Leoš Mareš a modelka Svobodová se rozešli. Nechal ji byt i sportovní auto

Praha - V českém showbyznysu máme opět další rozchod. Kdo to tentokrát je? Jaký vztah skončil? Jeden z nejznámějších, neobsazovanějších a nejlépe placených tuzemských moderátorů Leoš Mareš (35) oznámil rozchod s modelkou Hanou Svobodovou (22). Proč se rozešli? Dostala Svobodová „bolestné“? Čtěte v článku!

Zprávu přinesly bulvární deníky Blesk a Aha!. Mareš se pro Blesk vyjádřil – „V poslední době jsme se viděli hrozně málo, tak jsme usoudili, že bude lepší, když to ukončíme.“ Mareš se před necelými dvěma lety odstěhoval od své manželky Moniky Marešové a od jejich společných dvou dětí. Krátce nato začal chodit s modelkou Svobodovou. Jak čas plynul, ve společnosti se tento pár objevoval čím dál tím častěji. Vypadali velmi spokojeně. Začali spolu i bydlet. Byt, auto, budeme kamarádi Nicméně, rok a půl trvající vztah je, jak to tak vypadá, definitivně v troskách. Mareš se odstěhoval ze společného bytu, který pronajal v centru Prahy. Modelka tak má nyní nejen byt, ale také auto Audi R8. Mareš se ukázal jako velkorysý chlapík – gentlemansky řekl: „Stejně s tím autem jezdila hlavně Hanka.“Pokud čekáte nenávistné výměny názorů přes média, vzájemné špičkování a házení špíny na toho druhého, jste na omylu. Ano, jedná se o rozchod typu „zůstaneme kamarádi“. Svobodová se totiž vyjádřila – „Nerozešli jsme se vůbec ve zlém. Já mám spoustu práce a budu dělat to, co jsem dělala doteď. Byt mám a auto taky, u mě se nic nemění. Akorát že u mě každej den nebude Leoš.“ Jak to bude pokračovat? Vrátí se k sobě? Ujme se Leoše jeho stále ještě manželka? Anebo moderátor vyrazí na lov? Nechme se překvapit! 

Související

Více souvisejících

Leoš Mareš

Aktuálně se děje

před 30 minutami

před 2 hodinami

včera

včera

Požár lesa u Hřenska v Českém Švýcarsku Prohlédněte si galerii

Největší lesní požár v historii země se dostal k soudu. Muži hrozí 15 let

U ústeckého krajského soudu ve čtvrtek začalo projednávání případu největšího lesního požáru v historii země, k němuž došlo předloni v létě v Českém Švýcarsku. Obviněným je někdejší dobrovolný strážce rezervace, jemuž hrozí až 15 let odnětí svobody. Muž vinu opakovaně odmítl. 

včera

Petr Pavel na konferenci Naše bezpečnost není samozřejmost. (12.3.2024)

Podporujme Ukrajinu, ale hledejme i řešení konfliktu, zdůraznil Pavel

Petr Pavel trvá na pokračování vojenské i jiné podpory Ukrajiny, zároveň je podle něj třeba hledat řešení, které by vedlo ke konci války s Ruskem. Prezident tak dal do kontextu své vyjádření pro jednu ze zahraničních zpravodajských televizí. Jakékoliv budoucí mírové uspořádání nezbytně předpokládá souhlas Ukrajiny, dodala hlava státu.

včera

včera

Policie ČR

U policie definitivně skončil muž, který napadal lidi před pražským barem

Policie propustila muže, který v únoru v opilosti se svou kolegyní napadl několik osob před barem na pražském Smíchově. Zároveň informovala, že ženu zprostila výkonu služby. Dvojici obvinila Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Policie už dříve označila jednání příslušníka za neakceptovatelné a neomluvitelné.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Fica zasáhly čtyři kulky. Je stabilizovaný, stále ale bojuje o život

Stav premiéra Roberta Fica (Směr-SD) zůstává vážný. Rozsah zranění způsobený čtyřmi střelnými ranami je rozsáhlý. Lékařům se podařilo stabilizovat jeho zdravotní stav, nadále však není ještě mimo ohrožení života. Informoval o tom vicepremiér a ministr obrany Robert Kaliňák (Směr-SD).

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy