řadách ruské armády, masově dezertují. Ruští velitelé zároveň hledají chatrné omluvy pro své vedení, vysvětlující tuto situaci.

včera

Andrej Babiš (ANO)

Boj proti Green Dealu i migraci. Hnutí ANO zahájilo předvolební kampaň

Při zahájení hlavní fáze kampaně ANO ve Zlíně uvedl předseda Andrej Babiš, že hlavními prioritami hnutí ve volbách do Evropského parlamentu jsou boj proti nelegální migraci, obrana suverenity a odpor proti Zelené dohodě, nazvané Green Deal. Hlavním heslem kampaně před červnovými volbami je "Česko pro tebe všecko".

včera

1. máj

Svátek práce se slaví již 135 let. Jak se za tuto dobu proměňovala jeho podoba?

Na první květnový den připadá Svátek práce, který není jenom státním svátkem, ale i tím mezinárodním. Jeho historie sahá až do roku 1889, kdy byl jiný, než se prezentoval v dobách komunistického režimu. Povinné prvomájové průvody doprovázené budovatelskými slogany, oslavami pracovních úspěchů a stranickými představiteli na tribunách měly s původní myšlenkou svátku pramálo společného. 

včera

Počasí: Česko zasáhl silný vítr. Meteorologové vydali výstrahu

Meteorologové vydali výstrahu před silným větrem. Ten bude podle ČHMÚ.cz řádit na části území až do zítřejšího večera.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy