Herečku Zuzanu Fialovou už v USA "pohřbili"

Bratislava, Moskva - Slovenskou herečku Zuzanu Fialovou, která byla zraněna při bombovém útoku na moskevském letišti Domodědovo, zřejmě čekají další operace. Informuje o tom ve středu server Sme.sk s odkazem na deník Plus jeden deň.

Otec zraněné šestatřicetileté herečky, známý slovenský horolezec Ivan Fiala, řekl, že jeho dcera už má jednu operaci za sebou. Další budou pravděpodobně následovat, protože zranění se ukázalo být vážnější, než se původně předpokládalo.Fialovou čekají další operace

"Operací bude více. Něco už má za sebou," řekl Fiala pro Plus jeden deň. "Zpráva o Zuzanině hospitalizaci se mě velmi dotkla. Bylo to strašné," dodal otec s tím, že jeho dcera se už cítí lépe. "Je spokojená s péčí jak našich orgánů, tak ruského zdravotnictví," dodal Fiala.

Slovenska měla v těle několik drobných střepin. "Její stav je zatím uspokojivý až dobrý," řekl v úterý službukonající lékař z nemocnice č. 64 na jihozápadě Moskvy, kde Fialová leží.Deník New York Post jí už "pohřbil"

Server aktuality.sk ve středu zveřejnil informace o omylu amerického deníku New York Post. Ten napsal, že mezi mrtvými je právě i Fialová. "Mezi oběťmi jsou dva Britové a také slovenská herečka Zuzana Fialová, vítězka taneční show Dancing With The Stars (slovenský Let´s Dance) z roku 2006," napsal americký deník.

Herečka přiletěla do ruské metropole se svým hereckým kolegou Ľubošem Kostelným a jeho sestrou jako turistka. Na Domodědovu přistáli po letu z Vídně. Kostelný v úterý podstoupil nenáročnou operaci, při které mu doktoři vyjmuli z nohy střepinu.

Výbuch otřásl moskevským letištěm Domodědovo v pondělí odpoledne. Zahynulo 35 lidí, zraněno bylo více než 150 dalších. Podle nejnovějších údajů zůstává v nemocnici 116 lidí, z toho více než 20 se nachází v kritickém stavu.

Související

Více souvisejících

Zuzana Fialová New York Moskva

Aktuálně se děje

před 30 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Ilustrační fotografie

Muž s mečem zaútočil na lidi v Londýně

Muž zaútočil s autem a mečem na lidi na severovýchodním předměstí Londýna. Uvedla to v úterý místní policie, která podezřelého zadržela. Se zraněními bylo hospitalizováno v Hainaultu pět osob, informuje BBC.

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

včera

Ilustrační fotografie.

Dnes je Mezinárodní den tance. Kdy a jak začali lidé tančit?

Tanec je starý tak jako samo lidstvo. Během dlouhé historie prošel tanec vývojem a mnoha proměnami. Vznikly jeho specifické podoby pojící se s obdobími v roce, důležitými okamžiky v životě člověka nebo nejrůznějšími rituály. Pomocí tance se vyjadřovaly emoce či národní identita. Jaká je historie tance, který má dnes svůj mezinárodní den?

včera

včera

Facebook a Instagram bude vyšetřován EU

Facebook a Instagram budou podrobeny vyšetřování Evropské unie kvůli možnému porušení pravidel pro moderování obsahu, sdělili čtyři lidé deníku Politico.

Zdroj: Radovan Majer

Další zprávy