Matěj Ruppert a vepřová hlava. Kapela Visací zámek představuje nový videoklip

Praha - Legendární punková kapela Visací zámek přichází s novým videoklipem k písni Popsong z jejich posledního alba Punkový království. Navazují tak na svojí nezapomenutelnou tvorbu jako třeba Známka punku nebo Padesát. V hlavní roli si ve videoklipu zařádil zpěvák Matěj Ruppert.

V roli scénáristy se tentokrát představil samotný frontman kapely Hony Haubert. „Režisér napřed namítal, že scénář je spíš jako k celovečernímu filmu, ale pak jsme natáčení zmákli za tři odpoledne," komentuje natáčení Haubert.

Zdroj: YouTube

S kým kapela na natáčení videoklipu spolupracovala? „Nejtěžší bylo najít správnou masnu, s tím nám pomohl Punkfilm. Matěj Ruppert přijal roli popové hvězdy a šlo mu to výborně, pouze měl problém udržet v puse kilový hovězí jazyk a přitom se nepozvracet. Do role řeznice jsme původně chtěli Halinu Pawlowskou, ale Jana Tučková předvedla, že se taky umí rozjet a štangle salámů při natáčení jen svištěly. A vrcholem bylo, že se přihlížejícímu davu podařilo zablokovat i tramvajovou trať a před masnou bylo fakt maso..." dodává frontman kapely.

Související

Skupina UDG

Jaro plné koncertů. Na turné vyjedou UDG, Visací zámek či písničkář Pokáč

Populární skupiny UDG, Visací zámek, SPS a písničkář Pokáč vyráží na jarní turné, na kterém představí staré hity i několik nových skladeb. UDG turné pojímají jako oslavu 20 let své existence. Písničkáře Pokáče v roli předskokana doprovodí hudebník Láska. Punkové kapely Visací zámek a SPS si zopakují své společné turné Forever Punk Tour. ČTK o tom informovali mediální zástupci hudebníků.

Více souvisejících

Skupina Visací zámek Matěj Ruppert (zpěvák)

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

Ilustrační fotografie

Muž s mečem zaútočil na lidi v Londýně

Muž zaútočil s autem a mečem na lidi na severovýchodním předměstí Londýna. Uvedla to v úterý místní policie, která podezřelého zadržela. Se zraněními bylo hospitalizováno v Hainaultu pět osob, informuje BBC.

před 5 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

před 10 hodinami

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

včera

včera

Ilustrační fotografie.

Dnes je Mezinárodní den tance. Kdy a jak začali lidé tančit?

Tanec je starý tak jako samo lidstvo. Během dlouhé historie prošel tanec vývojem a mnoha proměnami. Vznikly jeho specifické podoby pojící se s obdobími v roce, důležitými okamžiky v životě člověka nebo nejrůznějšími rituály. Pomocí tance se vyjadřovaly emoce či národní identita. Jaká je historie tance, který má dnes svůj mezinárodní den?

včera

RECENZE: Boy Kills World v krvavé lázni zabíjí struhadlem a drží se videoherních kontur

Ačkoli film Boy Kills World se v nabídce českých kin objevil relativně nenápadně, nabízí zběsilou, ujetou a sebeuvědomělou akční jízdu, kde je dějovým tahounem samotné násilí. Postmoderní hříčka sází na nápaditou stylistiku a moralizování zahazuje daleko od zmasakrovaných antagonistů.

Zdroj: Martin Pleštil

Další zprávy