Krásná Jánová promluvila o vztahu s Mádlem: Jirku nejde nemít rád

Praha - Barbora Jánová (21) na sebe upozornila rolí v divácky úspěšném seriálu Doktoři z Počátků. Hraje "zlobivou" Kamilu, která žije poměrně divoký život. Jaká je Bára ve skutečnosti?

Barbora Jánová je herečka, která by se z fleku mohla živit jako modelka. Její bezchybné křivky už mohli diváci spatřit právě v jednom z dílu seriálu Doktoři z Počátků. Bára se totiž v jedné scéně svlékla.

V minulosti její sexy tělo mohl hýčkat herec Jirka Mádl (26). Nějakou chvíli spolu chodili. "Jsme kamarádi do dneška. Ono vlastně Jirku ani nejde nemít rád," prozradila Jánová Prásku!, jaký vztah spolu mají po rozchodu.

Pár spolu chodil několik měsíců, za tu dobu se spolu několikrát ukázali ve společnosti. Nakonec jejich vztah nevyšel. "My jsme se rozešli v dobrém. Každý měl prostě jiný pohled na život a už to nešlo nějak skloubit dohromady. Tak jsme si řekli prostě čau!" svěřila se v magazínu Prásk!.

Mádl dlouho sám nezůstal a za čas se po jeho boku začala objevovat další krásná herečka Eva Josefíková (23). To Bára Jánová je momentálně sama. Nové lásce by se ale zřejmě nebránila. "Neříkám, že by to nebylo špatný, ale prozatím jsem takhle spokojená," dodala Jánová.

Barbora Jánová (herečka) Jiří Mádl

Aktuálně se děje

před 8 minutami

před 53 minutami

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

V Letech se otevřel Památník holokaustu Romů a Sintů na místě bývalého tábora

V Letech na Písecku se v úterý otevřel Památník holokaustu Romů a Sintů v Čechách. Nachází se na místě koncentračního tábora pro Romy, který za protektorátu během druhé světové války nechali vybudovat nacisté. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy