Kamil Střihavka promluvil o zdravotních problémech. Jak na tom je?

Praha - Kamil Střihavka se na české hudební scéně pohybuje už mnoho let. I když patří mezi pravé rockery, o kterých je známo, že žijí bouřlivý život, on je pravý opak. Je to svatoušek nebo jen velký tajnůstkář?

Kamil Střihavka si od začátku kariéry své soukromí střeží. Možná i to je důvod, proč se mu vyhýbají skandály. "Jsou věci, které si na rozdíl od jiných, nechávám pro sebe. To soukromí, které mám, se snažím hlídat. Určitě, když byly ty moje děti malé a ten zájem se o mě začal zvedat, tak jsem od začátku chtěl, aby byly od toho všeho kolem uchráněny," přiznal se Střihavka.

Po svém boku má už dvacetsedm let stejnou ženu. Eva Střihavková má také umělecké geny. Je příbuzná s Lídou Baarovou, je vnučka sestřenice této prvorepublikové herečky. "S mojí ženou se máme rádi, milujeme se, asi jsem prostě klikař a šťastný člověk. Dneska je to člověk, který se stal součástí mého já," otevřeně přiznal Střihavka.

Jednou z mála věcí, o kterých se v souvislosti s Kamilem mluvilo, byly jeho kolapsy. Zpěvák vše uvádí na pravou míru a dodává, že za tím stálo vyčerpání. "Jako každý, ani já nejsem nesmrtelný. Nějaké ty zdravotní problémy tady jsou. Musel jsem se naučit odpočívat," promluvil Střihavka.

Kamil Střihavka se už několik let objevuje v roli Ježíše v muzikálu Jesus Christ Superstar. Nedávno oslavil jubilejní tisící představení a divadlo hlásí stále vyprodáno! "Na světě nás není moc, co můžeme říct, že jsme byli tisíckrát ukřižováni," se smíchem uvádí zpěvák. A i když by se mohlo zdát, že svou roli svatého přebral i v soukromém životě, my jsme ho přece jenom nachytali. Každý přeci má nějakou svou neřest. "Já a alkohol k sobě máme kladný vztah, beru to jako jakýkoliv jiný doplňěk, který nám svět nabízí," přiznává Kamil Střihavka.

Související

Kamil Střihavka

Na Točníku burácí festival Hrady CZ, Kamil Střihavka rozehnal déšť

Několik tisíc lidí dnes dorazilo do podhradí Točníku, kde aplaudovalo na festivalu Hrady CZ například Kamilu Střihavkovi a jeho skupině The Leaders! Poté, co Střihavka začal zpívat píseň Když se vznáší déšť, mohli diváci dokonce odložit pláštěnky a deštníky, protože přestalo pršet. Velký aplaus sklidily i další Střihavkovy hity, zejména oblíbená Země vzdálená.
RockOpera Praha

Lektorský tým Rockové akademie doplní Kamil Střihavka

Praha - RockOpera Praha od září otevírá další semestr Rockové akademie. Novým lektorem se stane zpěvák Kamil Střihavka, který povede kurz Pěvecké interpretace. Pro zájemce jsou připraveny i další kurzy z oblasti hudby, fyzického herectví nebo výtvarného umění.

Více souvisejících

Kamil Střihavka

Aktuálně se děje

před 1 hodinou

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

Adrian Newey

Génius Newey končí v Red Bullu. Zamíří k Ferrari?

Dlouho se o tom spekulovalo, a nyní je to oficiální. Adrian Newey, technický ředitel Red Bull Racing, ukončí svou práci u rakouské stáje po skončení této sezóny. Potvrzení této zprávy přišlo od samotného týmu v jeho oficiálním prohlášení. Po 19 letech skončí Neweyho dlouholetá éra v týmu.

včera

Zahraniční vojáci se stali válečnými zajatci (POW) poté, co byli zajati Ukrajinou jako bojovníci v rámci ruských ozbrojených sil, účastní se tiskové konference organizované ukrajinskými představiteli v Kyjevě 15. března 2024.

Žoldáci z Nepálu ve velkém dezertují z ruské armády na Ukrajině

Podle informací serveru RBK-Ukrajina, který se odvolává na tiskovou zprávu Hlavního ředitelství zpravodajství, žoldáci z Nepálu, kteří přišli bojovat proti Ukrajině v řadách ruské armády, masově dezertují. Ruští velitelé zároveň hledají chatrné omluvy pro své vedení, vysvětlující tuto situaci.

včera

Andrej Babiš (ANO)

Boj proti Green Dealu i migraci. Hnutí ANO zahájilo předvolební kampaň

Při zahájení hlavní fáze kampaně ANO ve Zlíně uvedl předseda Andrej Babiš, že hlavními prioritami hnutí ve volbách do Evropského parlamentu jsou boj proti nelegální migraci, obrana suverenity a odpor proti Zelené dohodě, nazvané Green Deal. Hlavním heslem kampaně před červnovými volbami je "Česko pro tebe všecko".

včera

Svátek práce se slaví již 135 let. Jak se za tuto dobu proměňovala jeho podoba?

Na první květnový den připadá Svátek práce, který není jenom státním svátkem, ale i tím mezinárodním. Jeho historie sahá až do roku 1889, kdy byl jiný, než se prezentoval v dobách komunistického režimu. Povinné prvomájové průvody doprovázené budovatelskými slogany, oslavami pracovních úspěchů a stranickými představiteli na tribunách měly s původní myšlenkou svátku pramálo společného. 

Zdroj: Lucie Žáková

Další zprávy