Marcela Holanová prodělala operaci srdce!

Praha - Minulé úterý (13. 4.) podstoupila zpěvačka Marcela Holanová (59) v pražském IKEMu operaci srdce. Už ve čtvrtek ji pustili z nemocnice a včera přijela sama autem za kamarády na tenis.

"Hrát ještě nemohu, ale pomalu se vracím do bývalé formy. Bolesti jsou ty tam a už abych si zase mohla jít na kurt pořádně zaplácat," řekla Holanová Korzu.

Že není něco v pořádku, začala zpěvačka pociťovat před dvěma lety. "Strašně mi bušilo srdce. Nejprve to byly jen takové kratší úseky, které ale postupem času nabývaly na intenzitě. Letos už to bylo opravdu hodně časté," líčila.

A přiznala, že návštěvu doktora oddalovala, ale zhoršující zdravotní problémy ji nakonec donutily vyhledat odborníky. "Podrobila jsem se ablaci, což je zásah při vědomí a dělá se přes tříselnou tepnu. Trvalo to tři a půl hodiny a nejhorší na tom bylo, že jsem musela být v klidu a ani se nehnout. A pak na posteli jsem musela zase ležet bez hnutí více než šest hodin. To mi dělalo největší problémy," prozradila Marcela.

Teď už má nejhorší za sebou, podařilo se jí i sedm kilo zhubnout a je v dobrém rozmaru. "V květnu vydám své desáté cédéčko a udělám jeho křest. Bude se jmenovat Aritmie, takže to bude také o srdci. Ale z trošku jiného pohledu," dodala s dávkou černého humoru Holanová.

Marcela Holanová

Aktuálně se děje

před 33 minutami

Česko na hokejovém MS

Po Finech a Norech si Češi poradili i s dalším severským soupeřem. Kousající Dány přehráli 7:4

Čeští hokejisté si spravili chuť po posledním zápase, ve kterém museli skousnout první prohru, když nestačili na Švýcary až na nájezdy a tentokrát v základní hrací době si došli pro tři body v zápase s Dánskem. Jednalo se tak o třetího severského soupeře ve skupině A po Finsku a Norsku a podobně jako v těchto obou předešlých případech i tentokrát Češi vyhráli. První dvě třetiny sice bylo znát, že Dánsko není poslední léta nejoblíbenější soupeř českého národního týmu a i v tomto zápase nepříjemně dotahovalo a až do stavu 3:3 se hrál vyrovnaný duel. Ve třetí třetině se ale rozvolnila stavidla natolik, že umožnila Čechům vstřelit další čtyři branky, zatímco Dánové se do konce zápasu zmohli už jen na jednu trefu. 

před 50 minutami

před 1 hodinou

Aktualizováno před 1 hodinou

Aktualizováno před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 3 hodinami

Robert Fico

Atentátník na Fica se sám stal terčem útoku

Údajný útočník, který ve středu střílel na slovenského premiéra Roberta Fica, se v roce 2016 stal sám terčem útoku. Juraj Cintula tehdy pracoval jako ochranka obchodního domu ve městě Levice.

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 5 hodinami

před 5 hodinami

Aktualizováno před 5 hodinami

před 5 hodinami

před 6 hodinami

Vlastimil Harapes

Zemřel známý baletní mistr Vlastimil Harapes

Česko zasáhla ve středu smutná zpráva. Ve věku 77 let zemřel tanečník a herec Vlastimil Harapes. O jeho úmrtí informovalo Národní divadlo. Harapes v poslední době bojoval s vážnými zdravotními problémy. 

před 6 hodinami

Aktualizováno před 6 hodinami

před 6 hodinami

před 7 hodinami

před 8 hodinami

před 8 hodinami

Izraelská armáda oznámila, že zabila vysoce postaveného velitele Hizballáhu

Izraelská armáda ve středu oznámila, že při úterním útoku na jihu Libanonu zabila vysoce postaveného velitele libanonského šíitského hnutí Hizballáh. Uvedla to agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy