Vrtulníkem do nemocnice. Daniel Craig měl nehodu při natáčení Jamese Bonda

Vídeň - Filmový James Bond (47) je nesmrtelný. Ačkoliv o jeho život usilovaly už desítky padouchů, nikdy se mu nic nestalo. To však pro jeho současného hereckého představitele Daniela Craiga bohužel neplatí.

Momentálně vzniká další Bondovka s názvem Spectre. Na několik dní muselo však být natáčení zastaveno, nebo se pracovalo na scénách, v nichž není potřeba hlavního představitele, kterého hraje Daniel Craig. Britský herec musel totiž na operaci.

Herec si poranil koleno při natáčení akční scény v rakouských Alpách. Byl však rozhodnutý natáčení dokončit, ačkoliv měl omezený pohyb. Práci v londýských studiích ještě zvládl, ale náročné scény v Mexiku už ne. Bolest poškozeného kolene, pravděpodobně menisku, byla příliš velká.

Štáb objednal pro Craiga vrtulník, který ho převezl do namonice. Špičkový ortopedický chirurg v New Yorku mu sdělil, že musí okamžitě na operaci. Už je po ní a do pracovního procesu by se měl vrátit 22. dubna, podle lékaře, který ho operoval, by neměl mít žádné trvalé následky.

Související

Lashana Lynchová

Bude příští Bond žena, nebo černoch? Agenta 007 by dokonce měla ztvárnit černoška

Od té doby, co současný představitel Jamese Bonda, Daniel Craig, oznámil svůj odchod, se spekuluje o tom, že by v souladu s požadavky současného multikulturní trhu mohl ikonického agenda nahradit herec jiné pleti, případně žena. Zdá se, že scenáristé nového snímku to vyřešili šalamounsky a agenta 007- respektive agenku – si zahraje černošská herečka -  Lashana Lynchová. Odpůrci politické korektnosti však mohou být v klidu, Bonda stále bude hrát „putinovský“ Craig.

Více souvisejících

Daniel Craig - Záchranná služba

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

včera

včera

včera

včera

včera

Ilustrační foto

Chcete se nám mstít? ICC varoval před odvetou vůči soudu

Prokurátoři Mezinárodního trestního soudu (ICC) v Haagu v pátek varovali před jednotlivci, kteří hrozí odvetou vůči soudu nebo jeho zaměstnancům. Takové jednání může podle ICC představovat trestný čin vůči výkonu spravedlnosti, informuje agentura AFP.

včera

Viktor Orbán /Fidesz/, maďarský premiér

Evropa si v současné době hraje s ohněm, varuje Orbán

Předseda maďarské vlády Viktor Orbán v pátečním rozhovoru pro veřejnoprávní rozhlas Kossuth Radio zdůraznil, že Evropa si v současné době hraje s ohněm ve vztahu k otázce války a míru. Maďarsko podle něj odmítá být vtáhnuté do konfliktu.

včera

Dmitrij Peskov na druhém summitu Rusko Afrika 2023.

Velmi důležité, velmi nebezpečné. Kreml zareagoval na návrhy Camerona a Macrona

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov v pátek vyjádřil znepokojení nad slovy britského ministra zahraničních věcí Davida Camerona, který hovořil o právu Kyjeva útočit na ruské objekty s britskými zbraněmi. Podobně reagoval na slova francouzského prezidenta Emmanuela Macrona o možnosti vyslání vojáků na Ukrajinu, informuje agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Ministerstvo zahraničí, ilustrační fotografie.

Česko vyzývá Rusko, aby přestalo s kybernetickými útoky

Česko společně s EU, NATO a dalšími mezinárodními partnery odsuzuje aktivity ruského státního aktéra APT28, uvedlo ministerstvo zahraničí v pátek. APT28 je spojován s ruskou vojenskou rozvědkou GRU a dlouhodobě provádí kyberšpionážní kampaň v evropských zemích.

včera

včera

včera

Kuleba: Rusko bude možné zapojit do mírových jednání až po mírovém summitu

Ukrajinský ministr zahraničních věcí Dmytro Kuleba zastává názor, že Rusko bude možné zapojit do mírových jednání, ale až po mírovém summitu, který se v polovině června uskuteční ve Švýcarsku bez účasti delegace z Moskvy.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy