V Nové Karolině bude více zábavy, kultury i sportovního vyžití

Ostrava - V nákupním a zábavním centru Forum Nová Karolina odstartoval originální projekt Forum Live. Návštěvníky čeká více zábavy, kultury i sportovního vyžití. Rodiče také potěší divadelní představení a animační programy pro děti.

„Nový projekt Forum Live zastřešuje všechny naše aktivity do formátu, který nabízí Ostravanům více zábavy, kultury a sportovního vyžití v centru města. Jsme partnerem mnoha sportovních a kulturních projektů města Ostravy a sami úspěšně mnoho charitativních a kulturních akcí realizujeme. Aktivně se zapojujeme do dění města, jehož jsme již skoro dva roky nedílnou součástí. Již samotná poloha přímo v centru města nás zavazuje k tomu být všem obyvatelům dobrým sousedem," uvádí marketingový manažer nákupního a zábavního centra Forum Nová Karolina Ostrava Tomáš Lučan.Cílem nového projektu Forum Live je vytvoření stálého konceptu kvalitní zábavy v centru Ostravy. „V rámci projektu budou každý měsíc realizovány dvě víkendové akce na konkrétní téma. První akcí projektu byl v našem nákupním a zábavním centru valentýnský víkend určený nejen všem zamilovaným. O dalších víkendech to bude černobílý, antistresový nebo retro víkend. Forum Live zahájí páteční zavírání, které nabídne návštěvníkům pohodové ukončení pracovního týdne. Bude pozvánkou k posezení s kolegy z práce a přáteli. Sobotní party poskytne bohatou zábavu, která se v létě rozšíří také na naše venkovní terasy. Nově naše nedělní studio Karolínka nabídne divadelní představení a animační programy pro děti. V rámci nového projektu Forum Live jsme rozšířili stávající spolupráci a podporu občanského sdružení Klauni z Balónkova, které díky svým divadelním představením a uměleckým vystoupením podporují psychickou pohodu hospitalizovaných dětí v nemocnicích, dětských domovech a léčebnách. Při realizaci tematických víkendů dáme prostor mnoha umělcům a souborům z našeho regionu, které tímto chceme oslovit s možnou nabídkou spolupráce s námi. Věříme, že vybraná témata a připravený program během celého roku pobaví všechny návštěvníky našeho nákupního a zábavního centra. Všechny k návštěvě srdečně zveme!" říká Tomáš Lučan s tím, že aktuální program jednotlivých akcí se zájemci dozvědí včas na webových stránkách www.forumnovakarolina.cz nebo na facebooku.

Související

Mezi exponáty je také motorka z roku 1927

Motoristická výstava Krásky na cestách zaujala tisíce návštěvníků

Ostrava - Výstavu legendárních motocyklů s názvem Krásky na cestách, která se nachází v prostorách obchodního a zábavního centra Forum Nová Karolina, vidělo za první týden konání více než 30 tisíc návštěvníků. Expozice současných závodních motorek a vozů sice již skončila, avšak raritní historické kousky mají návštěvníci možnost obdivovat ještě do konce dubna.
Taneční mistři Filip a Sabina Karáskovi

Retro víkend představí i tanečníky ze StarDance

Ostrava - Nadcházející víkend v ostravském obchodním centru Nová Karolina bude tentokrát v retro stylu. Návštěvníky čeká retro taneční show plná skvělých tanečních mistrů České republiky, ale i účastníci pořadu StarDance. Po celý víkend budou také připraveny slevy na zboží, které je ve stylu retro nebo speciální menu vybraných kaváren a restaurací.

Více souvisejících

OC Forum Nová Karolina

Aktuálně se děje

včera

včera

Teroristé Hamásu

Návrh dohody o příměří má tři fáze, tvrdí Hamás

Návrh dohody o příměří v pásmu Gazy, s níž souhlasilo palestinské hnutí Hamás, má tři fáze a každá trvá 42 dní. Uvedl to v pondělí vysoce postavený představitel Hamásu Chalíl Hajjá v rozhovoru pro katarskou televizi Al-Džazíra, píše agentura Reuters.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Chřestýš

Extrémní změny počasí povedou k masové migraci. Vědci varují před rozšířením jedovatých hadů

Podle nové studie, na kterou upozornil server The Guardian, se očekává, že změna klimatu povede k masové migraci jedovatých hadů do nových oblastí a zemí, které na to nejsou připravené. To zvýší zranitelnost obyvatel vůči uštknutí hady. Vědci ve studii modelovali možné geografické rozšíření 209 druhů jedovatých hadů, které mohou ohrozit lidský život. Závěry ukazují, že největší riziko nesou lidé v nízkopříjmových zemích v jižní a jihovýchodní Asii a v částech Afriky.

včera

Ruská armáda, ilustrační foto

Rusko vyhlašuje cvičení. Použije jaderné zbraně

Ruské ministerstvo obrany v pondělí oznámilo, že uspořádá cvičení s taktickými jadernými zbraněmi. Před několika dny Kreml rozzlobeně reagoval na komentáře vysokých západních představitelů o válce na Ukrajině.

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

včera

Netanjahu: Pokud se neubráníme sami, nikdo nás neubrání. Zvládneme to i sami

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu odmítl tlak mezinárodního společenství, které požaduje pozastavení válečného tažení v Pásmu Gazy. Podle agentur AP a DPA zdůraznil, že Izrael má schopnost bránit se sám, pokud bude potřeba.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy