Harley Davidson

Harley Davidson

Spanilá jízda Harley-Davidson. Prahou projely tisíce motorkářů +VIDEO

Praha - Do Prahy na oslavy Harley-Davidson přijelo zhruba 60.000 motorkářů. Čtyři tisíce z nich dnes měly tu čest zúčastnit se spanilé jízdy českou metropolí. První vyjeli kolem 10:00 z prosluněné Letenské pláně. Akce, které přihlížely stovky lidí, se obešla bez vážnějších komplikací.
Přestavba Harley-Davidson na českou Jawu

Harley-Davidson Praha podruhé Králem Customů!

Praha – Mechanici pražského dealerství Harley-Davidson si i letos podmanili soutěž přestaveb Battle of the Kings a v regionu střední a východní Evropy zopakovali svůj fenomenální úspěch! Harley-Davidson Praha se tak v druhém ročníku soutěže stal už podruhé regionálním Králem Customů a nyní jej čeká cesta na evropské finále.
Harley-Davidson Roadster otevírá novou kapitolu historie řady Sportster

Harley-Davidson Roadster otevírá novou kapitolu historie řady Sportster

Praha – Harley-Davidson představuje další letošní novinku – model Harley-Davidson Roadster. Nový Roadster je odstrojený až na samotný základ – formu a funkce a skvěle tak startuje novou kapitolu oblíbené řady Sportster. Motocykl je přímo stvořený do ulic velkoměst i pro klikaté horské cesty a jezdci poskytne ničím nerušený požitek z jízdy. I samotný pohled na stojící motocykl dokáže vzbudit vášeň, vyvolat nadšení a navodit silný dojem. Téměř 60letá historie řady Sportster tak začíná psát svoji novou kapitolu. A na jejím počátku stojí právě novinka modelového roku 2016 H-D Roadster.
Letošní Harley on Tour startuje už 15. dubna v Plzni

Letošní Harley on Tour startuje už 15. dubna v Plzni

Praha - Harley-Davidson vyráží se svými motocykly po roce opět mezi lidi! Speciální kamion s 23 motocykly H-D jedoucí napříč Evropou přes 14 zemí zastaví v rámci letošního Harley on Tour i v ČR, a to hned na pěti místech. První zastávka je naplánována už na 15. a 16. dubna v Plzni a po té, v dalších týdnech, následuje Beroun, Hradec Králové, Brno a Ostrava.
Jezdci na motocyklech Harley-Davidson

Harley-Davidson nabízí dvěma jezdcům jízdu snů

Praha - Harley-Davidson startuje třetí ročník projektu Discover More a hledá dva jezdce, motocyklové nadšence, kterým nabídne jízdu snů! Dva týdny v sedle motocyklů H-D kdekoli po světě a k tomu kapesné 5 000 eur na pokrytí cestovních nákladů – to je výhra i zážitek, na který vítězný pár nikdy nezapomene.

Aktuálně se děje

před 23 minutami

před 45 minutami

před 50 minutami

Tanky ABRAMS, ilustrační fotografie

Ukrajina stáhla z bojiště americké Abramsy

Ukrajina dočasně stáhla z bojiště americké tanky Abrams M1A1. Ukázaly se jako zranitelné při útocích ruskými drony, uvedla agentura AP s odvoláním na zdroje v americké armádě.

před 3 hodinami

včera

Film Rivalové

RECENZE: Rivalové rozehrávají drama milostného trojúhelníku na tenisovém kurtu

Česká kina pohostí rozhodující tenisový zápas, který v závěru není ani tak důležitý ze sportovního hlediska, jako z toho osobního. Stojí proti sobě dva muži, jejichž mladistvé přátelství skrečovala společná láska k jedné ženě. Rivalové v melodramatických konturách konstruují milostný trojúhelník, jehož exekuce je jedna z těch nejlepších za poslední dobu. 

včera

Harvey Weinstein

Odvolací soud zrušil odsuzující verdikt nad Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Inspekce obvinila policisty, kteří před pražským barem napadli několik lidí

Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ve středu obvinila dvojici příslušníků policie, kteří v únoru v opilosti napadli několik osob před barem na pražském Smíchově. Policie v dubnu zprostila muže zapojeného do incidentu výkonu služby, už dříve označila jeho jednání za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

Ramzan Kadyrov je údajně nevyléčitelně nemocný. Jeho stav je prý beznadějný

Čečenskému vůdci Ramzanu Kadyrovovi, který je známý svými blízkými vztahy s Kremlem, údajně diagnostikovali nevyléčitelnou nemoc - nekrózu slinivky břišní. S odvoláním na ruský exilový deník Novaja gazeta Evropa o tom v noci na úterý informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy