Milionářský playboy Instagramu Dan Bilzerian shodil ze střechy dívku a zlomil jí nohu

Pokerový šampion, nekonečný požitkář a král Instagramu Dan Bilzerian (34) se asi definitivně zbláznil. Video natočené jeho kamarádem zachycuje, jak shazuje ze střechy nahou dívku.

This will probably make @danbilzerian more famous but I really don't care. He got kicked out of a famous Miami nightclub last night for assaulting a woman. This idiot kicked a woman in the face like it was no big deal. It's sad when you think you're invincible to society. To all you #danbilzerian worshipers thanks for the support. It's obvious Fake Equis is a Ravens fan. #RayRice -- I heard the girl called the police and this American hero ran before the cops showed up. Classy right @steveaoki

A video posted by Nik Richie (@nikrichie) on Dec 12, 2014 at 7:28am PST

Bilzerian chtěl lehkou krásku hodit do bazénu. To se mu však nepovedlo úplně dokonale. Nohou trefila jeho okraj a zlomila si ji. Teď se samozřejmě s králem mejdanů chce soudit a žádá vysoké odškodné.

Dan se řídí heslem, že žijeme jen jednou, protože jeho styl života je opravdu divoký. Ve světe pokeru je o Danu Bilzerianovi hodně slyšet.

Do podvědomí se dostal hlavně díky hrám high stakes. Dan miluje Instagram, kde se denně denně chlubí svým neskutečným životem. O tomto zbohatlíkovi se říká, že jeho majetek se vyšplhal na neuvěřitelných 100 milionů dolarů.

O Danovi můžeme říct, že je to takový vlk z Wall Street. Je z bohaté rodiny, takže se mohl v životě vydat jakýmkoliv směrem. Dan má štěstí ve hře, ale ne ve zdraví. Kvůli svému party životu prodělal před třicítkou dva infarkty a plicní embolie. Možná proto si myslí, že má větší sílu, než tomu je ve skutečnosti...

Dan Bilzerian

Aktuálně se děje

před 24 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

Aktualizováno před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 7 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

před 9 hodinami

Kreml: Svět je na pokraji konfliktu mezi největšími jadernými velmocemi světa, může skončit katastrofou

Rusko v pondělí prohlásilo, že vojenská podpora Ukrajiny ze strany USA, Británie a Francie posunula svět na pokraj přímého konfliktu mezi největšími jadernými velmocemi světa, který by mohl skončit katastrofou.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy