Nedožiju se prázdnin, svěřila se Miluše Bittnerová alias Eliška Slavíková

Praha - Herečka Miluše Bittnerová (32), alias sestřička Eliška Slavíková z Ordinace v růžové zahradě, si nechtěnou náhodou způsobila minulý týden úraz. V divadle se s kolegou rozvášnili natolik, že upadli na jevišti a ona si zpřetrhala vazy na prstu.

"Minulý pátek jsme hráli v divadle Moliéra. Nevím, jestli jsem vzbudila ty vášně já, nebo Lakomec, ale každopádně jsme s kolegou na jevišti upadli, a já si nešťastnou náhodou nechala podsunutou ruku pod zády. Zpřetrhala jsem si vazy a mám to na tři týdny mimo provoz," svěřila se herečka Korzu.

Svého kolegu z divadla ale z ničeho prý nevinní. Byla to hloupá náhoda. "On za to určitě nemůže. Takové věci se občas stávají," tvrdí.

A hned se přiznala, že má v poslední době na podobné úrazy "štěstí". "Před měsícem jsem měla pochroumaný kotník… a teď prst. Už se začínám bát, jestli se vůbec dožiju prázdnin. Ani jsem si zatím nenaplánovala dovolenou. Když se mě lidé ptají, raději říkám, že nikam nepojedu. Nevím, co se mi to pořád děje," tvrdí se smíchem.

Miluše teď natáčí nové díly Ordinace v růžové zahradě. Úraz jí prý ale práci mírně komplikuje. "Na natáčení si sundávám ochranný návlek z ruky, ale to se nesmí říkat před mým doktorem. Vadí mi jen to, že nemůžu dělat některé manuální práce, třeba na sále podávat doktorům nástroje. Museli jsme kvůli tomu upravovat i scénář," prozradila rodačka z Jičína.

Související

Bára Hrzánová navštívila Psí den

Bára Hrzánová na Psím dnu rozdávala tisíce

Praha - V Centrálním parku Lužiny se uskutečnila akce Psí den s Prahou 13, na kterou se dostavilo i několik celebrit se svými psy. Akce se zúčastnila i Bára Hrzánová, která všem přítomným útulkům věnovala několik tisíc korun.

Více souvisejících

Miluše Bittnerová

Aktuálně se děje

včera

včera

včera

včera

Aktualizováno včera

včera

Volodymyr Zelenskyj

Nuda. Nezajímavé. Zelenskyj zesměšnil ruského prezidenta Putina

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj označil komentáře ruského prezidenta Vladimira Putina, které zpochybňují jeho legitimitu, za nudné a nezajímavé. Naopak za nelegitimního označil ruského prezidenta. Uvedl to v rozhovoru, který dnes publikoval kazachstánský server Vlasť.

včera

Aktualizováno včera

včera

včera

Aktualizováno včera

Češi se probojovali do finále MS v hokeji

Mimořádná zpráva Česká euforie. Národní tým je na MS v hokeji ve finále, zahraje si v Praze

Pokud byl plán svěřenců kouče Radima Rulíka pro semifinále se Švédy nenechat nic náhodě, tak to splnili měrou vrchovatou. Od začátku do konce totiž si šli za jasným cílem, nedat soupeři ani čichnout a dojít tak do vytouženého finále. Svými dvěma brankami režírovali toto neuvěřitelné tažení za vítězstvím jak David Kubalík, tak Lukáš Sedlák, přičemž nejvíc kanadských bodů zaznamenala Nečasova formace, přičemž sám Nečas zaznamenal hned čtyři z nich. A samozřejmě přispěl stále klidně chytající Lukáš Dostál. 

včera

včera

včera

včera

Robert Fico

Nemocnice sdělila nové informace o stavu postřeleného Fica

Slovenský premiér Robert Fico se cítí lépe, uvedla dnes odpoledne nemocnice v Banské Bystrici, kde se léčí ze střelných zranění po atentátu z minulého týdne. Ministr vnitra Matúš Šutaj Eštok v rozhovoru pro RTVS řekl, že premiérův stav je stále vážný, ale stabilizovaný.

včera

včera

včera

včera

včera

Nepravdivé a neslýchané. Izrael se brání obvinění z genocidy v Pásmu Gazy

Úřad izraelského premiéra Benjamina Netanjahua v pátek označil obvinění z genocidy, které vůči Izraeli vznesla Jihoafrická republika (JAR), za nepravdivé a neslýchané. Uvedla to agentura Reuters.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy