Kapela Škwor představuje nový videoklip

Praha - Populární rocková parta oznámila datum a místo konání tradičního podzimního narozeninového koncertu, ale také představila svůj nový videoklip.

Před půl rokem vydala kapela Škwor slbum s názvem Hledání Identity a nyní jej připomínají třetím videoklipem. Na rozdíl od předchozích klipů jako Kolikrát... a To se holt stává vsadili na pomalejší skladbu. Konkrétně na baladu Máme tu problém, jejíž klip tematicky i zpracováním navazuje na Sílu starejch vín.

„Máme tu problém jsme pro zfilmování vybrali na základě hlasů fanoušků v anketě na našem webu, dle které aktuálně patří mezi nejoblíbenější písně," vysvětluje baskytarista Škwor Tomáš Kmec.

Stejně jako u posledního videoklipu Síla starejch vín spolupracovala kapela s režisérem Martinem Linhartem, který společně se svým týmem vymyslel celý koncept klipu a natáčení probíhalo začátkem letošního roku v Louňovicích nedaleko Prahy. Dle reakcí kapely se opětovná spolupráce s tímto režisérem velmi povedla a Škwor věří, že se klip se silným sociálním podtextem bude fanouškům líbit.

Zdroj: YouTube

Fanoušci mají hned dva důvody k radosti. Kromě nového videoklipu se totiž mohou začít těšit také na tradiční narozeninový koncert. Po Foru Karlín, velkém sále pražské Lucerny či Malé sportovní hale skupina zvolila další tradiční pražský koncertní prostor a to Kongresové centrum.

"Pro mladší generace to možná jen jakýsi 'barák' z předrevoluční doby. Ti starší ho pamatují pod názvem Palác kultury (familiérně Pakul) a je pro ně vzpomínkou na bezpočet vydařených akcí. Pro nás je to bílé místo na mapě, které bychom rádi vyplnili. Tento sál je jedinečný nejen svojí akustikou, ale i skvělým zázemím jak pro účinkující, tak pro diváky a v neposlední řadě i výbornou dopravní dostupností, což ocení především mimopražští. Zkrátka a jednoduše: my do toho jdeme a doufáme, že se tam 18.11.2016 uvidíme!," komentují Škwoři.

Související

Kapela Škwor Rozhovor

Je dnešní doba plná kritiky? Nikdy jsme nedělali nic, co bychom sami nechtěli, říká zpěvák kapely Škwor

Kapela Škwor vydala na podzim své nové album Uzavřenej kruh, které je označováno jako poněkud tvrdší než to předcházející. Zároveň bude v následujícím roce slavit dvacet let na scéně, a tak si nadělila dárek v podobě halového turné, které proběhne na jaře roku 2018. Start je stanoven na 9. února v Ostravě a bude dále pokračovat celkem na deseti místech v České republice. Turné kapela završí 9. listopadu 2018 megakoncertem v O2 areně! Zpěvák a kytarista Petr Hrdlička poskytl serveru Eurozprávy.cz krátký rozhovor.

Více souvisejících

skupina Škwor kongresové centrum praha Koncert

Aktuálně se děje

před 48 minutami

Čerpací stanice, ilustrační fotografie.

Pohonné hmoty mají zlevnit. Navzdory začátku motoristické sezóny

Cena benzinu překročila 40 korun za litr, nafta je o více než korunu levnější. Navzdory zahájení motoristické sezóny se čeká první letošní výraznější zlevňování pohonných hmot. Důvodem je znatelný pokles cen ropy, která se minulý týden prodávala za cenu kolem 90 dolarů za barel. Nyní stojí méně než 84 dolarů. 

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

Robert Fico

Fico zkritizoval Evropskou unii: Není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu

Dnes slovenský premiér Robert Fico kritizoval Evropskou unii, že není schopna předložit mírovou iniciativu pro Ukrajinu a označil všechny schůzky státníků členských zemí EU za "válečné kabinety". Toto prohlášení učinil na konferenci k 20. výročí vstupu Slovenska do EU. Fico také kritizoval zahraniční politiku EU a odmítl nový migrační pakt.

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 7 hodinami

před 9 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

Blinken: Odmítnutím dohody Hamás ukáže, že se o Palestince „nestará“

Americký ministr zahraničí Antony Blinken se v Jeruzalémě setkal s izraelským premiérem Benjaminem Netanjahuem. Po schůzce vyzval palestinské hnutí Hamás, aby přijalo nabízenou dohodu o propuštění rukojmích a příměří.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy