Jídlo jsem plivala do ubrousku, přiznala se modelka Bučková

Praha - Modelka Eliška Bučková se po několika letech spekulací konečně přiznala k tomu, že trpěla anorexií. Chtěla být co nejhubenější a na jeden den si vystačila se čtvrtkou sušenky. Dělala zároveň vše proto, aby nic nepoznal její tehdejší partner Václav "Noid" Bárta.

"Někdy jsem jídlo požvýkala a vyplivla do ubrousku. Někdy jsem jen požvýkala a vyplivla něco, na co jsem měla strašnou chuť. Prostě mi stačilo, že jsem cítila tu chuť, ale nesnědla jsem to," přiznala se Bučková v rozhovoru pro čtvrteční magazín deníku Mladá fronta Dnes.

Eliška Bučková se stala Českou Miss v roce 2008 ve věku 19 let. "Půl roku poté, co jsem zvítězila v Miss, jsem si přečetla vyjádření nějaké návrhářky, že nemám práci, protože mám velký zadek." A tak postupně začaly problémy s příjmem potravy. Nejméně měla Bučková čtyřicet devět kilo.

Nepila ani alkohol kvůli kaloriím. Na společenských akcích tak konzumovala jen vodu, případně lehkou colu. "Byla jsem nepříjemná, protivná, unavená," dodává v rozhovoru.

Bučková upozorňuje i na to, že mnoho modelek může trpět podobnou nemocí, která má svůj základ v psychice. "My s ostatními modelkami mluvíme často o vaření. Tváříme se, jaké máme štěstí, že jsme hubené a přitom můžeme jíst knedlíky a hamburgery. Lžeme samy sobě i vzájemně jedna druhé."

 

Související

Andrea Bezděková (foto: Cewe fotokniha)

Celebrity vybíraly nejoriginálnější fotoknihu

Praha – V Evropě se údajně vyrobilo již přes šest milionů fotoknih značky Cewe. V Praze se proto již po sedmé sešly známé osobnosti, které vybíraly nejoriginálnější fotoknihu od přihlášených soutěžících. Předsedou poroty se stal zpěvák a zkušený fotograf Peter Nagy. Soutěž však nevznikla jen pro zábavu, pořadatel akce totiž věnuje výtěžek na charitativní projekty.
Kateřina Průšová

Modelky a svátky: Kde je budou trávit s kým?

Praha - Zahájení sezony ve Špindlerově mlýně si nemohly nechat ujít krásky českého showbyznysu. Modelky Kateřina Průšová, Eliška Bučková a Simona Dvořáková svou letošní přípravu na svah rozhodně nepodcenily.

Více souvisejících

Eliška Bučkova

Aktuálně se děje

před 51 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

před 3 hodinami

Uprchlíci z Ukrajiny se registrují v Česku.

Ukrajinské migranty Česko potřebuje. Vyplácí se nám

Nepřijímat migranty – ani ty z oblastí válečných konfliktů, ani ty ekonomické, zkrátka nikoho. Takové hlasy se ozývají ze širokého spektra rádoby vlasteneckých či populistických stran. Takové tunelové vidění ale zcela ignoruje fakta a ekonomickou realitu. Data ukazují, že se migrace Česku vyplácí.

Aktualizováno před 3 hodinami

před 3 hodinami

před 3 hodinami

Aktualizováno včera

včera

včera

Londýnský starosta Sadiq Khan

Londýn beze změny. Starostou metropole bude nadále Sadiq Khan

V čele Londýna bude nadále labourista Sadiq Khan, který byl v sobotu zvolen na rekordní třetí po sobě jdoucí funkční období. Podle agentur je jeho aktuální vítězství nad konzervativci o to důležitější, že Velkou Británii čekají za několik měsíců všeobecné volby. Labouristé v nich budou favority. 

Aktualizováno včera

včera

včera

Kim Čong-un

VIDEO: Diktátor Kim Čong-un se stal hvězdou TikToku s propagandistickou písní „Přátelský otec“

Severokorejská propagandistická píseň "Friendly Father" (Přátelský otec) oslavující Kim Čong-una zaznamenala obrovský úspěch na sociální platformě TikTok, kde získala miliony zhlédnutí. Tato píseň, která chválí komunistického diktátora Severní Koreje, si získala oblibu zejména mezi mladou generací Z, která ji sdílela a komentovala s obrovským nadšením. Jeden uživatel ji označil jako "to, co jsem potřeboval dneska slyšet", zatímco další se dokonce zeptal, zda je k dispozici na hudební platformě Spotify.

Aktualizováno včera

včera

včera

Princezna Kate si prochází peklem, tvrdí osoba blízká manželce prince Williama

Princ William se již vrátil k povinnostem člena britské královské rodiny, ale jeho žena zůstává v ústraní. Princezna Kate bojuje s blíže nespecifikovaným typem rakoviny. Podle osoby blízké princi a princezně si pár prochází těžkým obdobím. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy