Letní koupačka: seniorka vjela s autem do bazénu

Colorado Springs – Žena po sedmdesátce omylem vjela do prostoru koupaliště a sjela s autem do vody. Spletla si plyn s brzdou. Nikomu se však na štěstí nic nestalo.

Třiasedmdesátiletá žena vyjížděla z country klubu Cheyenne Mountain Resort v Colorado Springs, když se jí podařilo omylem šlápnout na plyn místo na brzdu. Žena narazila do jiného auta a rychlostí okolo 97 kilometrů za hodinu se vyřítila do kopce a skrze plot až do bazénu.

Řidičku vylovili kolemjdoucí, kteří za ní skočili do vody a pomohli jí sundat bezpečnostní pás, který ji v autě držel. Jakmile se dveře otevřely, auto se začalo potápět, až kleslo na dno bazénu. Podle serveru BBC není zraněná, ovšem lékaři ji přijali do nemocnice na pozorování.

Podle novin Gazette z Colorado Springs bude řidička obviněná z nebezpečného řízení a ohrožení okolí. Gazette tvrdí, že právě omyl při výběru pedálu byl pravděpodobnou příčinou nehody. Ještě než žena s autem zajela do bazénu, projela plotem a sjela po trávníku k bazénu.

Návštěvnice resortu Jessica Puzio pro BBC popsala, že byla hodně překvapená, když černé SUV v bazénu našla. „S kamarádkou jsme okolo jedenácté zamířily do bazénu a překvapilo nás, že jsme tam viděly Lincoln SUV,“ komentovala.

„Ještě větší překvapení bylo, že na autě nebyl ani škrábanec, jen mělo vyfouknutou pneumatiku. Měla hodně štěstí, že ji bazén zastavil a změkčil dopad,“ dodala.

Žena měla ohromné štěstí, že jela ráno a u bazénu ještě nikdo nebyl. Nikdo tedy nebyl zraněný. Policie musela celý bazén vypustit, aby mohla auto dostat ven. Akce zabrala celý den.

Související

Masaryk, T.G.

Kdo byl Tomáš Garrigue Masaryk? Bojoval s Čechy a nechal se přejmenovat

Donald Trump pozval na narozeniny Tomáše Garrigue Masaryka na návštěvu v bílém domě. Od 7. března uplynulo 169 let od narození prvního československého prezidenta. Každoročně probíhá řada připomínkových akcí. Přestože tatíčka Masaryka každý zná, s jeho životem je spojena řada málo známých kuriozit.

Více souvisejících

kuriozity zajímavosti USA (Spojené státy americké) Léto

Aktuálně se děje

včera

včera

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu

Netanjahu: Izrael zůstane proti Hamásu osamocený, když bude muset

Izrael zůstane ve válce proti palestinskému hnutí Hamás "osamocený", pokud bude muset. Prohlásil to dnes izraelský premiér Benjamin Netanjahu v reakci na varování prezidenta USA Joea Bidena v souvislosti s plánovanou operací izraelské armády ve městě Rafah na jihu Pásma Gazy. Uvedla to agentura AP.

včera

Ilustrační foto

Všechny vodní elektrárny na Ukrajině jsou vážně poškozeny

Při středečních útocích ruských sil na Ukrajinu byly vážně poškozeny dvě vodní elektrárny a jsou mimo provoz. Podle agentury Reuters to ve čtvrtek uvedla státní energetická společnost Ukrhydroenerho, nekonkretizovala však, o které elektrárny se jedná.  

včera

včera

včera

Polsko-běloruská hranice

Polsko posiluje kovovou bariéru na hranici s Běloruskem

Polsko posiluje kovovou bariéru na své hranici s Běloruskem, aby zabránilo nelegální migraci. Připravuje také plány na zvýšení ochrany hranice s Ruskem, uvedl ve čtvrtek polský ministr obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz podle agentury AP.

včera

včera

včera

Valerij Zalužnyj

Změny ve vedení Ukrajiny: Zalužnyj míří do Británie, Kubrakov skončil

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj ve čtvrtek dekretem oficiálně jmenoval bývalého vrchního velitele ozbrojených sil Valerije Zalužného mimořádným a zplnomocněným velvyslancem Ukrajiny v Británii. Ukrajinský parlament také dnes odvolal Olexandra Kubrakova z funkce místopředsedy vlády pro obnovu Ukrajiny.

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Izrael, ilustrační foto

Izrael se vyjádřil k hrozbě Bidena o zákazu dodávek zbraní

Za "velké zklamání" označil ve čtvrtek izraelský velvyslanec při OSN Gilad Erdan vyjádření amerického prezidenta Joea Bidena, který pohrozil zastavením některých dodávek zbraní Izraeli v případě, že zaútočí na město Rafah na jihu Pásma Gazy. 

včera

Biden: Izraelci zabíjí civilisty našimi bombami. Pokud zaútočí na Rafah, už žádné nedostanou

Podle amerického prezidenta Joea Bidena Izrael použil bomby dodané Spojenými státy při útocích, které vedly k úmrtí palestinských civilistů v Pásmu Gazy. Biden to uvedl v rozhovoru pro stanici CNN.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy