Pippa Middletonová bude nevěsta. Lepší partii si rodiče nemohli přát

Londýn - Chystá se svatba roku. Sestra vévodkyně Kate se konečně dočkala a její přítel - britský miliardář James Matthews - ji za velmi romantických okolností požádal o ruku. Nejprve ale podle tradice přišel za otcem snoubenky.

Pippa Midletonová (32) nosí na ruce prsten od britského miliardáře Jamese Matthewse (40), který ji minulý týden požádal o ruku, informuje britský Daily Mail. James ale nejprve jako správný gentleman navštívil otce své snoubenky.

"James ctí tradice a chtěl, aby celá záležitost proběhla přesně tak, jak se sluší a patří. To znamená, že otce Pippy o její ruku požádal ještě předtím, než poklekl před ní. Mike a Carol jsou nadšení. Mají Jamese moc rádi," sdělil novinářům blízký rodinný přítel.

Pippa s vlivným manažerem chodí asi rok. Jak dříve přiznala, předtím na vztahy příliš štěstí neměla. Nejprve chodila s bankéřem Nico Jamesem, s tím ale šťastná nebyla. Teď je konečně spokojená a rodiče si mohou mnout ruce. Jedna dcera je manželkou korunního prince a druhá bude ženou miliardáře.

Pippa Middletonová vzbudila velký rozruch už na svatbě své sestry Kate. Její krásu probírala světová média a dodnes se hovoří o nádherných šatech, které jí padly jako ulité.

Ačkoli má James na svém kontě pořádnou sumu peněz, rozhodně není zhýčkaný. "Už odmala velmi tvrdě makal. Vydělal si opravdu hodně peněz. Je to velký dříč. Je to chytrý chlap a skvělý kamarád," prohlásil Jamesův přítel.

Ačkoli dřít bídu s nouzí James rozhodně nemusí, místo pro zásnuby vybral podle srdce. Před Pippou proto poklekl v oblasti Lake District - na romantickém místě, které mají oba nejraději. Pro někoho je tato oblast možná "obyčejná", pro zamilovaný pár má ale magické kouzlo.

Související

Více souvisejících

Pippa Middletonová Velká Británie

Aktuálně se děje

před 22 minutami

před 31 minutami

před 54 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

před 4 hodinami

před 6 hodinami

Ruské ministerstvo obrany vystavuje zbraně a vojenskou techniku ​​zemí NATO, včetně tanků Leopard a M1 Abrams, ukořistěných ruskou armádou během války proti Ukrajině, ve Victory Park v Moskvě v Rusku. Expozice skládající se z více než 30 vzorků zbraní a vojenské techniky z produkce zemí jako USA, Německo, Anglie, Francie a Ukrajina byla otevřena návštěvníkům (1. května 2024).

Moskva se chlubí ukořistěnou západní vojenskou technikou ve válce na Ukrajině + VIDEO

Rusko v impozantním moskevském památníku s názvem Park vítězství odhalilo novou venkovní expozici, která však nemá nic společného s vítězstvím ve druhé světové válce, které se zde obvykle slaví. Pro veřejnost jsou zde vystavena vojenská vozidla a technika západních armád, která byla ukořistěna ruskou armádou ve válce na Ukrajině, kterou Rusko způsobilo. Tyto válečné trofeje slouží jako demonstrace síly a Rusko se rozhodlo je zde prezentovat veřejnosti.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Evropou prošly prvomájové demonstrace. V Německu a Francii zasahovala policie

Prvomájové demonstrace v Paříži a německých městech byly provázeny napětím a incidenty. V Paříži došlo k rozbíjení nejméně dvou výloh obchodů radikály, zatímco ve Stuttgartu se střetly protestující s policií, jak informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy