Písničku k filmu Hurvínek a kouzelné muzeum nazpíval Josef Vojtek

Praha - Nový film Hurvínek a kouzelné muzeum vstoupí do kin již příští týden. Písničku k filmu s názvem Jízda nazpíval oblíbený zpěvák, Josef Vojtek. Autorem písně je skladatel, zpěvák a hudební producent Jiří Škorpík, kterého mnozí mohou znát jako člena vokální skupiny 4TET.

Nový film Hurvínek a kouzelné muzeum vstoupí do kin příští čtvrtek. Již teď si však můžete poslechnout písničku s názvem Jízda, kterou pro film nazpíval Josef Vojtek.

V animovaném příběhu pro celou rodinu vystupují legenární postavičky ve zcela novém příběhu. Autorem hudby k filmu a také písně Jízda je skladatel, zpěvák a hudební producent Jiří Škorpík, kterého můžete znát jako člena vokální skupiny 4TET nebo autora hudby k úspěšnému televiznímu seriálu Ach, ty vraždy!.

„U tohoto filmu se mi splnilo víc, než jsem si přál, třeba i možností koho přizvat k nahrávání hudby. Rozdíl mezi scénickou hudbou pro hraný a animovaný film je poměrně velký, protože animace, i když je dokonalá a úžasná, tak přece jen nezahrne všechny emoce, a proto hudba pro animovaný film musí být trochu popisnější a zároveň musí být hodně citlivá,“ říká Jiří Škorpík v tiskové zprávě.

Skladatel sám oslovil Josefa Vojtka jako interpreta hlavní písničky. „Jsem strašně rád, že Hurvínek jde s dobou a že se díky tomuto filmu česká figurka dostane mezi špičky animovaného filmu,“ říká zpěvák.

Ve filmu Hurvínek a kouzelné muzeum zažijí známé postavičky zcela nové dobrodružství. Pan Spejbl pracuje jako hlídač Muzea loutek, kterému však hrozí zbourání. Hurvínek zase jednou neposlouchá a pronikne do uzavřených prostor muzea, kde objeví svět, skrytý před zraky návštěvníků. A právě v podzemí je ukryto nejen tajemství kouzelného muzea, ale i klíč k jeho záchraně. Hurvínek musí prokázat chytrost, šikovnost, odvahu a smysl pro přátelství, aby zachránil ´taťuldu´, ale i kouzelné muzeum a celé město z nadvlády zločinného Pána loutek.

Postavy namluvili dabéři Martin Dejdar, Petr Rychlý, Ota Jirák, Vilém Udatný nebo Jiří Lábus. Film bude mít premiéru 31. srpna 2017 a do našich kin ho uvede distribuční splečnost CinemArt.

Související

Více souvisejících

film Hurvínek a kouzelné muzeum Josef Vojtek (zpěvák) kultura filmy Hudba Martin Dejdar Petr Rychlý

Aktuálně se děje

před 10 minutami

před 19 minutami

před 42 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 4 hodinami

před 6 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Evropou prošly prvomájové demonstrace. V Německu a Francii zasahovala policie

Prvomájové demonstrace v Paříži a německých městech byly provázeny napětím a incidenty. V Paříži došlo k rozbíjení nejméně dvou výloh obchodů radikály, zatímco ve Stuttgartu se střetly protestující s policií, jak informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy