Prima vyhodila Dejdara, nahradí ho Leoš Mareš

Praha - Leoš Mareš (37) se definitivně z Novy přestěhoval do televize Prima family, stane se totiž porotcem čtvrté řady show Česko Slovensko má talent. To ovšem také znamená, že nezbude místo na Martina Dejdara (48).

"Leoš nakonec nahradí právě Martina Dejdara," prozradil dobře informovaný zdroj serveru Super.cz. Marešovi, který moderoval kupříkladu konkurenční Talentmanii nebo jiné pěvecké show, skončila na televizi Nova dlouholetá smlouva.

Na jaře Mareš moderoval předávání hudebních cen Anděl na České televizi a spekulovalo se o vlastní talk show. Také se ale objevil v show Prima family Máme rádi Česko.

Nyní se zdá, že Mareš "zakotví" na Primě, včera podepsal smlouvu o tom, že bude porotcem v chystané show Česko Slovensko má talent. "Obsazení Leoše Mareše do poroty Talentu je první vlaštovkou větší spolupráce s FVT Prima. Vedení televize s moderátorem jedná také o dalším pořadu, termín ani další podrobnosti ale zatím nezmáme," sdělil serveru Digizone.cz vedoucí PR a tiskový mluvčí FTV Prima David Vaníček.

"O dalších jménech porotců teprve jednáme," dodal Vaníček. Je tedy otázkou, zda v porotě opět zasedne Lucie Bílá nebo Jaro Slávik.

Související

Více souvisejících

Leoš Mareš

Aktuálně se děje

před 18 minutami

před 27 minutami

před 1 hodinou

před 4 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

Génius Newey končí v Red Bullu. Zamíří k Ferrari?

Dlouho se o tom spekulovalo, a nyní je to oficiální. Adrian Newey, technický ředitel Red Bull Racing, ukončí svou práci u rakouské stáje po skončení této sezóny. Potvrzení této zprávy přišlo od samotného týmu v jeho oficiálním prohlášení. Po 19 letech skončí Neweyho dlouholetá éra v týmu.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy