Skupina Tři sestry oslaví své narozeniny na výročním koncertu „Tři sestry 31 Let Open Air“

Praha - Skupina Tři sestry tento víkend 20. - 21. 5. 2016 oslaví již své 31. narozeniny na výročním koncertu „Tři sestry 31 Let Open Air“. Akce se uskuteční opět v pražském areálu Ledárny Braník tak, jak je to pro fanoušky kapely zvykem.

A co bude letos nové?

V sobotu 21.5. proběhne autogramiáda, na které bude možné nechat si podepsat absolutní novinky! Mezi nimi je například nová kniha 30 let Tří sester ve 30 obrazech a Audioknihu Tak to bylo, tak to je..., jejímž autorem je Fanánek a kterou načetl David Matásek pod režijním vedením Gábiny Osvaldové! V samotném areálu bude navíc pro fanoušky připraveno i stanové městečko.

Chybět nebude:

Radegast hokejová zóna, foto koutek, dětský koutek, oddychová zónu s čajovnou, stánek s merchem kapel, a další stánky, včetně výčepů a občerstvovacích míst...

Celý set skupiny se bude konat něco málo přes dvě hodiny a během něho se můžete těšit na ohnivou show, spoustu staronových písní, hostů a kamarádů z jiných souborů, kteří si přijdou společně se skupinou Tři sestry zahrát, zazpívat a hlavně pogratulovat!

Mezi ctěnými hosty na oslavě nemohou chybět:

Horkýže Slíže, Ivan Mládek a Banjo Band, Visací Zámek, Vypsaná Fixa, SPS, Plexis, Zóna A, Ešus, Doctor P.P., E!E, De Bill Heads, MZH, Apple Juice, Zputnik, Totální nasezení, Pirates of the Pubs, P.U.M., a další...

Související

Koncert, ilustrační foto

Série #kulturažije již tvůrcům vynesla přes čtyři miliony korun

Série #kulturažije, kterou na nouzový stav zareagovala internetová televize Mall.tv a dárcovská platforma Donio.cz, již nabídla 95 živých přenosů a záznamů. Bezmála 7700 diváků vyjádřilo tvůrcům podporu částkou celkem přes čtyři miliony korun. Přitom 12 procent dárců přispělo opakovaně. Všechny koncerty, inscenace a jiné kulturní akce jsou vysílány zdarma po celou dobu platnosti mimořádných opatření.

Více souvisejících

Skupina Tři sestry Skupina Horkýže Slíže Skupina Visací zámek

Aktuálně se děje

před 59 minutami

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

včera

Ilustrační fotografie.

Dnes je Mezinárodní den tance. Kdy a jak začali lidé tančit?

Tanec je starý tak jako samo lidstvo. Během dlouhé historie prošel tanec vývojem a mnoha proměnami. Vznikly jeho specifické podoby pojící se s obdobími v roce, důležitými okamžiky v životě člověka nebo nejrůznějšími rituály. Pomocí tance se vyjadřovaly emoce či národní identita. Jaká je historie tance, který má dnes svůj mezinárodní den?

včera

včera

včera

Požáry, ilustrační fotografie.

Zákaz rozdělávání ohně. Střední Čechy reagují na výstrahu ČHMÚ

Návrat teplého počasí místy zkomplikuje lidem v Česku pálení čarodějnic. Například Středočeský kraj v pondělí vyhlásil na přesně stanovených místech zákaz rozdělávání ohně. Reagoval tak na dnes aktualizovanou výstrahu Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) před nebezpečím požárů.

včera

Německá policie, ilustrační fotografie.

Rus v Německu zavraždil dva Ukrajince. Byli to vojáci, tvrdí Kyjev

Dva Ukrajinci, které měl v sobotu v německé spolkové zemi Bavorsko ubodat ruský občan, byli příslušníky ozbrojených sil. Kyjev to potvrdil podle ukrajinských médií, které cituje agentura DPA. Ukrajinští vojáci v Německu podstupovali rehabilitaci po zraněních, která utrpěli na bojišti.

včera

včera

včera

včera

Turecko podpořilo Rutteho do pozice šéfa NATO. Chybí mu podpora tří zemí

Turecko potvrdilo, že podpoří do čela Severoatlantické aliance dosluhujícího nizozemského premiéra Marka Rutteho. Podle agentury Reuters to oznámil vysoce postavený turecký činitel.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy