Jak vypadají Písařík a Pavlásek po plastické operaci? Celebrity s.r.o. prozradí víc

Praha - Na plastické operace běžně chodí herečky nebo zpěvačky, které si chtějí nechat něco vylepšit či zvětšit. Nyní tuto přeměnu podstoupili dva čeští herci komik Lukáš Pavlásek a Martin Písařík. Po operaci už je jen málokdo pozná a snad se jich člověk i lekne.

Samozřejmě nejde skutečnou plastickou operaci, ale o divadelní úpravu. Oba herci si alternují v komedii Celebrity s.r.o. režiséra Antonína Procházky. Ve hře, která je zasazená do prostředí nekonečného seriálu zvárňují neúspěšného herce, který se musí ukrýt před mafií a zcela změnit svojí identitu. Rozhodne se tedy podstoupit plastickou operaci.

"Když jsem se viděl poprvé, musel jsem se smát. A když jsem viděl kolegu Pavláska, tak jsem pochopil, že je důvod k tomu se smát. Opravdu máme neskutečnou ránu," komentuje svojí roli Emila Martin Písařík.

Komik a věčný showman Lukáš Pavlásek, to vzal po svém. "No co jsme hodně sexy chlapi a udělali z nás ještě větší sexy chlapy. Třeba ty špičaté uši, to je originální. Připadám se prostě sexy. Mám pocit, že teprve teď jsem pro ženy přitažlivý." 

Ve hře nakonec musí Emil podstoupit operace rovnou dvě - druhou proto, aby získál zpátky svojí původní podobu, když "nebezpečí od mafie" pomine. V maskérně však nemusí Písařík s Pavláskem trávit dlouhé hodiny, ale přibližně dvacet minut.

"Diváci reagují skvěle. Myslím si, že je to skvělé představení, vtipné, u kterého si každý odpočine, vypne. A i když je to dělané s nadsázkou, tak v podstatě ne mnoha reálných detailech. I když se to někdy může zdát přitažené za vlasy," říká režisér Antonín Procházka, který sám v Celebritách s.r.o. hraje.

Velká proměna Písaříka s Pavláskem se uskuteční 19. prosince v Divadle Palace. Představení je navíc i zájezdové a příští rok se na tyto dva i další herce jako je Kateřina Macháčková, Adéla Gondíková, Filip Tomsa, Oldřich Vízner, Vladimír Kratina, Kamila Kikinčuková, Pavel Kikinčuk či Andrea Elsnerová, mohou těšit i mimopražští diváci.

Související

Petr Vacek v inscenaci Generálka v Divadle Na Jezerce

Herec Petr Vacek uvaří na Míráku hrachovou polévku

Praha – Známý herec Petr Vacek uvaří hrachovou polévku na pražském náměstí Míru, kde se bude konat tradiční dobročinný bazar neziskové organizace Letní dům. Polévka je podle Vacka symbolem rodiny, a herec tak chce pomoci dětem, kterým se rodinného štěstí nedostává. Na „Míráku“ se k němu připojí také jeho kolegové z Divadla Na Jezerce včetně Jana Hrušínského, Jitky Sedláčkové a mnoha dalších.

Více souvisejících

Martin Písařík Lukáš Pavlásek Divadlo Palace

Aktuálně se děje

před 5 minutami

před 46 minutami

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 7 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

V Německu se převrhl traktor s vlečkou. 30 zraněných, 10 lidí bojuje o život

Ve středu došlo poblíž města Kandern na jihozápadě Německa k převrácení traktorem tažené vlečky, přičemž přibližně 30 lidí utrpělo zranění. Stav deseti z nich je vážný, informovala agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy